Szijjjjjjjjjjjasztok!
Én imádom a sorozatot! Marhára rákattantam!!! Azóta egyfolytában fórumolok róla A képekért meg rajongok... Főleg a Marciásakért! Nekem ugyebár Bree a kedvencem!
Ja, és a híreket is egyfolytában vadászom a soriról és Marciáról!!! Szóval már eléggé otthon érzem magam a témában.
Ti kiket szerettek?
Ja, a késői időpontról meg annyit, hogy rohadt TV2, mindig kicseszik velünk!!!! Mondjuk a nézettség ennek ellenére nőtt! De januártól korábban lesz!! Király!
Desperate Housewives / Született feleségek (2004-2012)
2005. december 25. 11:18
2005. december 25. 14:09
ViCCAP-tain |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline |
Akkor remélem tudod hogy keddtől péntekig minden nap két részt leadnak 14:45 től a tv2-n
Aki lemaradt, vagy csak most gondolta meg, hogy felvenné annak itt a jó alkalom.
http://tv.animare.hu/Programme/Default.asp...QB4AHQAcgB4AA==
Aki lemaradt, vagy csak most gondolta meg, hogy felvenné annak itt a jó alkalom.
2005. december 25. 15:04
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline |
Idézet(Bree @ 2005, December 25. - 11:18)
Szijjjjjjjjjjjasztok!
Én imádom a sorozatot! Marhára rákattantam!!! Azóta egyfolytában fórumolok róla A képekért meg rajongok... Főleg a Marciásakért! Nekem ugyebár Bree a kedvencem!
Ja, és a híreket is egyfolytában vadászom a soriról és Marciáról!!! Szóval már eléggé otthon érzem magam a témában.
Ti kiket szerettek?
Ja, a késői időpontról meg annyit, hogy rohadt TV2, mindig kicseszik velünk!!!! Mondjuk a nézettség ennek ellenére nőtt! De januártól korábban lesz!! Király!
Ti kiket szerettek?
Nekem Susan a kedvenc karakterem.
OFF: Rákattantál Marhára? Mi lesz itt ebből...
2005. december 25. 22:36
Idézet(csapoati @ 2005, December 25. - 15:04)
Jóvanna! Nem úgy értettem! Vagyis tudod, hogy értettem, na mindegy, ezt már nem magyarázom ki.
2005. december 25. 22:37
Idézet(ViC @ 2005, December 25. - 14:09)
Akkor remélem tudod hogy keddtől péntekig minden nap két részt leadnak 14:45 től a tv2-n
Oh, hajaj!!! Már be is van tervezve a program!!! Majdhogynem szeánsz lesz belőle!!! Nagyon-NAGYON várom!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá, de jóóóóóóóó lesz!!!
2005. december 25. 22:38
Idézet(csapoati @ 2005, December 25. - 15:04)
Ja, Susan nagyon szuper, vicces karakter a soriban! De nálam akkor is Bree a király!
2005. december 26. 00:00
Idézet(joe_r @ 2005, September 28. - 18:34)
Bull, ezek s1 vagy s2 promok?
Egyébként köszi.
Egyébként köszi.
Hú, hát s2-es képek! Most jutottam ide!
2006. január 22. 23:55
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline |
Sajnos a TV 2 "hiteles forrásokból" azt állította, hogy hamarosan Sarah Jessica Parker is bekerül a sorozatba. Érdekesség, hogy a Szex és New York sztárja az nyilatkozta a Golden Globe vörös szőnyegén a TV 2 riporterének, hogy az állítás NEM IGAZ. Szeretem ezt a fajta naprakészséget a magyar médiában.
Elton John és Oprah Winfrey a Született feleségekben.
Elton John nagy kedvence és barátnője a sorozatban a kicsit bénácska Susan-t alakító színésznő Teri Hatcher. Azzal a kéréssel fordult a sorozat producereihez, hogy szeretne együtt szerepeli kedvencével. A producereknek tetszett az ötlet.
Szóval a különc homoszexuális zenész és a médiamogul Oprah hamarosan a Született feleségekben.
Elton John és Oprah Winfrey a Született feleségekben.
Elton John nagy kedvence és barátnője a sorozatban a kicsit bénácska Susan-t alakító színésznő Teri Hatcher. Azzal a kéréssel fordult a sorozat producereihez, hogy szeretne együtt szerepeli kedvencével. A producereknek tetszett az ötlet.
Szóval a különc homoszexuális zenész és a médiamogul Oprah hamarosan a Született feleségekben.
2006. január 26. 18:15
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline |
Desperate Housewives Wallpaper
2006. április 03. 16:59
evike96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.01. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 14686 offline |
Tök klafák a képek!!!!!!! Tudok egy jó született feleséges oldalt-katttt!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.