Desperate Housewives / Született feleségek (2004-2012)
2009. szeptember 21. 01:46
Nagyon szuperek a 6.évados promoképek! Kíváncsi leszek az új szereplõkre!
2009. szeptember 29. 00:51
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline |
nah, kinek hogy tetszett?
mert nekem nagyon!!
királyul volt megcsinálva az esküvõ, ami ezen kívül tetszett, az Gaby mûsora a diszkóban.
szegény Julie.... meg ez az új család, hát, para. mik fognak még történni...
mert nekem nagyon!!
királyul volt megcsinálva az esküvõ, ami ezen kívül tetszett, az Gaby mûsora a diszkóban.
szegény Julie.... meg ez az új család, hát, para. mik fognak még történni...
2009. szeptember 29. 08:22
Szerintem egyértelmû volt, hogy Mike Õt veszi el. De tök unalmas lesz, ha most így másodszorra elkezdenek békésen éldegélni, remélem nem válnak el még 5x... Most a Julie-nak annyi??? Nekem is tetszenek az új szereplõk, kíváncsi vagyok mi lesz itt még, tuti jó lesz ez az évad is!
2009. szeptember 29. 13:19
kosTakosTa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.07.17. Hozzászólás: 2564 Csatolások: 10707 Azonosító: 34900 offline |
Eva
2 felhasználónak tetszik:
Emcsike,
nightfever
2009. szeptember 30. 19:15
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline |
6.04 - The God Why Don't You Love Me Blues
Emcsike,
nightfever
2009. október 01. 21:30
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline |
Idézet(lostgirl @ 2009. September 10. - 20:09)
Ep 6.01 "Nice is Different Than Good"
Méég
Emcsike,
nightfever
2009. október 02. 20:32
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
mivel már a képekbõl az egyik lényeg eléggé látszik nem sárgázom ki
szóval nekem mindig is Susan meg Mike volt a kedvencem,úgyhogy nagyon örülök,hogy újra együtt vannak,olyan aranyosak Katherine-t eddig se bírtam,de ezután még jobban nem szívlelem tényleg nagyon rossz lehet neki,de Susan is átélte ugyanezt,mégse viselkedett így
és M.J. a legédesebb kiskölyök a világon,megérdemli,hogy a szülei együtt legyenek
szóval nekem mindig is Susan meg Mike volt a kedvencem,úgyhogy nagyon örülök,hogy újra együtt vannak,olyan aranyosak Katherine-t eddig se bírtam,de ezután még jobban nem szívlelem tényleg nagyon rossz lehet neki,de Susan is átélte ugyanezt,mégse viselkedett így
és M.J. a legédesebb kiskölyök a világon,megérdemli,hogy a szülei együtt legyenek
2009. október 06. 01:17
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline |
Idézet(Jessy @ 2009. October 2. - 19:32)
Katherine-t eddig se bírtam,de ezután még jobban nem szívlelem tényleg nagyon rossz lehet neki,de Susan is átélte ugyanezt,mégse viselkedett így
hát ez után a rész után már nekem is betelt a pohár. így viselkedni... borzasztó!
viszont annak örülök, hogy Julie túlélte, és remélem, hogy fel is épül hamarosan. amúgy szerintetek ki volt a tettes? sztem nem a srác... gyanús persze, de sztem itt van a sztoriban egy csavar. ez így túlságosan is egyértelmû.
2009. október 06. 08:51
drusillavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.24. Hozzászólás: 479 Csatolások: 977 Azonosító: 72356 offline |
Idézet(fuge7 @ 2009. October 6. - 00:17)
hát ez után a rész után már nekem is betelt a pohár. így viselkedni... borzasztó!
viszont annak örülök, hogy Julie túlélte, és remélem, hogy fel is épül hamarosan. amúgy szerintetek ki volt a tettes? sztem nem a srác... gyanús persze, de sztem itt van a sztoriban egy csavar. ez így túlságosan is egyértelmû.
Szerintem sem a srác tette, inkább apuci Remélem, hogy lesz benne csavar és nem a legnyilvánvalóbb megoldást kapjuk, mint a 4. szezonban Bár a második részt még nem láttam.
2009. október 06. 14:51
Katherine-t eddig bírtam, de most már nagyon nem..undorító amit csinál Én sem hiszem, hogy Danny tette, túl egyértelmû lenne...
2009. október 06. 16:02
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
hát lehet tényleg nem a srác volt hanem az apja,mert õ izélte ott Julie-t,hogy Danny nem a te eseted ugyeeee? De nem tudom,mondjuk én a srácból is kinézem Katherine szerintem is egyre undorítóbb,haragudjon rájuk,vagy ne szóljon hozzájuk,de azért direkt kavarni a sz@rt Mike hogy nézett már rá,hogy mit akar? De Orsont is nagyon bírtam,azok a fejek amiket vágott mindkétszer mikor Katherine-nel beszélt "Úgy hogy Julie kórházban fekszik és 1 napos házas???" looool de azért Mrs.McClusky se semmi,meg az a Roy:Ha elütne egy busz hiányoznál
Meg ahogy Gaby elmesélte hogy szerezte meg Carlost,az haláli volt
Na jó,ez a rész is az elsõ másodperctõl az utolsóig kiváló volt
2009. október 06. 16:21
Örülök hogy Susan és Mike megint összejönnek!
De azt nem értem hogy John megint minek zaklatja Gaby-t?
2009. október 06. 16:48
Idézet(Jessy @ 2009. October 6. - 15:02)
jaaa
- Nem voltál beteg?
- Dehogy voltam.Pedikûröztettem aztán elmentem iszogatni
- Béreltem egy jachtot aznapra!
- Tényleg? Ez csodás!
2009. október 06. 18:15
Jessy♥F1♥ addict |
Idézet(Ilcsy @ 2009. October 6. - 16:21)
Örülök hogy Susan és Mike megint összejönnek!
Én is nagyon örülök nekik
Hát majd a következõ pár részbõl kiderül
De amúgy aztán nem Anára fog ráhajtani,vagy fordítva?Mintha olvastam volna vmi ilyesmit,de lehet,hogy rosszul emlékszem,vagy hülyeség,mert Johnnak elvileg gyereke van már,nem?Bár ez nyilvánvalóan nem zavarja abban,hogy megint Gaby körül legyeskedjen
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.