VV Simon nem drogozott a villában
2014. január 18. 19:19
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline |
hát persze hogy nem szégyen ez az egész műsör. soha nem néztem, nem volt hozzá elég gusztusom tele ilyen barmokkal, akik csak a hírnévre hajtanak,akik bármit megengedhetnek maguknak a "villában". Biztos simán adnak nekik füvet is, hogy élvezhetőbb legyen a karakter, ezt valószínűleg nem fogják alátámasztani hogy az a bizonyos ember tényleg bevolt e állva..mondom, a világ csak hanyatlik hogy minden mocskot leadnak a tv-ben. én soha nem leszek az a bizonyos ember akit lefog kötni olyan műsör mint Éjjel nappal Budapest, vagy egy ilyen szenny VV. legszívesebben villa helyett gázkamrába zárnám őket..
2014. január 19. 00:24
LOLLIEúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.28. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 190579 offline |
Pedig ez a srác már alap úgy ment be a villába, hogy be volt szívva. xd Én nézem ezt a műsort, bár értelmét nem látom, de szerintem unaloműzőnek jó. Szidhattok ezért, meg lehülyézhettek, de nem fog érdekelni...Fogadni mernék, hogy a legtöbben, akik agyba-főbe szidják a műsort folyton ezt a sz*rt bámulják. Amúgy a többiekhez képest szntem Simon még úgy normálisnak is mondható. Amit Alexáék levágnak...úrsiten..xd
2014. január 20. 01:59
Whiteefrogúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.25. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 161146 offline |
Nem mintha az ujsagirok tobbsege nem hasznalna valamilyen szubsztanciat. De az itelkezes az mindig jol megy, foleg, ha profitot is hoz.
2014. január 20. 20:10
legundorítobb műsör a földön, nem értem, hogy valaki ezt tudja nézni...
2014. január 20. 20:10
agnlidaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 215448 offline |
Még a feltételezés is rossz..amúgy aki végignézte azt a részt amiben ez benne volt az tudja, hogy Simon ezt: ~Hát persze, hogy be vagyok!~ cinikusan mondta Zsoltnak és utána teljesen fel volt ezen háborodva...
2014. január 23. 13:56
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline |
Ki az a primitív ember, aki ilyen hülye műsorokat néz???
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.