Harry Styles melegbár arca lett
2014. január 26. 09:39
Idézet
Beyla
Szerintem meg jogos. rohog.gif Nem vagyok egydé rajongó, de sokszor olyan intim testhelyzetbe kerülnek, ami egyszerűen tutira azt sugallja felénk, hogy b*zik vagy minimum biszexuálisok. Most, ha b*zik, akkor legyenek azok, engem hótra nem érdekel, csak ezt a túl hájpoltságot találom kissé gusztustalannak. Az a helyzet, hogy a negatív reklám is reklám. Attól, hogy a gyereket hominak állították be, csak növelik a pénzüket és a hírnevüket. Mondjuk sztájölsznek eléggé buzerátor feje van az igaz, de szerintem azért a melegeknek is jobb ízlésük van és inkább gerjednének be Jackmanre vagy Boreanazra, mint sem Tarzanra. Kíváncsi vagyok a végkifejlettre egyébként.XD Mibe, hogy per és botrány lesz az egészből csak azért, hogy még több manit zsebeljenek be és még többet szerepeljenek a sajtóban?XD
Szerintem meg jogos. rohog.gif Nem vagyok egydé rajongó, de sokszor olyan intim testhelyzetbe kerülnek, ami egyszerűen tutira azt sugallja felénk, hogy b*zik vagy minimum biszexuálisok. Most, ha b*zik, akkor legyenek azok, engem hótra nem érdekel, csak ezt a túl hájpoltságot találom kissé gusztustalannak. Az a helyzet, hogy a negatív reklám is reklám. Attól, hogy a gyereket hominak állították be, csak növelik a pénzüket és a hírnevüket. Mondjuk sztájölsznek eléggé buzerátor feje van az igaz, de szerintem azért a melegeknek is jobb ízlésük van és inkább gerjednének be Jackmanre vagy Boreanazra, mint sem Tarzanra. Kíváncsi vagyok a végkifejlettre egyébként.XD Mibe, hogy per és botrány lesz az egészből csak azért, hogy még több manit zsebeljenek be és még többet szerepeljenek a sajtóban?XD
2014. január 27. 10:45
Yolandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 214458 offline |
Idézet (likethebyoriginal @ 2014.01.27. 09:39)
EZ A KÖLYÖK TUTI MELEG
Mivel korábbi 9857 hozzászólásodnál már elmondtam a véleményem, így most nem ragoznám a tovább a szót, csak még egy valamit engedj meg:
Minden válaszom jószándékú. Távol áll tőlem, hogy a személyiségedet azért bíráljam, mert nekem (!) nem tetszik. Jó lenne, ha ezen a weboldalon KULTURÁLT módon tudnánk beszélgetni, és ennek látom akadályát a Te hozzászólásaidban. Továbbá remélem tisztában vagy vele, hogy manapság milyen nagyon súlyos következményei lehetnek a neten történő trollkodásnak... Úgyhogy mielőtt belefognál a következő negatív megjegyzésedbe, kérlek, hogy ez jusson eszedbe!
2014. január 27. 16:34
Idézet
likethebyoriginal
Yolandi akkor nyald ki a szegét a 1dnek. Hülye gyerek
Yolandi akkor nyald ki a szegét a 1dnek. Hülye gyerek
Nyugodj már le,ember!
2014. január 27. 18:50
Anna11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 184512 offline |
Azért ez mi már????Azért,mert nem szeretik,nem így kellene kifejezni magukat!!!!!!Most megpróbálok szépen elmondani amit gondolok erről:MENJENEK A BÜDÖS P****BA!!! -.- :reklamal:
2014. január 30. 18:00
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
jajj na ne.. ez nagyon égő
2014. január 31. 15:53
Igazán leállhatnának már az emberek. Ez már szánalmas ... -.-" Érzem a közelgő botrány szagát ...
2014. január 31. 18:44
Bius03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 201132 offline |
Hát ebből nagy balhé lesz az tuti!
Mit képzelnek ezek magukról?!Jó nem szeretik az 1D-t ilyeneknek is kell lennie de ennyire kinyílvánítani?Emberek,nem buzi az 1D!!!HARRY SEM!!Ez már durva.Ráadásul nem is kicsi a plakát.Hát ez kész!Ezt nem hiszem el! Hogy lehet valaki ilyen szemét és undorító hogy ilyet feltételez róla és hogy ilyen hazugsággal megalázza.Mi directionerek tudjuk az igazságot!Ami az hogy se HArry és se az 1D többi tagja nem meleg!Nem is tudom hogy honnan veszik ezeket a hülyeségeket.De hát hogy én és szerintem minden más directioner kiakadt az TUTI!Na szóval Ezek a tények.Tehát jobb lenne ha nem írnátok róluk ilyen durvákat.
Melleted vagyunk Harry!
Forever directioner!
I 1D!
Mit képzelnek ezek magukról?!Jó nem szeretik az 1D-t ilyeneknek is kell lennie de ennyire kinyílvánítani?Emberek,nem buzi az 1D!!!HARRY SEM!!Ez már durva.Ráadásul nem is kicsi a plakát.Hát ez kész!Ezt nem hiszem el! Hogy lehet valaki ilyen szemét és undorító hogy ilyet feltételez róla és hogy ilyen hazugsággal megalázza.Mi directionerek tudjuk az igazságot!Ami az hogy se HArry és se az 1D többi tagja nem meleg!Nem is tudom hogy honnan veszik ezeket a hülyeségeket.De hát hogy én és szerintem minden más directioner kiakadt az TUTI!Na szóval Ezek a tények.Tehát jobb lenne ha nem írnátok róluk ilyen durvákat.
Melleted vagyunk Harry!
Forever directioner!
I 1D!
2014. január 31. 20:34
cupcakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 204541 offline |
már elegem van abból, hogy mindenki melegnek nézi őket!! és ha megölelik egymást?? vagy taperoljják egymást?? az egész poénból van és nem hiszem el, hogy ezt nem lehet felfogni... ez nagy közfelháborodást fog maga után vonni..
2014. február 01. 16:27
roxy4visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 416 Csatolások: 15 Azonosító: 157329 offline |
Kocsog bunko taho az osszes,aki ezt jova hagyta!!! Harry nem meleg! Rohadjon meg az osszes,aki azt hiszi!!:@ gondoljatok belw,h eshet ez neko,v a szuleinek!!!!! parasztok
2014. február 02. 20:31
originalgirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.02. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 220470 offline |
És ha meleg is akkor is mi van olyan rossz ,hogy ennyire elitélitek az embereket olyan miatt amiről pl nem tehet ja és ha valaki nem lenne tisztában vele annak mondom,hogy aki meleg annak genetikai betegsége van szóval..egyébként meg szerintem nem meleg ,de persze ki minek hisz ugye...
2014. február 09. 16:22
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2261 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline |
Nem tudnám leírni, mennyire, de mennyire idegesítnek találom ezeket a vándájreksön fiúcskákat, de azt tudom, hogy az olyan embereket, akik csak úgy rámondják valakire, hoyg "fúú buzi", azokat még naluk is jobban megvetem. Emberek, mi bajotok van nektek? Nincs jobb dolgotok annál, hogy mások szexualitását kérdőjelezzétek meg? Nem hinném, hogy Harry homoszexuális, persze nem tudom, mivel nem nyilatkozott erről és én természetesen nem ismerem őt. De gondolkodjatok már, mielőtt itt összehordjátok mindenféle homokosnak! Egyébként meg, őszintén szólva szerintem az, hogy valakiről azt állítják, hogy meleg, nem őt alázza meg, hanem azt az embert, aki mondja.
2014. február 10. 17:11
luca2000570új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.07. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 220747 offline |
öh.. szerintem ez egy kicsit több mint túlzás..én nem szeretem őket de azért nem csinálnám ezt
2014. február 16. 02:04
nagy gabriella97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 214769 offline |
Haha tudtam hogy egyszer eljön ez a nap.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.