Desperate Housewives / Született feleségek (2004-2012)
2012. május 18. 16:56
Gaby És Eva Bár a sorozatban jobban tetszik mint az életben, de hát akkor is, ő Eva Longoria!
2012. május 19. 01:05
Nos, megnéztem én is. Tetszett is meg nem is, bevallom őszintén túl fájdalmas volt ez a búcsú, többször megkönnyeztem, nem jó ez így. Úgy gondolom hogy valahol félúton kellett volna, kevésbé azt éreztetni hogy valaminek vége van, hogy nem lesz tovább. Az meg hogy elköltözött mindenki, hát... Szívesebben láttam volna olyan véget, ahogy az egyik jelenetben mutatták a pókerezést, hogy akkor kihátrál a kamera, és magukra hagyja a feleségeket, meghagyva a nézőnek az illúziót, hogy örökre barátnők maradnak tűzön-vízen át.
Nem ez volt a kedvenc sorozatom, de bevallom, nagyon szerettem, tényleg csúnya húzás volt ez a készítőktől
Nem ez volt a kedvenc sorozatom, de bevallom, nagyon szerettem, tényleg csúnya húzás volt ez a készítőktől
10 felhasználónak tetszik:
saii,
ophely88,
dave095,
Jessy,
pink_bunny,
Coco Selly,
Éowyn,
LaTasha,
idone,
blackcoffee
2012. május 19. 13:57
86Botondúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.18. Hozzászólás: 24 Csatolások: 106 Azonosító: 84278 offline |
Idézet (Cynthia @ 2012.05.19. 01:05)
Nos, megnéztem én is. Tetszett is meg nem is, bevallom őszintén túl fájdalmas volt ez a búcsú, többször megkönnyeztem, nem jó ez így. Úgy gondolom hogy valahol félúton kellett volna, kevésbé azt éreztetni hogy valaminek vége van, hogy nem lesz tovább. Az meg hogy elköltözött mindenki, hát... Szívesebben láttam volna olyan véget, ahogy az egyik jelenetben mutatták a pókerezést, hogy akkor kihátrál a kamera, és magukra hagyja a feleségeket, meghagyva a nézőnek az illúziót, hogy örökre barátnők maradnak tűzön-vízen át.
Szerintem pont ezért lett olyan, mint az élet. Ha úgy adódik, hogy másol kell lenned hiába a barátok iránt érzett nagy szeretet, attól még menned kell. végre nem egy hollywoody limonádéval öntöttek képen minket, hanem egy viszonylag életszerű lezárással - éveket gyorsan összefoglalva.
2012. május 19. 17:31
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Én is kibékültem volna azzal,ahogy Cynthia írta. Nagyon sok bölcs gondolatot beletettek a sorozatba a készítők,ez tényleg így van,de azért akkor is fényévekre volt a realitástól.Ezért nem értem miért pont az utolsó részben kellett ennyire hihetetlenül életszagúra csinálni.Azért a feleségek Gaby-n kívül már nem voltak annyira nagyon-nagyon fiatalok,már 50 körül volt mindegyikük,nem éppen most kezdték felépíteni az életüket.Na mindegy,akárki akármit mond,nekem nem tetszett a vége,de akinek tetszett az örüljön,hogy ő tüske nélkül lezárta a sorozatot.
2012. június 02. 22:30
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
72 évesen, tüdőrákban (akárcsak a sorozat utolsó részében) elhunyt a Karen McCluskey-t alakító színésznő, Kathryn Joosten. Még mindig alig tudom elhinni!
1 felhasználónak tetszik:
pink_bunny
2012. június 02. 23:35
benyaw93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.08. Hozzászólás: 3470 Csatolások: 49067 Azonosító: 126652 offline |
Idézet (dave095 @ 2012.06.02. 22:30)
72 évesen, tüdőrákban (akárcsak a sorozat utolsó részében) elhunyt a Karen McCluskey-t alakító színésznő, Kathryn Joosten. Még mindig alig tudom elhinni!
Úristen! Ez borzalmas, szegényke! R.I.P!
pink_bunny
2012. június 03. 07:10
saii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.14. Hozzászólás: 3873 Csatolások: 9261 Azonosító: 1360 offline |
Idézet (dave095 @ 2012.06.02. 22:30)
Tegnap este olvastam én is, és teljesen földhöz vágott a hír.
Nyugodjon békében!
pink_bunny
2012. június 21. 12:27
dodo120614visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 173 Csatolások: 6 Azonosító: 178199 offline |
Szegény! Nagyon sajnálom!
Nekem a sorozat legutolsó része őszintén szólva egyáltalán nem tetszett. Természetesen annak örülök, hogy végül senki sem került börtönbe, Tom és Lynette nem váltak el és stb. De a végét én is úgy képzeltem el, hogy majd a 4 lány megy végig boldogan az utcán, nem pedig így, hogy mindenki elmegy. Az egész évad olyan jó volt, azt hittem, hogy a befejezés se lesz különb.
Amúgy én a végén teljesen meglepődtem, amikor mutatták, hogy mennyien haltak meg a 8 év alatt.
Az egyetlen nézhető sorozat volt a tévében. Sajnálom, hogy vége van. :'(
Nekem a sorozat legutolsó része őszintén szólva egyáltalán nem tetszett. Természetesen annak örülök, hogy végül senki sem került börtönbe, Tom és Lynette nem váltak el és stb. De a végét én is úgy képzeltem el, hogy majd a 4 lány megy végig boldogan az utcán, nem pedig így, hogy mindenki elmegy. Az egész évad olyan jó volt, azt hittem, hogy a befejezés se lesz különb.
Amúgy én a végén teljesen meglepődtem, amikor mutatták, hogy mennyien haltak meg a 8 év alatt.
Az egyetlen nézhető sorozat volt a tévében. Sajnálom, hogy vége van. :'(
2 felhasználónak tetszik:
pink_bunny,
Jessy
2013. augusztus 18. 19:18
Nem is olyan rég indították újra a Story 4- en, bár, már lecsengett az első évad.
Nem mellesleg, a Született Feleségek a kedvenc sorozatom. Imádom,ahogy a benne szereplő emberek keverik a zűröket. Szegény Bry élete csúnyán összeomlott Rex halála után, azóta egy kicsit feszültebben tekintek a sorozatba.
Viszont, az utolsó részén nagyon ledöbbentem. Azt hittem,hogy boldogan megy tovább az életük, de az a sok halott..
Nem mellesleg, a Született Feleségek a kedvenc sorozatom. Imádom,ahogy a benne szereplő emberek keverik a zűröket. Szegény Bry élete csúnyán összeomlott Rex halála után, azóta egy kicsit feszültebben tekintek a sorozatba.
Viszont, az utolsó részén nagyon ledöbbentem. Azt hittem,hogy boldogan megy tovább az életük, de az a sok halott..
2015. július 03. 09:15
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline |
Nemrég én is újrakezdtem nézni, hála a Story4-nek. Egyszerűen nem tudom megunni. Régen is nagyon imádtam, de valahogy így "felnőtt fejjel" már kicsit másabb a sorozat, mint amikor 8-9 vagy 10 évesen néztem az egyik osztálytársammal.
Örülök, hogy a Story4-nek köszönhetően megint nézhetem az egyik kedvenc sorozatomat.
Örülök, hogy a Story4-nek köszönhetően megint nézhetem az egyik kedvenc sorozatomat.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.