Szijjjjjjjjjjjasztok!
Én imádom a sorozatot! Marhára rákattantam!!! Azóta egyfolytában fórumolok róla A képekért meg rajongok... Főleg a Marciásakért! Nekem ugyebár Bree a kedvencem!
Ja, és a híreket is egyfolytában vadászom a soriról és Marciáról!!! Szóval már eléggé otthon érzem magam a témában.
Ti kiket szerettek?
Ja, a késői időpontról meg annyit, hogy rohadt TV2, mindig kicseszik velünk!!!! Mondjuk a nézettség ennek ellenére nőtt! De januártól korábban lesz!! Király!
Desperate Housewives / Született feleségek (2004-2012)
2005. december 25. 11:18
2005. december 25. 14:09
ViCCAP-tain |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline |
Akkor remélem tudod hogy keddtől péntekig minden nap két részt leadnak 14:45 től a tv2-n
Aki lemaradt, vagy csak most gondolta meg, hogy felvenné annak itt a jó alkalom.
http://tv.animare.hu/Programme/Default.asp...QB4AHQAcgB4AA==
Aki lemaradt, vagy csak most gondolta meg, hogy felvenné annak itt a jó alkalom.
2005. december 25. 15:04
csapoativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.11.05. Hozzászólás: 476 Csatolások: 23 Azonosító: 1060 offline |
Idézet(Bree @ 2005, December 25. - 11:18)
Szijjjjjjjjjjjasztok!
Én imádom a sorozatot! Marhára rákattantam!!! Azóta egyfolytában fórumolok róla A képekért meg rajongok... Főleg a Marciásakért! Nekem ugyebár Bree a kedvencem!
Ja, és a híreket is egyfolytában vadászom a soriról és Marciáról!!! Szóval már eléggé otthon érzem magam a témában.
Ti kiket szerettek?
Ja, a késői időpontról meg annyit, hogy rohadt TV2, mindig kicseszik velünk!!!! Mondjuk a nézettség ennek ellenére nőtt! De januártól korábban lesz!! Király!
Ti kiket szerettek?
Nekem Susan a kedvenc karakterem.
OFF: Rákattantál Marhára? Mi lesz itt ebből...
2005. december 25. 22:36
Idézet(csapoati @ 2005, December 25. - 15:04)
Jóvanna! Nem úgy értettem! Vagyis tudod, hogy értettem, na mindegy, ezt már nem magyarázom ki.
2005. december 25. 22:37
Idézet(ViC @ 2005, December 25. - 14:09)
Akkor remélem tudod hogy keddtől péntekig minden nap két részt leadnak 14:45 től a tv2-n
Oh, hajaj!!! Már be is van tervezve a program!!! Majdhogynem szeánsz lesz belőle!!! Nagyon-NAGYON várom!!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá, de jóóóóóóóó lesz!!!
2005. december 25. 22:38
Idézet(csapoati @ 2005, December 25. - 15:04)
Ja, Susan nagyon szuper, vicces karakter a soriban! De nálam akkor is Bree a király!
2005. december 26. 00:00
Idézet(joe_r @ 2005, September 28. - 18:34)
Bull, ezek s1 vagy s2 promok?
Egyébként köszi.
Egyébként köszi.
Hú, hát s2-es képek! Most jutottam ide!
2006. január 22. 23:55
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline |
Sajnos a TV 2 "hiteles forrásokból" azt állította, hogy hamarosan Sarah Jessica Parker is bekerül a sorozatba. Érdekesség, hogy a Szex és New York sztárja az nyilatkozta a Golden Globe vörös szőnyegén a TV 2 riporterének, hogy az állítás NEM IGAZ. Szeretem ezt a fajta naprakészséget a magyar médiában.
Elton John és Oprah Winfrey a Született feleségekben.
Elton John nagy kedvence és barátnője a sorozatban a kicsit bénácska Susan-t alakító színésznő Teri Hatcher. Azzal a kéréssel fordult a sorozat producereihez, hogy szeretne együtt szerepeli kedvencével. A producereknek tetszett az ötlet.
Szóval a különc homoszexuális zenész és a médiamogul Oprah hamarosan a Született feleségekben.
Elton John és Oprah Winfrey a Született feleségekben.
Elton John nagy kedvence és barátnője a sorozatban a kicsit bénácska Susan-t alakító színésznő Teri Hatcher. Azzal a kéréssel fordult a sorozat producereihez, hogy szeretne együtt szerepeli kedvencével. A producereknek tetszett az ötlet.
Szóval a különc homoszexuális zenész és a médiamogul Oprah hamarosan a Született feleségekben.
2006. január 26. 18:15
Mr. Hollywoodvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.10. Hozzászólás: 181 Csatolások: 245 Azonosító: 11932 offline |
Desperate Housewives Wallpaper
2006. április 03. 16:59
evike96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.01. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 14686 offline |
Tök klafák a képek!!!!!!! Tudok egy jó született feleséges oldalt-katttt!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.