Naon helyes. Had jöjjön csak!
Enyiből jó, hogy bactatják/überelik egymást a 'kercsatik.
/jön ez is: NCIS (Naval Criminal Investigative Service)
magyarul: khm : Tengerészeti helyszínelők/
Desperate Housewives / Született feleségek (2004-2012)
2005. október 09. 18:49
2005. október 09. 21:30
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline |
Idézet(Q-kac @ 2005, October 9. - 18:49)
Naon helyes. Had jöjjön csak!
[right][/right]
[right][/right]
Miért khm? Szerintem tökéletes a cím (végülis szó szerinti fordítás), csak az a baj, hogy valszeg sokan új Helyszínelők spin-offot várnak tőle.
2005. október 09. 21:57
Idézet(csapoati @ 2005, October 9. - 21:30)
Miért khm? Szerintem tökéletes a cím (végülis szó szerinti fordítás), csak az a baj, hogy valszeg sokan új Helyszínelők spin-offot várnak tőle.
[right][/right]
[right][/right]
Hát ez az...
2005. október 09. 22:13
Hát nehéz télleg, igazad van.
Rövidítésből érthető, magyar címet kreálni...
Nálunk nincs ilyen foglalkozás ugye: A Tengerészet Bűnügyi Kivizsgáló Szolgálata
Ehhh... csak legyen jó a sorazat.
Rövidítésből érthető, magyar címet kreálni...
Nálunk nincs ilyen foglalkozás ugye: A Tengerészet Bűnügyi Kivizsgáló Szolgálata
Ehhh... csak legyen jó a sorazat.
2005. október 26. 16:35
ViCCAP-tain |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline |
21:35 Született feleségek (amerikai vígjátéksorozat, 2004 - 1.) 45' (12) Végzetes csütörtök
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?...=1&i_where_tv=1
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?...=1&i_where_tv=1
2005. október 26. 21:41
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet(ViC @ 2005, October 26. - 20:38)
Gratulálok TV2! Így kell felvezetni egy sikersorozatot.
Naná, hogy hozták a formájukat és képtelenek a megadott időpontban elkezdeni.
Naná, hogy hozták a formájukat és képtelenek a megadott időpontban elkezdeni.
Naná, mert a megafrász 3 válogatása mindennél fontosabb.
2005. október 26. 22:38
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline |
Na szóval: A pliot nem volt rossz, de semmi extra. Lehet hogy csak én vagyok lökött, de nekem az első rész (vagy az első, amit látok) nagyon sokat számít egy sorozatnál. 96-ban a Vészhelyzet pilotja közben már tudtam, hogy ez egy hosszú szerelem kezdete. Sajnos a legutóbbi ilyen érzés a CSI alatt fogott el tavaly...
2005. október 26. 22:46
ViCCAP-tain |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline |
Szerintem elbaltázták rendesen. Ha egyben leadják az első két részt többen rákattannak. Nálam is az volt a beetetés, hogy egyhuzamban megnéztem az első két részt (aztán még vagy 6 epizódot )
ok hogy a megamizéria bejáratott dolog és ugye köztudott, hogy egy népszerű műsor után nem kapcsolnak annyian el. De idézném az index íróját A tévésorozat a vetélkedő és az esti film közé ékelt tömegtermékből igazi alkotássá vált az utóbbi években tehát bőven korábban kellene kezdeni.
ok hogy a megamizéria bejáratott dolog és ugye köztudott, hogy egy népszerű műsor után nem kapcsolnak annyian el. De idézném az index íróját A tévésorozat a vetélkedő és az esti film közé ékelt tömegtermékből igazi alkotássá vált az utóbbi években tehát bőven korábban kellene kezdeni.
2005. október 26. 23:03
- Megint az az érzésem van, hogy beharangozás - nagy remények - nem ezt vártam...
- Valószínű sokat lökött volna a szekéren az első két rész egyben leadva...
- De van egy olyan érzésem, hogy jó lessz ez, ki fog alakulni.
(megj.: egyik sorozat sem robbant akkorát nálam - mostanában - első nézésre, mint a Battlestar Galactica. Megfogott egyből és nem enged.)
- Valószínű sokat lökött volna a szekéren az első két rész egyben leadva...
- De van egy olyan érzésem, hogy jó lessz ez, ki fog alakulni.
(megj.: egyik sorozat sem robbant akkorát nálam - mostanában - első nézésre, mint a Battlestar Galactica. Megfogott egyből és nem enged.)
2005. október 26. 23:57
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline |
Mondjuk én nem vagyok túl tájékozott a sorozatok terén, de gondoltam mivel lesz a Desperate Housewives, hát akkor belenézek.
Nem tudom Q-kac, hogy mit vártál tőle, de szerintem egész jó volt így az első rész.
Ha úgy adódik, ez alapján lehet hogy akkor megnézem jövő héten a következő részt is (aztán az utána lévőt is, majd az az utánit is...).
Na jó, ez még a jövő zenéje. Nálam már az nagy szám, hogy a Lost-ot nézem.
Nem tudom Q-kac, hogy mit vártál tőle, de szerintem egész jó volt így az első rész.
Ha úgy adódik, ez alapján lehet hogy akkor megnézem jövő héten a következő részt is (aztán az utána lévőt is, majd az az utánit is...).
Na jó, ez még a jövő zenéje. Nálam már az nagy szám, hogy a Lost-ot nézem.
2005. október 27. 08:37
Idézet(515 @ 2005, October 26. - 23:57)
- Egyszóval? Többet.
- De, mint írtam, úgy érzem, jobb is lesz ez még.
2005. október 27. 17:15
Secsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.12. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 2751 offline |
Idézet(Q-kac @ 2005, October 27. - 08:37)
- Egyszóval? Többet.
en anno mikor elindult az ABC-n hetrol hetre (egy epizod / het ugye...) neztem, es az elso resz utan enis huztam a szam, meg talan a masodik utan is, de az evad vegere mar jobban vartam a DH epizodokat mint a Lost-okat....
es igy megnezve a pilotot meg a szinkronra is azt mondtam, hogy elmegy (leszamitva Mary Alice szinkronjat...)
2005. október 27. 18:01
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline |
Én is nagy várakozással tekintettem az első rész elé. Szerintem jó volt, asszem üres szerda estéimre fix programot csinálok belőle. Eva Longoria meg: (sokszor). Jöhetne hozzám is füvet nyírni, addig átköltözöm kertes házba!
2005. október 31. 13:09
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline |
Szerintem nagyon jók!
THX cricri10us
THX cricri10us
2 felhasználónak tetszik:
Emcsike,
standoffan
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.