Naon helyes. Had jöjjön csak!
Enyiből jó, hogy bactatják/überelik egymást a 'kercsatik.
/jön ez is: NCIS (Naval Criminal Investigative Service)
magyarul: khm : Tengerészeti helyszínelők/
Desperate Housewives / Született feleségek (2004-2012)
2005. október 09. 18:49
2005. október 09. 21:30
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline |
Idézet(Q-kac @ 2005, October 9. - 18:49)
Naon helyes. Had jöjjön csak!
[right][/right]
[right][/right]
Miért khm? Szerintem tökéletes a cím (végülis szó szerinti fordítás), csak az a baj, hogy valszeg sokan új Helyszínelők spin-offot várnak tőle.
2005. október 09. 21:57
Idézet(csapoati @ 2005, October 9. - 21:30)
Miért khm? Szerintem tökéletes a cím (végülis szó szerinti fordítás), csak az a baj, hogy valszeg sokan új Helyszínelők spin-offot várnak tőle.
[right][/right]
[right][/right]
Hát ez az...
2005. október 09. 22:13
Hát nehéz télleg, igazad van.
Rövidítésből érthető, magyar címet kreálni...
Nálunk nincs ilyen foglalkozás ugye: A Tengerészet Bűnügyi Kivizsgáló Szolgálata
Ehhh... csak legyen jó a sorazat.
Rövidítésből érthető, magyar címet kreálni...
Nálunk nincs ilyen foglalkozás ugye: A Tengerészet Bűnügyi Kivizsgáló Szolgálata
Ehhh... csak legyen jó a sorazat.
2005. október 26. 16:35
ViCCAP-tain |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline |
21:35 Született feleségek (amerikai vígjátéksorozat, 2004 - 1.) 45' (12) Végzetes csütörtök
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?...=1&i_where_tv=1
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?...=1&i_where_tv=1
2005. október 26. 21:41
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet(ViC @ 2005, October 26. - 20:38)
Gratulálok TV2! Így kell felvezetni egy sikersorozatot.
Naná, hogy hozták a formájukat és képtelenek a megadott időpontban elkezdeni.
Naná, hogy hozták a formájukat és képtelenek a megadott időpontban elkezdeni.
Naná, mert a megafrász 3 válogatása mindennél fontosabb.
2005. október 26. 22:38
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline |
Na szóval: A pliot nem volt rossz, de semmi extra. Lehet hogy csak én vagyok lökött, de nekem az első rész (vagy az első, amit látok) nagyon sokat számít egy sorozatnál. 96-ban a Vészhelyzet pilotja közben már tudtam, hogy ez egy hosszú szerelem kezdete. Sajnos a legutóbbi ilyen érzés a CSI alatt fogott el tavaly...
2005. október 26. 22:46
ViCCAP-tain |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline |
Szerintem elbaltázták rendesen. Ha egyben leadják az első két részt többen rákattannak. Nálam is az volt a beetetés, hogy egyhuzamban megnéztem az első két részt (aztán még vagy 6 epizódot )
ok hogy a megamizéria bejáratott dolog és ugye köztudott, hogy egy népszerű műsor után nem kapcsolnak annyian el. De idézném az index íróját A tévésorozat a vetélkedő és az esti film közé ékelt tömegtermékből igazi alkotássá vált az utóbbi években tehát bőven korábban kellene kezdeni.
ok hogy a megamizéria bejáratott dolog és ugye köztudott, hogy egy népszerű műsor után nem kapcsolnak annyian el. De idézném az index íróját A tévésorozat a vetélkedő és az esti film közé ékelt tömegtermékből igazi alkotássá vált az utóbbi években tehát bőven korábban kellene kezdeni.
2005. október 26. 23:03
- Megint az az érzésem van, hogy beharangozás - nagy remények - nem ezt vártam...
- Valószínű sokat lökött volna a szekéren az első két rész egyben leadva...
- De van egy olyan érzésem, hogy jó lessz ez, ki fog alakulni.
(megj.: egyik sorozat sem robbant akkorát nálam - mostanában - első nézésre, mint a Battlestar Galactica. Megfogott egyből és nem enged.)
- Valószínű sokat lökött volna a szekéren az első két rész egyben leadva...
- De van egy olyan érzésem, hogy jó lessz ez, ki fog alakulni.
(megj.: egyik sorozat sem robbant akkorát nálam - mostanában - első nézésre, mint a Battlestar Galactica. Megfogott egyből és nem enged.)
2005. október 26. 23:57
515 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.02.10. Hozzászólás: 1375 Csatolások: 1470 Azonosító: 3579 offline |
Mondjuk én nem vagyok túl tájékozott a sorozatok terén, de gondoltam mivel lesz a Desperate Housewives, hát akkor belenézek.
Nem tudom Q-kac, hogy mit vártál tőle, de szerintem egész jó volt így az első rész.
Ha úgy adódik, ez alapján lehet hogy akkor megnézem jövő héten a következő részt is (aztán az utána lévőt is, majd az az utánit is...).
Na jó, ez még a jövő zenéje. Nálam már az nagy szám, hogy a Lost-ot nézem.
Nem tudom Q-kac, hogy mit vártál tőle, de szerintem egész jó volt így az első rész.
Ha úgy adódik, ez alapján lehet hogy akkor megnézem jövő héten a következő részt is (aztán az utána lévőt is, majd az az utánit is...).
Na jó, ez még a jövő zenéje. Nálam már az nagy szám, hogy a Lost-ot nézem.
2005. október 27. 08:37
Idézet(515 @ 2005, October 26. - 23:57)
- Egyszóval? Többet.
- De, mint írtam, úgy érzem, jobb is lesz ez még.
2005. október 27. 17:15
Secsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.01.12. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 2751 offline |
Idézet(Q-kac @ 2005, October 27. - 08:37)
- Egyszóval? Többet.
en anno mikor elindult az ABC-n hetrol hetre (egy epizod / het ugye...) neztem, es az elso resz utan enis huztam a szam, meg talan a masodik utan is, de az evad vegere mar jobban vartam a DH epizodokat mint a Lost-okat....
es igy megnezve a pilotot meg a szinkronra is azt mondtam, hogy elmegy (leszamitva Mary Alice szinkronjat...)
2005. október 27. 18:01
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline |
Én is nagy várakozással tekintettem az első rész elé. Szerintem jó volt, asszem üres szerda estéimre fix programot csinálok belőle. Eva Longoria meg: (sokszor). Jöhetne hozzám is füvet nyírni, addig átköltözöm kertes házba!
2005. október 31. 13:09
MLSpecial Agent |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.06. Hozzászólás: 16254 Csatolások: 49586 Azonosító: 4268 offline |
Szerintem nagyon jók!
THX cricri10us
THX cricri10us
2 felhasználónak tetszik:
Emcsike,
standoffan
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.