Zayn Malik és Perrie Edwards Disneylandben jártak
2014. január 11. 15:45
Merci Baloghvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.13. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 203675 offline |
de aranyosak
2014. január 11. 15:57
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline |
Én sem értem miért született erről cikk de hát na . Perrie a divatikon
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. január 11. 16:00
Nagyon szép kis pár! Biztos, jól szórakoztak. Nagyon jó lehet a Disneyland, én is szívesen elmennék oda egyszer.
2014. január 11. 16:03
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline |
Phann: Féltékenyek vagyunk? Boldogok együtt, ez a lényeg, és habár nekem is megvan a véleményem Zayn-ről, nem hordom őt el fűnek-fának.
2014. január 11. 16:16
Persze, arról esetleg nem akar cikk születni, hogy Perrie ma milyen zoknit vett fel?! Annyira, de annyira unalmas már, hogy ilyen felesleges cikkeket raknak ki az oldalra. Most őszintén, ki nem sz#rja le, hogy Zayn és ez a nem tudom mi a Disneyland-ben voltak? Ha valaki rajong az egyikért, biztos tudja az új sztorikat, hiszen rengeteg Facebookos oldal van a One Direction-ről meg a Little Mix-ről is, oda csak kirakják ezeket a képeket. Istenem, erre most szükségünk volt.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2014. január 11. 16:22
barnakislany2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.14. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 213438 offline |
Olyan aranyosak együtt... <3
2014. január 11. 16:23
vivandóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.16. Hozzászólás: 168 Csatolások: 0 Azonosító: 177933 offline |
nem értem azokat az 1d fanokat akik Perrie-t csak azért bántják mert Zaynel jár mivel hogy Zayn az "övék". a srác még csak a létezésetekről sem tud... ha annyira a kedvencetek örüljetek annak hogy boldog! és akár mennyire is szeretem Perrie-t nem értem mi ebben a hír...
2014. január 11. 17:09
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
Tuti nagy bulija lesz D
2014. január 11. 17:10
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Cukik együtt.
2014. január 11. 17:13
Nagyon jó lehetett nekik.plusz nagyon aranyosak együtt.Zerrie<3
2014. január 11. 17:35
Eniiikee99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.14. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 211772 offline |
Annyira cukik együtt! <3 ^^
Remélem nagyon sokáig együtt lesznek!<3:)
Remélem nagyon sokáig együtt lesznek!<3:)
2014. január 11. 17:38
[quote=Lajuraxx,2014.01.11. 15:18~4634988]Beyla te hülye vagy :"DD Miért kell mindig ilyen értékes kommenteket írnod? Ahhoz képest h nem érdekel elég sok időt tölthetsz azzal h ilyeneket írj :')[/quote
Lajuraxx te hülye vagy! -én is jöhetnek ezzel. Úgy tudom hogy ez egy fórum ahol mindenki azt ír amit akar. Miért nem tojod le magasról hogy mit ír?? Azt ír amit ő akar, nem egy butácska directoner fog majd dirigálni, akik rögtön megsértődnek hogyha valaki egy rossz szót mond róluk- igen most jöhet mindenki hogy én hogy merem őket butának mondani őket, és a kis nyálgép kedvenceiket, csak az a baj hogy ez így van(Tisztelet a kivételnek!!) , mert én meg egy embert sem láttam aki nem lenne elvakulva velük, és omladozna minden lépésükön. Ezek az emberek egy bolhát nem tudnának megtanítani ugrani, egy majmot arra nem tudnának rávenni hogy saját magát kurkássza.
A bélmozgásukról mikor fogunk cikket kapni??-mert lassan már itt tartunk.
Lajuraxx te hülye vagy! -én is jöhetnek ezzel. Úgy tudom hogy ez egy fórum ahol mindenki azt ír amit akar. Miért nem tojod le magasról hogy mit ír?? Azt ír amit ő akar, nem egy butácska directoner fog majd dirigálni, akik rögtön megsértődnek hogyha valaki egy rossz szót mond róluk- igen most jöhet mindenki hogy én hogy merem őket butának mondani őket, és a kis nyálgép kedvenceiket, csak az a baj hogy ez így van(Tisztelet a kivételnek!!) , mert én meg egy embert sem láttam aki nem lenne elvakulva velük, és omladozna minden lépésükön. Ezek az emberek egy bolhát nem tudnának megtanítani ugrani, egy majmot arra nem tudnának rávenni hogy saját magát kurkássza.
A bélmozgásukról mikor fogunk cikket kapni??-mert lassan már itt tartunk.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.