A legsikeresebb videoklipek: Katy Perry
2014. január 20. 16:09
Dorcy1999But still, like dust, I'll rise. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.09. Hozzászólás: 1686 Csatolások: 7 Azonosító: 216577 offline |
Nem tudok mást mondani, mint hogy I Katy Perry! Gyönyörű hangja van, egy időben a kedvenc énekesnőm volt, a Firework gyönyörű szám a mondanivalóját illetően is, meg Katy hangja miatt is, na persze a helyszín sem utolsó. Na de a Roar számomra volt. Nagyon nem tetszik.
2014. január 20. 16:24
Chinafaaan98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 228 Csatolások: 1 Azonosító: 184586 offline |
Imádom Katyt ♥ Last Friday night.. Ronggyá hallgattam,de sosem unom meg ♥♥
2014. január 20. 16:28
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Nekem egyik klipje se tetszik és a dalai közül is csak kevés (pl ez), de nem olyan vészes élőben, mint mondják. Nekem olyan ebben, mint Ashlee Simpson, nem nagy énekesek, de érdekes a hangszínük. Ez mondjuk teljesen más stílusú zenékben jönne ki igazán.
2014. január 20. 18:29
Rékusiqa2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.23. Hozzászólás: 268 Csatolások: 0 Azonosító: 162574 offline |
Firework és a Roar ♥
2014. január 20. 20:40
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline |
Mindenki itt fényezi, pedig borzasztó énekesnő! Amy Winehouse óta nincs egy normális énekesnő ebben a szakmában.
2014. január 21. 13:57
Nekem a Wide Awake és a Teenage Dream a kedvenc dalaim tőle. A Roar, mint dal, nem hoz lázba, de a klipje nagyon tetszik. Remek cikk lett.
2014. január 21. 15:03
Idézet (Beyla @ 2014.01.19. 19:17)
Egész korrekt cikk lett, nagyon megszerettem ezt a lányt az I kissed a girl slágerével. Aztán jöttek a nagyobbnál nagyobb slágerek, és bár nem éppen azok táborát erősíti, akik jók élőben, mégis van valami extra kis könnyedség a zenéjében, amitől jó kedvem lesz. A dalai fülbemászóak, a dalszövegei korrektek (a Prism lemezének dalszövegei valami isteniek) és kellemes hallgatni. Habár a Last friday night nem tartozik a kedvenceim közé, de elhallgatgatom. Viszont a Roar kisfilmje tényleg visz minden pálmát. Fantasztikus klip lett.
Hehh, ezt meg tudnám vétózni. Benedek Elek is felnőtt férfi volt, mégis gyermekeknek írt meséket. Szóval, akkor ő is egy pancser gáznya alak volt, amiért nem a világmegváltásról és a nagy lámurról írt? Amúgy van igazság abban, amit írtál, mert Katy Perry tényleg nem azaz énekesnő, aki tudna énekelni. Sajnos pocsék élőben, az biztos. De írhatnál véleményt kevésbé elfogultan. Fényévekről sugárzik a féltékenységed, hogy Katyt nyomják most Lady Gaga helyett. Valószínűleg megvan az oka. Egyébként szerény véleményem szerint a legújabb korongja közel sem mézes-mázos hangulatú. Nekem legalábbis.
Hehh, ezt meg tudnám vétózni. Benedek Elek is felnőtt férfi volt, mégis gyermekeknek írt meséket. Szóval, akkor ő is egy pancser gáznya alak volt, amiért nem a világmegváltásról és a nagy lámurról írt? Amúgy van igazság abban, amit írtál, mert Katy Perry tényleg nem azaz énekesnő, aki tudna énekelni. Sajnos pocsék élőben, az biztos. De írhatnál véleményt kevésbé elfogultan. Fényévekről sugárzik a féltékenységed, hogy Katyt nyomják most Lady Gaga helyett. Valószínűleg megvan az oka. Egyébként szerény véleményem szerint a legújabb korongja közel sem mézes-mázos hangulatú. Nekem legalábbis.
Nem vagyok féltékeny:D Mivel én nem vagyok énekes, meg semmi ilyen, egyszerűen nem bírom Pepsit...
Gaga?D tudod, Katy és Gaga között olyan nagy különbségek vannak, vagy akár mondhatnám Pink-et, Shakirat, Beyoncét, hogy ők igazi előadók, énekesek, Gaga ráadásul nem csak művész, hanem valamit próbál is tenni a melegekért, ami már többet ér mint Perry egész 6 éves munkája. Katy-t nyomhatják ezerrel, ettől függetlenül szar marad amit csinál, mert ő maga is az. Gagának valóban elpuskázták kissé a dolgait, de őt legalább meg lehet hallgatni élőben, úgy hogy van hangerő, (pepsinél le kell halkítani:D) és Gaga még mindig saját maga csinálja a kis dolgait. Ettől művész a művész:D
Amúgy, kb ugyanolyan eladásokkal rendelkezik Katy és Gaga is, nem tudom miért lenne lejtőn Gaga. Madonnának is voltak elég vacak korszakai, pl American Life, amit mondjuk meg is értek, de itt a Hard Candy, ami bukásnak van elkönyvelve sokaknál, mint a Born This Way,pedig nagyon jó albumok és sikeresek is voltak...
Katy-nél meg nem igazán tudok művészi értékről, vagy valamilyen ügy képviseletéről beszélni, mivel ilyen nincs is, ezzel utalok arra, hogy semmi mondanivalója nincs az egész embernek. Szóval ne hasonlítgassunk xd
2014. január 21. 15:30
Imádom <3 Még általános iskola alsójába jártam mikor megszerettem . De rég volt anyám D
2014. január 21. 16:10
az összes egy rakás fos, ráadásul híg. semmi mondanivalójuk nincs (Y)
az egyetlen beszámítható klipje a Firework (nem, nem azért mert Budapesten forgatták, ezt legszívesebben letagadnám). benne szerepe egy közeli ismerősöm, szóval ezért nőtt a szemembe egy kicsit a videó :'D
az egyetlen beszámítható klipje a Firework (nem, nem azért mert Budapesten forgatták, ezt legszívesebben letagadnám). benne szerepe egy közeli ismerősöm, szóval ezért nőtt a szemembe egy kicsit a videó :'D
2014. január 21. 19:59
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline |
nagyon jó cikk lett:)
Katy az énekeseim közt a 2. helyen van...imádom a zenéit és ha magyarul meghallgatom őket , minthogyha én is ott lennék. a legjobban nekem a Roar és a Firework tetszett a legjobban:)
Katy az énekeseim közt a 2. helyen van...imádom a zenéit és ha magyarul meghallgatom őket , minthogyha én is ott lennék. a legjobban nekem a Roar és a Firework tetszett a legjobban:)
2014. január 23. 15:21
Katynek csodalatos hangja van Roar most a befuta nalam
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.