Mark Wahlberg féltékeny a One Directionre – Conan O'Briannek számolt be arról, mennyire felhúzzák a srácok nap mint nap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Mark Wahlberg képen törölné Harry Stylest
2014. január 11. 22:14
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline |
A négyéves lánya? Csak nem gépközelbe engedte? Márpedig máshogyan hogyan tudna Harry létezéséről? Nem vagyok Directioner, de nem kéne bántani Harry-t, és a többieket azért, mert a négyéves (?) lánya szereti.
2014. január 11. 22:14
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
ez kicsit túlzás!! rengetek lány van még aki szereti az 1D-t és a többi tagot külön külön!
2014. január 11. 22:18
Négy évesen hogy a francba kerülhet közel a médiához, vagy a sztársághoz? Én annyi idősen a Teletabit, meg a Pokemont néztem a naiv, rózsaszín kis világomban, mit sem sejtve, hogy az akkori nagyok éppen hol voltak. Maximum Lagzi Lajcsiba voltam belezúgva (ez komoly)... Ez szülői felelőtlenség szerintem. Ha egy gyerek már ilyenekről tud, hozzájut valamilyen formában ennyi idősen, az rég nagy baj. Én csak mesecsatornákat nézhettem.
2014. január 11. 22:19
És ha szereti az 1D-t, már orrba kell nyomni Harryt. Úgy van... -.-'
2014. január 11. 22:22
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline |
Most erre mit mondjak!?
2014. január 11. 22:23
Lovatic0310új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.04. Hozzászólás: 86 Csatolások: 14 Azonosító: 218516 offline |
Hát ez túlzás!! Én is szereten az 1D-t
2014. január 11. 22:26
Miss.Vicious |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.19. Hozzászólás: 962 Csatolások: 0 Azonosító: 213748 offline |
Ba***on oda 1-2-neki!!Annak a nyáoic f**nak
2014. január 11. 22:31
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
"De ha találkozom azzal a p*ccsel, megkapja a magáét!” –viccelődött Conan O'Briannek.
Természetesen jó apához hűen inkább azt tervezi, hogy meghívja magukhoz a srácokat, hogy a kislányoknak teljesüljön az álmuk, még akkor is, ha ez nehezére esik."
olvasni nem tudtok, vagy szöveget értelmezni?
azt inkább nem kommentálom, hogy egy négyéves kislány, akinek még nem kellene tisztában lennie a mai sztárvilággal, sőt semmi ilyesmivel, hanem inkább meséket néznie, és játszania, képeket dugdos a szobájában az imádottjáról - még akkor is, ha valószínűleg a nővérének jóvoltából ismeri őket.
Természetesen jó apához hűen inkább azt tervezi, hogy meghívja magukhoz a srácokat, hogy a kislányoknak teljesüljön az álmuk, még akkor is, ha ez nehezére esik."
olvasni nem tudtok, vagy szöveget értelmezni?
azt inkább nem kommentálom, hogy egy négyéves kislány, akinek még nem kellene tisztában lennie a mai sztárvilággal, sőt semmi ilyesmivel, hanem inkább meséket néznie, és játszania, képeket dugdos a szobájában az imádottjáról - még akkor is, ha valószínűleg a nővérének jóvoltából ismeri őket.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline |
Négy évesen hogy a francba kerülhet közel a médiához, vagy a sztársághoz? Én annyi idősen a Teletabit, meg a Pokemont néztem a naiv, rózsaszín kis világomban, mit sem sejtve, hogy az akkori nagyok éppen hol voltak. Maximum Lagzi Lajcsiba voltam belezúgva (ez komoly)... Ez szülői felelőtlenség szerintem. Ha egy gyerek már ilyenekről tud, hozzájut valamilyen formában ennyi idősen, az rég nagy baj. Én csak mesecsatornákat nézhettem.
ezzel egyet ertek Hugii 570
ezzel egyet ertek Hugii 570
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline |
Szerintem undorító ez az egész One Direction-mánia. Náluk a világon nagyon náluk sokkalta helyesebb és különlegesebb pasi létezik. Én egy bizonyos szinten megértem az apját.
2014. január 11. 22:32
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline |
Kedves Mark,vagy nem is tudom mi a neved..mi a bajod azzal ha más rajong valakiért,hisz te magad is rajongtál valakiért fiatal korodban nem?mi bajod van Harry-val?Most ő nem tehet róla hogy tökéletes,meg a többiek is.. ..szerintem ez a Mark csak féltékeny Harry-re.Jó tudom egy részben megértem mert nekem is Harry a kedvencem,meg néha már én is kifárasztok valakit vele/velük,és ha be mer húzni Harry-nek felkeresem,és megmutatom,hogy a Directionerekkel kikezdeni nem szabad,mert akkor csúnya vége lesz xD
2014. január 11. 22:32
ZendayaColeman10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 210551 offline |
és akkor mivan ha a lánya szereti harry-t?
Miért nem lehet,mivan evvel az apjával megbolondult?
Miért nem lehet,mivan evvel az apjával megbolondult?
2014. január 11. 22:33
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1790 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline |
Majd kinővi a lánya ezt a hülyeséget! Utána meg a rapperekért lesz oda vagy mi?
Esélyes ha Marky Mark bele bombázna ezekbe a nyálgépekbe egyet ezek ott is maradnának!
Esélyes ha Marky Mark bele bombázna ezekbe a nyálgépekbe egyet ezek ott is maradnának!
2014. január 11. 22:33
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
Tessék? Ez nagyon nagy... Egyébként tényleg túlzásba vitte,végülis a fiúk nem tehetnek róla,hogy valaki ilyen fanatikusan rajong értük.. (Bár kétségkívül nincs ezzel egyedül.)
2014. január 11. 22:36
Texyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 307 Csatolások: 0 Azonosító: 202532 offline |
Pedig azt hittem már teljesen komolyan mondja.
Remélem 1-2 kinövik a lányok ezt a Directioner lázat, és elkezdenek rendes zenét hallgatni és normális pasikat nézni!
Remélem 1-2 kinövik a lányok ezt a Directioner lázat, és elkezdenek rendes zenét hallgatni és normális pasikat nézni!
1 felhasználónak tetszik:
JBT1
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.