Zayn Malik és Perrie Edwards Disneylandben jártak
2014. január 11. 14:43
Másoknak csak Perrie ruházatán akad meg a szeme? Azt a letolt gatyát meg a bányász bakancsot senki nem veszi észre?
2014. január 11. 14:56
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline |
Annyira cukik ők egymásnak lettek teremtve kedvenc párom Zayn a kedvencem de Perrie megérdemli Zerrie ♥
2014. január 11. 15:00
Imadom oket es nagyon edesek egyutt, de errol minek cikk? Mas sztarok rendszeresen jarnak oda, meg se irnak roluk cikket....
2014. január 11. 15:07
VegasGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.07. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 205479 offline |
Oli Úrnak (ByTheWay) is olyan Mickey Egeres felsője van, mint Zaynnek. Úúúú
Egyébként... nekem bejön Pezz outfitje. Bár inkább egy ízléses pingvinjelmeznek mondanám, szerintem aranyos és nem mellesleg ötletes, hogy nem csak egy szimpla mintás pólót vett fel, amit bárhol lehet kapni, hanem Mickey kabátját emelte ki (amit én akárhányszor néztem a figuráról képet, sosem láttam meg amúgy ).
Remélem azért jól érezték magukat és nem zargatták őket nagyon a paparazzik.
Egyébként... nekem bejön Pezz outfitje. Bár inkább egy ízléses pingvinjelmeznek mondanám, szerintem aranyos és nem mellesleg ötletes, hogy nem csak egy szimpla mintás pólót vett fel, amit bárhol lehet kapni, hanem Mickey kabátját emelte ki (amit én akárhányszor néztem a figuráról képet, sosem láttam meg amúgy ).
Remélem azért jól érezték magukat és nem zargatták őket nagyon a paparazzik.
2014. január 11. 15:09
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Engem valahogy hidegen hagy pirike és zéjn ruhája is. Mindenki azt visel szabadidejében, amit csak akar. És, ha ők éppen ebben érzik magukat a legjobban? Engem valahogy nem nagyon tud izgatni, pláne, hogy jó sok kilométerre vannak tőlem. Az meg tényleg gáz, hogy minden egyes lépésükről cikk születik. Most őszintén - kit érdekel, hogy ezek ketten Disneylandben voltak Párizsban? Én tegnap dolgoztam, ma meg tanultam és körmöt festettem. Valaki nem akarja cikkbe megírni? Eskü, még az én két napomnak is több hírértéke van, mint ennek a két díszcsibének. Mindkettő agyon hájpolt tehetségtelen lúzer, akik csak azért vannak együtt, hogy egymás hírnevén lendítsenek. Reggeli fingjaik számáról nem kapunk adatot? Egyre jobban kezdek meggyőződni arról, hogy a direksönerek már bélgázaikat is számokban datálják...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. január 11. 15:18
Lajuraxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 209595 offline |
Beyla te hülye vagy :"DD Miért kell mindig ilyen értékes kommenteket írnod? Ahhoz képest h nem érdekel elég sok időt tölthetsz azzal h ilyeneket írj :')
2014. január 11. 15:24
CsakFanniii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.03. Hozzászólás: 631 Csatolások: 0 Azonosító: 203128 offline |
De édesek együtt! *-*
2014. január 11. 15:38
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
de édesek xdd tuti nagy buli lesz holnap
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.