A legsikeresebb videoklipek: Katy Perry
2014. január 19. 18:45
Nemrég Katy kijelentette hogy a Firework a kedvenc dala, amit ugye mindenki tudja hogy Magyarországon forgattak, és nagyon örülök hogy felkerült ide!
2014. január 19. 19:05
Jó dalai és klipjei vannak. Kicsit hiányolom a Hot N' Coldot, de tény, hogy nála is nehéz kiválasztani ötöt. A One Of the Boys korszakát és stílusát szerettem a legjobban.
2014. január 19. 19:07
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
imádom Katy-t és a Roar című száma rohadt jó!
1 felhasználónak tetszik:
Nettigirl
2014. január 19. 19:10
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
Innen a hatalmas kedvencem az I kissed a girl és a Roar. Nagyon hiányolom a Hot'N'Coldot, mert szerintem az Katy legjobb száma.
2014. január 19. 19:10
Nem is tudtam hogy róla nem készült el ilyen cikk. De már épp ideje volt, bár még van mit letennie, de ha már 2 slágeres előadókról is készül, róla miért ne készülhetne? Egy kicsit hiányolom a Hot 'n Cold-ot. Nyugodtan mehetett volna a WIde Awake helyett. Ez már a korszak lecsengő dala volt, mig a Hot 'n Cold egy erős popdal, ami mai napig az egyik legsikeresebb dala szerintem. Összességében jó lett a cikk, bár a Wide Awake-hez lehetett volna még firkantani valamit. Túl rövid lett.
Szandi0820
2014. január 19. 19:13
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
One That Got Away?? Az a best
2014. január 19. 19:16
Mindegyik nagyon szuper, és mindegyikben van valami egyedi kreativitás.
2014. január 19. 19:17
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Egész korrekt cikk lett, nagyon megszerettem ezt a lányt az I kissed a girl slágerével. Aztán jöttek a nagyobbnál nagyobb slágerek, és bár nem éppen azok táborát erősíti, akik jók élőben, mégis van valami extra kis könnyedség a zenéjében, amitől jó kedvem lesz. A dalai fülbemászóak, a dalszövegei korrektek (a Prism lemezének dalszövegei valami isteniek) és kellemes hallgatni. Habár a Last friday night nem tartozik a kedvenceim közé, de elhallgatgatom. Viszont a Roar kisfilmje tényleg visz minden pálmát. Fantasztikus klip lett.
Hehh, ezt meg tudnám vétózni. Benedek Elek is felnőtt férfi volt, mégis gyermekeknek írt meséket. Szóval, akkor ő is egy pancser gáznya alak volt, amiért nem a világmegváltásról és a nagy lámurról írt? Amúgy van igazság abban, amit írtál, mert Katy Perry tényleg nem azaz énekesnő, aki tudna énekelni. Sajnos pocsék élőben, az biztos. De írhatnál véleményt kevésbé elfogultan. Fényévekről sugárzik a féltékenységed, hogy Katyt nyomják most Lady Gaga helyett. Valószínűleg megvan az oka. Egyébként szerény véleményem szerint a legújabb korongja közel sem mézes-mázos hangulatú. Nekem legalábbis.
Idézet (holembo @ 2014.01.19. 16:46)
A legjobb dal amit írtak neki a Part of Me, talán a Hot N Cold, amúgy erős túlzások vannak a cikkben:D Díva? minden dala ugyanúgy 1 ember munkája, ezért szinte sablonos az egész, szerencséjére(kétinek) a hapsi jó dalokat készít.
A Roar egy szörnyűség, már csak azért is össze-visszaság kissé a cikk, mert ha felnőtt, akkor miért ír 12 éveseknek dalt egy "felnőtt nő", talán mert másnak nem lehet eladni a matricás albumát, almamaggal meg fenetudja:D
Énekórát vegyen inkább, mert élőben kibírhatatlan, gondolom ezért szállingóznak az emberek a koncerjein:D
Idén őt hájpolták, nem tudom miért, pedig énekesnőnek nem nevezhető, inkább cölöb:D
A Roar egy szörnyűség, már csak azért is össze-visszaság kissé a cikk, mert ha felnőtt, akkor miért ír 12 éveseknek dalt egy "felnőtt nő", talán mert másnak nem lehet eladni a matricás albumát, almamaggal meg fenetudja:D
Énekórát vegyen inkább, mert élőben kibírhatatlan, gondolom ezért szállingóznak az emberek a koncerjein:D
Idén őt hájpolták, nem tudom miért, pedig énekesnőnek nem nevezhető, inkább cölöb:D
Hehh, ezt meg tudnám vétózni. Benedek Elek is felnőtt férfi volt, mégis gyermekeknek írt meséket. Szóval, akkor ő is egy pancser gáznya alak volt, amiért nem a világmegváltásról és a nagy lámurról írt? Amúgy van igazság abban, amit írtál, mert Katy Perry tényleg nem azaz énekesnő, aki tudna énekelni. Sajnos pocsék élőben, az biztos. De írhatnál véleményt kevésbé elfogultan. Fényévekről sugárzik a féltékenységed, hogy Katyt nyomják most Lady Gaga helyett. Valószínűleg megvan az oka. Egyébként szerény véleményem szerint a legújabb korongja közel sem mézes-mázos hangulatú. Nekem legalábbis.
Szandi0820
2014. január 19. 19:33
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Ezek az egyik nagy kedvenceim tőle
2014. január 19. 19:41
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Tetszik az összes! <333333
2014. január 19. 19:43
Brootal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.27. Hozzászólás: 741 Csatolások: 34 Azonosító: 688 offline |
az én kedvenceim tőle
1. Katy Perry - E.T. ft. Kanye West
2. Katy Perry - Wide Awake
3. Katy Perry - Part Of Me
4. Katy Perry - The One That Got Away
5. Katy Perry - Roar
6. Katy Perry - Hot N Cold
1. Katy Perry - E.T. ft. Kanye West
2. Katy Perry - Wide Awake
3. Katy Perry - Part Of Me
4. Katy Perry - The One That Got Away
5. Katy Perry - Roar
6. Katy Perry - Hot N Cold
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.