A ValóVilág 6 producere, Herman Péter tagadta, és nevetségesnek tartja a vádakat.
A teljes cikkhez kattints ide!
VV Simon nem drogozott a villában
2014. január 16. 21:01
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
Jajj ne, most ezekkel az idiótákkal lesz tele a Starity még egy évig?
2014. január 16. 21:10
annyira szomorú, hogy az emberek nem értik a szarkazmust... és hogy van idejük ezen lovagolni... egyébként Simon a legjobb, csak miatta nézem, amúgy nem érdekelne. egyértelmű, hogy kicsit kattant, de rá is játszik, viszont nagyon okos. akik meg jönnek pattogni, hogy ilyen olyan undorító az egész, azok minek olvasnak róla, meg kommentelnek egyáltalán? én se terveztem nézni, mégis így alakult..
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2014. január 16. 21:16
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Szerintem színészkedett, ahogy a többi is teszi, csak Simonnak picit hihetőbb az alakítása.
Ott van Aurélio akinek a hisztijét nevetségesen átlátszónak találtam. Túljátszotta a szerepét.
Ahogy az a csaj is, aki idiótán röhög..azt hiheti, hog ettől lesz egyedi és népszerű.
Ez a szőke meg nem tudja Svédország fővárosát, de Zsolt se egy észlény, hiába improvizál.
Ott van Aurélio akinek a hisztijét nevetségesen átlátszónak találtam. Túljátszotta a szerepét.
Ahogy az a csaj is, aki idiótán röhög..azt hiheti, hog ettől lesz egyedi és népszerű.
Ez a szőke meg nem tudja Svédország fővárosát, de Zsolt se egy észlény, hiába improvizál.
2014. január 16. 21:24
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 17566 Csatolások: 18355 Azonosító: 168141 offline |
Simon csak nagyon jól játssza az idióta szerepét. Kétlem, hogy ennyire degenerált lenne, szerintem ez a srác taktikája, ami valljuk be elég hihető és fantasztikus. Van esélye a hapinak. De van esély arra is, hogy tényleg ilyen hülye, viszont még így is okosabb lenne a 'Nyerítek, mert az olyan menő', a 'Kihasználok mindenkit és olyan jó pasi vagyoknál', a csajnál, aki nem tudja mi, Svédország fővárosa meg a többinél.
Amúgy csak apró betűs részként megjegyzem, azt a szombathelyi pasit már tuti láttam valahol. Tök ismerős az arca, meg minden.
Amúgy csak apró betűs részként megjegyzem, azt a szombathelyi pasit már tuti láttam valahol. Tök ismerős az arca, meg minden.
Szandiiii
2014. január 16. 21:36
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline |
Szerintem Simon a legérdekesebb a villában. Nagyon birom!!
Szandiiii
2014. január 16. 22:34
Bettó23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.17. Hozzászólás: 712 Csatolások: 146 Azonosító: 209547 offline |
Jaj ne, most ezekkel az idiótákkal lesz tele a Starity még egy évig? Undorítóak!!! Nem vágja a lábkörmét mert növeszti mert világ rekordot akar dönteni?? Fogyatékosság fájna már halott lenne!!!
2014. január 16. 23:13
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline |
Simon a legjobb arc a VV6-ban, Zsolt meg egy paraszt!
Szandiiii
2014. január 17. 07:08
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Akármennyire is undorító és gyomorforgató a műsor és akármennyire nem ér meg egy kalap sz*rt se, egyedül Simon miatt azért érdemes nézni. Bár én nem követem rendszereséggel a show-t, mert a többi debil, paraszt nem érdekel engem, csakis a weblapon lévő kisvideókat szoktam néha-néha megnézni. Ő teszi jobbá ezt az istenverte szennyet és legalább rajta jókat derül az ember.
Szandiiii
2014. január 17. 13:51
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
hülye az az ember xdd de tényleg nem teljesen komplett!
2014. január 17. 14:08
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5540 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline |
Simon rengetegszer csalt mosolyt az arcomra ezalatt a pár nap alatt, ha más miatt nem, miatta érdemes belenézni párszor. De van egy olyan érzésem, hogy ő igazából nem ilyen hülye. Elvégre az orvosira nem mindenkit veszek fel...
Szandiiii
2014. január 17. 14:11
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1310 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline |
Szerintem sem drogozott.
Bírom ezt a Simon gyereket, pedig nem szeretem ezt a CsalóVilágot, mégis ő a legnormálisabb, még ha h*lyének is tetteti magát. Szerintem igazából nem ilyen, amilyen.
Bírom ezt a Simon gyereket, pedig nem szeretem ezt a CsalóVilágot, mégis ő a legnormálisabb, még ha h*lyének is tetteti magát. Szerintem igazából nem ilyen, amilyen.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.