Boldog Szülinapot Zayn!!:33♥♥♥♥
imádom őket olyan cukik:3♥
Zayn Malik és Perrie Edwards Disneylandben jártak
2014. január 12. 13:17
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline |
Olyan cukik együtt
2014. január 12. 13:29
Camila_Cabellovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 212875 offline |
[quote=Medkap,2014.01.11. 17:38~4635476][quote=Lajuraxx,2014.01.11. 15:18~4634988]Beyla te hülye vagy :"DD Miért kell mindig ilyen értékes kommenteket írnod? Ahhoz képest h nem érdekel elég sok időt tölthetsz azzal h ilyeneket írj :')[/quote
Lajuraxx te hülye vagy! -én is jöhetnek ezzel. Úgy tudom hogy ez egy fórum ahol mindenki azt ír amit akar. Miért nem tojod le magasról hogy mit ír?? Azt ír amit ő akar, nem egy butácska directoner fog majd dirigálni, akik rögtön megsértődnek hogyha valaki egy rossz szót mond róluk- igen most jöhet mindenki hogy én hogy merem őket butának mondani őket, és a kis nyálgép kedvenceiket, csak az a baj hogy ez így van(Tisztelet a kivételnek!!) , mert én meg egy embert sem láttam aki nem lenne elvakulva velük, és omladozna minden lépésükön. Ezek az emberek egy bolhát nem tudnának megtanítani ugrani, egy majmot arra nem tudnának rávenni hogy saját magát kurkássza.
A bélmozgásukról mikor fogunk cikket kapni??-mert lassan már itt tartunk.[/quote]
Én itt vagyok . Normális Directioner .Egyébként én sem értem miért kell minden lépésükről be számolni .
Lajuraxx te hülye vagy! -én is jöhetnek ezzel. Úgy tudom hogy ez egy fórum ahol mindenki azt ír amit akar. Miért nem tojod le magasról hogy mit ír?? Azt ír amit ő akar, nem egy butácska directoner fog majd dirigálni, akik rögtön megsértődnek hogyha valaki egy rossz szót mond róluk- igen most jöhet mindenki hogy én hogy merem őket butának mondani őket, és a kis nyálgép kedvenceiket, csak az a baj hogy ez így van(Tisztelet a kivételnek!!) , mert én meg egy embert sem láttam aki nem lenne elvakulva velük, és omladozna minden lépésükön. Ezek az emberek egy bolhát nem tudnának megtanítani ugrani, egy majmot arra nem tudnának rávenni hogy saját magát kurkássza.
A bélmozgásukról mikor fogunk cikket kapni??-mert lassan már itt tartunk.[/quote]
Én itt vagyok . Normális Directioner .Egyébként én sem értem miért kell minden lépésükről be számolni .
2014. január 12. 13:51
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline |
Tök jó lehetett!
2014. január 12. 13:55
omrayfanni2003visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.12.10. Hozzászólás: 241 Csatolások: 33 Azonosító: 216630 offline |
Párizs?!
Azta.
Azta.
2014. január 12. 14:20
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
Mixer és Directioner is vagyok de ez mióta hír? mármint jó oké legyenek Franciaországban de nekem ez nem hír mondjuk lehet mert utálom Zerriet
2014. január 12. 14:24
Én is Directioner vagyok, és sok előttem kommentelővel egyet értek abban, hogy nem értem én sem, erről miért lett cikk írva. De nem számít, szép páros, Párizs csodálatos, legyenek boldogok, boldog szülinapot Zayn!
2014. január 12. 14:39
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline |
Per-fect :") Nagyon boldog szulinapot Zaynnak )
2014. január 12. 14:43
de cukik*-*
az a szerencsés mickey egér D
én is elmentem volna...
mármint csak zaynnel*-*<3
az a szerencsés mickey egér D
én is elmentem volna...
mármint csak zaynnel*-*<3
2014. január 12. 14:46
Ez olyan fájdalmasan érdekfeszítő cikk és olyan magas hírtartalma van, hogy az hihetetlen, attól függetlenül, hogy most ők szupersztároknak számítanak, és a reggeli pislogásaikról is kikerül vagy öt cikk.
2014. január 12. 16:33
Tini Stoessel Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.14. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 216795 offline |
Nagyon aranyosak eggyütt,és kedves volt Perrietől hogy egy ilyen ajándékkal lepte meg szülinapjára
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.