Kristen Stewart vetkőzött a parfümreklámért
2014. január 11. 17:39
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
Elég jó kép lett!! és azért miért lenne már k*** amiért megmutatta a világnak a meztelen vállát és nyakát.. mert egyéb nem látszódik,az fix... Láttam én már színésznőket filmekben,akik megmutatták már szinte mindenüket,mégsem tartom azokat sem k***-nak mert az is beletartozott a szerepükbe!
2014. január 11. 17:48
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
hát mondhatom, tényleg nagyon nagy vetkőzés történt. egyébként jó kép lett szerintem. és ne legyetek rosszindulatúak!
2014. január 11. 18:36
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline |
Jó kép lett és nem is meztelen...
2014. január 11. 19:00
Fancsababa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 583 Csatolások: 19 Azonosító: 192862 offline |
szerintem tök jó kép lett és nem is látszik semmi..ugyhogy nem kell szörnyülködni...
2014. január 11. 19:08
Szerintem Kristen nagyon szép nő lehetne, ha kihasználná. De miért vág mindig ilyen savanyú fejet? Egyébként nekem tetszik a kép, de jobb lett volna, ha mosolyog vagy legalább nem ilyen fáradt tekintettel néz a kamerába.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.