Ez a rész olyan semmilyen volt, hogy nincs is mit írni róla
Azért az a felvetés, hogy talán Katherine támadta meg Julie-t óriási meglepetés volt
Úgy állították be a végét, mintha Orsonnál természetes lenne, hogy minden reggel melóba megy...
Amúgy tök nem érdekel, hogy mihez fog kezdeni.
Junkien írták, hogy visszajön Katherine lánya. Jó lenne ha magával vinné az anyját
Desperate Housewives / Született feleségek (2004-2012)
2009. november 04. 21:14
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline |
6.07 - Careful the Things You Say
1 felhasználónak tetszik:
Emcsike
2009. november 14. 16:08
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline |
Idézet(intuition @ 2009. November 14. - 13:56)
nem furcsa hogy gyerekek megnõnek de a "feleségek" nem öregednek semmit? xD
egy blogban is ez a vita folyik hogy mennyi idõsek a színészek és az általuk játszott karakterek...egyik tag volt olyan szorgalmas és utánanézett,kiszámolta:
"Susan 1964 (49)- Teri Hatcher 1964 (44)
Lynette 1966 (47)- Felicity Huffman 1962 (46)
Bree 1962 (51)- Marcia Cross 1962 (47)
Gaby 1976 (37)- Eva Longoria Parker 1975 (34)
Edie 1965 (48)- Nicollette Sheridan 1963 (45)
A mostani évad 2013-ban játszódik, így mindenki fiatalabb mint a szerepe szerinti karakter. Az 5 éves ugrással Felicity Huffman került korban legközelebb a megformált alakhoz (-1 év), elõtte pedig õ volt a legtávolabb (+4)."
2009. november 15. 12:57
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline |
6.10 - Boom Crunch
Emcsike
2009. november 16. 00:59
6.09 - Would I Think Of Suicide?
2 felhasználónak tetszik:
Emcsike,
nightfever
2009. november 16. 09:36
intuitionúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 112221 offline |
Idézet(Klau0604 @ 2009. November 14. - 16:08)
egy blogban is ez a vita folyik hogy mennyi idõsek a színészek és az általuk játszott karakterek...egyik tag volt olyan szorgalmas és utánanézett,kiszámolta:
A mostani évad 2013-ban játszódik, így mindenki fiatalabb mint a szerepe szerinti karakter. Az 5 éves ugrással Felicity Huffman került korban legközelebb a megformált alakhoz (-1 év), elõtte pedig õ volt a legtávolabb (+4)."
köszi
2009. november 25. 19:40
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline |
hello, vki nem tudja mikor jön a 6.09? az eredeti. nem itthon.
2009. november 25. 20:00
Idézet(drusilla @ 2009. November 16. - 14:49)
Katherine eszelõs vigyorral + M.J. + egy kés.... neeeee
Szerintem azért annyira nem eszelõs a vigyora, hogy arra gondoljunk, hogy talán bántaná ugye?!
2009. november 30. 19:53
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline |
na, én már megnéztem a mai részt. készüljetek fel, mert hanyatt fogtok vágódni székestül, fotelestül, mindenestül.
azt hiszem Katherine-nek végleg befellegzett. ennyi volt. azért sajnálom. akárhogy is, Mike akkor is felelõs, hogy idáig fajult a dolog. nem kellett volna hitetgetnie azzal, hogy szereti, amikor nem is szerette.
ja, és szerintem Dana meg fogja kapni a Emy díjat, szerintem a sorozat készítõi is erre számítanak már csak a szerepével.
szegény Tyler (Danny)... meg az anyját is sajnálom, az a faszi nagy szarkeverõ, remélem jól el lesz intézve.
Carlost meg utálom. hülye pökhendi barom lett, mióta meggyógyult és újra egyenesbe jöttek anyagilag. hogy tehet ilyet Lynette-el??? na hát csak rokkanjon le megint, és megtudja, milyen ilyen kiszolgáltatottnak lenni.
húú, hát most ez nagyon durva rész volt, megõrülök.
azt hiszem Katherine-nek végleg befellegzett. ennyi volt. azért sajnálom. akárhogy is, Mike akkor is felelõs, hogy idáig fajult a dolog. nem kellett volna hitetgetnie azzal, hogy szereti, amikor nem is szerette.
ja, és szerintem Dana meg fogja kapni a Emy díjat, szerintem a sorozat készítõi is erre számítanak már csak a szerepével.
szegény Tyler (Danny)... meg az anyját is sajnálom, az a faszi nagy szarkeverõ, remélem jól el lesz intézve.
Carlost meg utálom. hülye pökhendi barom lett, mióta meggyógyult és újra egyenesbe jöttek anyagilag. hogy tehet ilyet Lynette-el??? na hát csak rokkanjon le megint, és megtudja, milyen ilyen kiszolgáltatottnak lenni.
2009. december 01. 00:36
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Idézet(fuge7 @ 2009. November 30. - 20:53)
na, én már megnéztem a mai részt. készüljetek fel, mert hanyatt fogtok vágódni székestül, fotelestül, mindenestül.
én most néztem meg...hát tényleg durva volt...
Lynette meg Carlos egyre kíméletlenebb,azért mindkettejükben ott van,hogy én most megmutatom,de nem tudom ezt hogy fogják még rendbehozni,mert csak nem fognak utálkozni a maradék évad(ok)ban is? lehet,hogy majd a karácsonyi/repülõs részben lesz vmi
olvastam egy olyat,hogy Katherine-nek teljes idegösszeomlása lesz...én nem hibáztatom Mike-ot,most azért szólt be neki ennyire,mert M.J.-vel kezdett,ami azért eléggé felháborító volt sztem,hogy jön az az õrült banya ahhoz,hogy egy 6 éves kissrácot rabolgasson el és tartson magánál???
csak az a baj,hogy most Katherine azt fogja mondani sztem,hogy Mike szúrta le,mivel egy pillanatra megfogta a kést...aminek amúgy semmi értelme nem volt,sõt szerintem jobban jött volna ki az,hogy ha hagyja ott a nyakánál és csináljon amit akar...
Susan tök cuki volt Bree-vel meg Karllal
Danny-t meg most nem értem,õ is ilyen gyenge jellem?Bár Julie egyre hülyébb,régen nagyon szerettem,de mióta visszajött nagyon gáz szerepe van...hogy lekoptatta már szegény srácot:Ez soha nem fog megtörténni,de tudom,hogy tetszem neked.
Nem mintha amúgy olyan szép lenne,csak inkább bájos
Lassan kezdenek kiderülni a dolgok az új családról
Mike-nak meg remélem nem lesz baja,Katherine-t meg gyogyóba zárják vagy nemes egyszerûséggel meghal lehetne õ aki mellékszereplõ volt,de most már fõ...
2009. december 01. 15:55
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline |
Idézet(Jessy @ 2009. December 1. - 00:36)
Katherine azt fogja mondani sztem,hogy Mike szúrta le,mivel egy pillanatra megfogta a kést...[/color]
jézusom, látod erre látod nem is gondoltam!!!
szerintem Katherine-t vegyék inkább ki, vagy talán szüneteltessék azzal, hogy rehabilitációra küldik, mert rossz nézni, amit mûvel amióta Mike otthagyta. és igenis Mike is hibás, mert eleve nem kellett volna belekezdenie a kapcsolatba, ha egyszer nem is gondolta komolyan. ez eléggé aljas dolog, tudta nagyon jól, hogy Katherine szerencsétlen volt mindig is a férfiakkal, elhiszem hogy õ naívan beleszeretett Mike-ba, és végre biztonságban érezhette magát. most meg újra magányos, és depressziós (volt).
2009. december 01. 18:03
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline |
hát ez télleg durva rész volt nekem nagyon tetszett
abban igazat adok nektek hogy carlos és gaby kicsit túlreagálta ezt a "hazudott nekünk,jól szivassuk meg" dolgot,remélem kibékülnek hamar
susan reakcióján kicsit meglepõdtem tudtam én,hogy 1 nagyon jószívû és kedves (igaz kicsit lökött) nõszemély
bree-nek szurkolok,hogy sikerüljön megszabadulna orson-tól és összejöjjön karl-lal aranyosak együtt...és milyen besz*rt fejet vágott amikor susan közölte vele a "karl-tényeket" annyira röhögtem
danny-t úgy sajnáltam ez a julie 1 bitch nem kellett volna így lekoptatnia,megértem hogy fura lenne kavarni a sráccal fõleg hogy az apjával lefeküdt,de adhatott volna neki 1 esélyt...szerintem jól néz ki ez a danny és jófejnek is tûnik
katherine meg...pfff egyre jobban utálom ezt a nõt remélem hogy nem éli túl ezt a "leszúrást" m.j.-nek miket mondott már??? nem csodálom hogy így kiakadt mike
mennyi sárga van ezen az oldalon
abban igazat adok nektek hogy carlos és gaby kicsit túlreagálta ezt a "hazudott nekünk,jól szivassuk meg" dolgot,remélem kibékülnek hamar
susan reakcióján kicsit meglepõdtem tudtam én,hogy 1 nagyon jószívû és kedves (igaz kicsit lökött) nõszemély
bree-nek szurkolok,hogy sikerüljön megszabadulna orson-tól és összejöjjön karl-lal aranyosak együtt...és milyen besz*rt fejet vágott amikor susan közölte vele a "karl-tényeket" annyira röhögtem
danny-t úgy sajnáltam ez a julie 1 bitch nem kellett volna így lekoptatnia,megértem hogy fura lenne kavarni a sráccal fõleg hogy az apjával lefeküdt,de adhatott volna neki 1 esélyt...szerintem jól néz ki ez a danny és jófejnek is tûnik
katherine meg...pfff egyre jobban utálom ezt a nõt remélem hogy nem éli túl ezt a "leszúrást" m.j.-nek miket mondott már??? nem csodálom hogy így kiakadt mike
mennyi sárga van ezen az oldalon
2009. december 02. 12:14
fuge7Dódika |
azt vettem észre, hogy az elején a rágós illetõ alteste ahhoz a hosszúhajú sráchoz tartozik, aki a kávézó elõtt mondja a többieknek, hogy az anyja szerint õ is lehetett volna, legalábbis a 2 cipõ szinte ugyanaz. a gyilkos szerintem nem õ volt, mert Emily magázta, amikor megkérdezte a tettest, hogy "Itt felejtett vmit?", de szerintem ez után a csávó után nyomoz a Nick. Julie csoporttársa az egyetemen, ott melózik, ahol Emily is, tehát õ mind a 2 áldozatot ismerte. és akkor kapta elõ a telefont, amikor meglátta a csáveszt. ez nem lehet véletlen.
de lehet, hogy csak az én elméletem túl konspiratív. na majd kiderül.
de lehet, hogy csak az én elméletem túl konspiratív. na majd kiderül.
Emcsike
2009. december 02. 12:19
Klau0604 |
Idézet(fuge7 @ 2009. December 2. - 12:14)
a gyilkos szerintem nem õ volt, mert Emily magázta, amikor megkérdezte a tettest, hogy "Itt felejtett vmit?"
az angolban nincs magázó alak lehet csak a fordító értette félre a dolgokat,mert nekem is pl teljesen úgy tûnt,hogy a nick az,õt meg nem fogja tegezni a csaj,szóval...na remélem nem fogalmaztam hülyén egyébként jó feltevés,én rá nem is gondoltam volna
2009. december 02. 13:07
Tinkerbell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 508 Csatolások: 1900 Azonosító: 109664 offline |
légyszi magyarázzátok el miért írtok sárgával
2009. december 02. 14:22
fuge7Dódika |
Idézet(Klau0604 @ 2009. December 2. - 12:19)
az angolban nincs magázó alak
hát ez igaz, de Emily hanglejtése is eléggé udvariaskodó volt... vagy nem tudom de lehet mondom, hogy rossz nyomon járok. mindenesetre akkor is gyanús a srác.
Idézet(Tinkerbell @ 2009. December 2. - 13:07)
légyszi magyarázzátok el miért írtok sárgával
azért, nehogy lelõjük a poént annak, aki még nem látta.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.