A One Direction szívtiprója héberül tanul, és több zsidó szokást is felvett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Harry Styles héberül tanul
2014. január 10. 17:22
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Ha tetszik neki,és szereti.Rábízom:D
2014. január 10. 17:26
Kimchi Chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.19. Hozzászólás: 108 Csatolások: 78 Azonosító: 191882 offline |
oké, ez kicsit meglepett
héber kaja, hmm.. nem is hangzik rosszul
héber kaja, hmm.. nem is hangzik rosszul
2014. január 10. 17:31
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
ez meglepett egy kicsit
2014. január 10. 17:34
Én meg angolul és franciául tanulok!!!
Nincs kedve valakinek erről is egy cikket írni???
Nincs kedve valakinek erről is egy cikket írni???
1 felhasználónak tetszik:
LittleLillaDreamer
2014. január 10. 17:36
basszus ... ez röhej. köszönöm, ezen még nem röhögtem iylen jót még egy ok, hogy lehessen őket jobban utálni ...
LittleLillaDreamer
2014. január 10. 17:42
krisztintinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.03. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205165 offline |
Okos Styles! Megtanul több nyelvet, kultúrát, hogy jobban kötődhessen a zsidó rajongóihoz! Imádom!!!!!!!!! <3 <3
Emmu
basszus ... ez röhej. köszönöm, ezen még nem röhögtem iylen jót biggrin.gif még egy ok, hogy lehessen őket jobban utálni ... biggrin.gif
Ez inkább még egy ok, hogy lehessen őket tisztelni és szeretni!
Emmu
basszus ... ez röhej. köszönöm, ezen még nem röhögtem iylen jót biggrin.gif még egy ok, hogy lehessen őket jobban utálni ... biggrin.gif
Ez inkább még egy ok, hogy lehessen őket tisztelni és szeretni!
2014. január 10. 17:45
Nekem tetszik ez az egész és nem értem mi ezen a meglepő O.o de most komolyan nem értem mit kell furcsálni ezt.....
2014. január 10. 17:45
Húhaa!! Kép választás 5*!! Ennél jobbat el se tudtam volna képzelni. Nincs jobb annál minthogy egy "férfinak" kivan kenve a szája, köldökig kivágott pólóban mászkál, és agyon van varrva a teste -amitől húha de menőnek érezheti magát, de lefogadom hogy még az értségit sem tette le.
Beyla
2014. január 10. 17:46
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
Nagyon-nagyon sok nyelv van amit én szívesen megtanulnék,de a héberbe biztos nem fognák bele... Hidegen is hagy,meg az írása is valami nagyon bonyolult... De ő tudja,drukkolok azért neki!
2014. január 10. 17:55
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (Medkap @ 2014.01.10. 17:45)
Húhaa!! Kép választás 5*!! Ennél jobbat el se tudtam volna képzelni. Nincs jobb annál minthogy egy "férfinak" kivan kenve a szája, köldökig kivágott pólóban mászkál, és agyon van varrva a teste -amitől húha de menőnek érezheti magát, de lefogadom hogy még az értségit sem tette le.
Parancsolj, ide kattintva megtudod nézni eredeti méretben a képet, akár milyen csalódás, de nem a köldökéig van kivágva a pólója - nagy bánatodra, nem csodálhatod Harry testét. Szájfény, ide- vagy oda, mostanában melyik férfi sztár nem hord? De te sem látsz túl az utálkozáson, látom én.
2014. január 10. 17:55
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline |
Idézet (Medkap @ 2014.01.10. 17:45)
Igazad van, a kép valóban 5*, mert nagyon jó. Lehet csak én nem látom, de szerintem egyáltalán nincs kikenve a szája. Már bocs... de neked nem mind1 milyen a pólója? Legalább látszanak a tetkói, amiket biztosítalak afelől, hogy nem azért csinált, hogy 'menőnek' tűnjön. Ne magadból indulj ki, kérlek. :'D Nem kell aggódnod, letette az érettségit*
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.