WOW! Gyönyörű még mindig!
Köszönöm a képeket,nagyon jók!
Desperate Housewives / Született feleségek (2004-2012)
2010. május 17. 05:54
2010. május 18. 00:11
fuge7Dódika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.23. Hozzászólás: 1880 Csatolások: 1927 Azonosító: 74746 offline |
na hűha, micsoda évadzáró volt!!! bár az előző évekhez képest nem volt olyan pörgős...
SPOILER
Lynette ajjajj, nem hiába ő a kedvenc feleségem.
Angie kicsit túl könnyen elbánt azzal a terroristával, előtte sokkal veszélyesebbnek lett beállítva... kibonthattak volna ebből egy izgibb és fordulatosabb sztorit is, sztem kicsit össze lett csapva ez a szál.
Bree, hát komolyan, annyira sajnáltam... pedig elsősorban magának köszönheti, hogy ide sodorta az élet.
annak egyébként örülni fogok, h egy kicsit elhúznak Suzanék, nem mintha bajom lenne velük...
SPOILER
Angie kicsit túl könnyen elbánt azzal a terroristával, előtte sokkal veszélyesebbnek lett beállítva... kibonthattak volna ebből egy izgibb és fordulatosabb sztorit is, sztem kicsit össze lett csapva ez a szál.
Bree, hát komolyan, annyira sajnáltam... pedig elsősorban magának köszönheti, hogy ide sodorta az élet.
annak egyébként örülni fogok, h egy kicsit elhúznak Suzanék, nem mintha bajom lenne velük...
2010. május 23. 13:18
Mandy03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.22. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 127839 offline |
A kedvenc sorozatom! Én a neten szoktam nézni!Ezen az oldalon a 6. évad is fönt van!
Katt ide az oldalért!
Katt ide az oldalért!
2010. május 23. 13:27
Idézet (fuge7 @ 2010.05.18. 00:11)
na hűha, micsoda évadzáró volt!!! bár az előző évekhez képest nem volt olyan pörgős...
SPOILER
SPOILER
Nekem is az volt a bajom, mint neked, összecsapott lett. Ennél sokkal ütősebbek szoktak lenni...Annyira egyszerűen elintézték azt a terroristát. Vártam valami nagy csavart, erre körülbelül 2 mp alatt meghalt...
2010. szeptember 09. 15:12
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline |
Evan ez a ruha nagyon merész, de neki jól áll!!
2010. szeptember 09. 16:30
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Idézet (benyaw93 @ 2010.09.07. 18:52)
7x01 - Remember Paul? hivatalos képek (x27HQ)
Te atya úr isten! Benne van Brian? Annyira jóóóól néz ki. Hát mindjárt megőrülök!
Köszi az összes képet, még mindig Eva a kedvenc feleségem. Dögös a promofotókon.
2010. szeptember 13. 19:06
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Hey!
2010. szeptember 25. 21:52
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
+11 HQ kép a 7.évad második részéhez
1 felhasználónak tetszik:
Coco Selly
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.