Demi Lovato rózsaszínre váltott
2014. január 25. 10:51
RockNBlackúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.23. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 219772 offline |
Most akkor ahányszor ez az elmebeteg picsa befesti a haját lesz róla cikk?Ha a Kissről vagy a Europról lenne ennyi cikk megérteném,mert ők le is tettek valamit az asztalra,nem csak 8-9 éves kis picsákat,nem bolondok,hogy rehabra kerüljenek,és a felsoroltak zenéiben át lehet érezni,hogy szeretik ezt csinálni,bele mélyülsz a zenékbe és hopp eltelt 3 óra.Demike nem szereti ezt csinálni,kell neki a pénz a cikkek.Magyarul mint a többi ilyen disco patkánynak.A rajongóim így úgy csak beetetés,csak nem veszitek észre.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 25. 11:08
Idézet (RockNBlack @ 2014.01.25. 10:51)
Most akkor ahányszor ez az elmebeteg picsa befesti a haját lesz róla cikk?Ha a Kissről vagy a Europról lenne ennyi cikk megérteném,mert ők le is tettek valamit az asztalra,nem csak 8-9 éves kis picsákat,nem bolondok,hogy rehabra kerüljenek,és a felsoroltak zenéiben át lehet érezni,hogy szeretik ezt csinálni,bele mélyülsz a zenékbe és hopp eltelt 3 óra.Demike nem szereti ezt csinálni,kell neki a pénz a cikkek.Magyarul mint a többi ilyen disco patkánynak.A rajongóim így úgy csak beetetés,csak nem veszitek észre.
úgy látom tipikusan annak a példája van aki csak azért regisztrált be, hogy a sztárokat pocskondiázza, igazán gratulálok ott a lehetőség számodra is a cikk írásra hajrá, jaa vagy hogy pampogni egyszerűbb?! a disco kifezésnek meg járj utána mert az ő zenéje nagyon messze van tőle
2014. január 25. 12:30
Székely Cintiaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 191392 offline |
Demi eskü minden héten mas a hajad kék rozsaszin de amugy nem rosz de a kék jobb !
2014. január 25. 14:07
BarbiiKeszii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.14. Hozzászólás: 507 Csatolások: 0 Azonosító: 173424 offline |
Nagyon jól néz ki, bár én nem merném kipróbálni...
2014. január 25. 14:36
jól áll neki, de kéken jobb volt amúgy szerintem a fekete a legjobb
2014. január 25. 14:45
AerobicBaba9új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 219513 offline |
Normálisan jó volt de így is tetszik
2014. január 25. 14:52
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
De jól áll neki )
2014. január 25. 15:22
Nekem a kék haja jobban tetszett de ez is jól áll neki
2014. január 25. 16:02
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (RockNBlack @ 2014.01.25. 10:51)
Az a helyzet, hogy elvileg hajfestésről és hajvágatásról nem jelenhetne meg cikk. Bár ebben a szösszenetben szó esik még a nyaralásáról. Látszik, hogy Szandi azért próbálta feljebb vinni a cikk hírértékét, de még mindig elég gyenge így is. Valóban igen csak elgondolkodtató az, hogy vajon miért mindig csak önmaga reklámozása és a hihetetlenül bölcs nyilatkozatai okán kerül köztudatba. Én is sokkal jobban értékelném a csajt, hogyha melózna, dolgozna és arról olvasnánk nap mint nap, hogy itt stúdiózik, ott stúdiózik, itt forgat, ott forgat, ilyen lemez lesz a következő, olyan lemez lesz a következő, de nem. Vagy a hajszínezését illetően kerül a lapokba, vagy azért, mert megsértődött valami miatt, esetleg Teréz anyaként akarja óvni a celeb társadalom becses tagjait. Láttam a Stay Strong dokumentumfilmjét és tényleg látszik a csajon, hogy ezt kényszerből csinálja. Fél percenkénti idegesítő vihorászása ad tanúbizonyságot arról, hogy megterheli őt ez a szakma és a háta közepére sem kívánja. Valóban csak a pénz az, ami motiválhatja, meg talán még az egocentrikusság. Voltak pillanatok a filmben, amikor a lány elfeledkezett magáról és totál az jött le, hogy iszonyatosan beképzelt. Én is sajnálom, hogy manapság az igazi zene nincsen megbecsülve. Mondjuk Demihez mérten Kiss egy kicsit más kategória, ám vannak sokkal jobb popénekesek is, akik megérdemelnék sokkal jobban azt a rivaldafényt amit Demi kap. Ha Lovato nem játszotta volna ki az öngyi-depi-sztéjsztrong kártyáját, akkor a neve már rég feledésbe merült volna.
Szandiiii
2014. január 25. 16:59
Idézet (Beyla @ 2014.01.25. 16:02)
Az a helyzet, hogy elvileg hajfestésről és hajvágatásról nem jelenhetne meg cikk. Bár ebben a szösszenetben szó esik még a nyaralásáról. Látszik, hogy Szandi azért próbálta feljebb vinni a cikk hírértékét, de még mindig elég gyenge így is. Valóban igen csak elgondolkodtató az, hogy vajon miért mindig csak önmaga reklámozása és a hihetetlenül bölcs nyilatkozatai okán kerül köztudatba. Én is sokkal jobban értékelném a csajt, hogyha melózna, dolgozna és arról olvasnánk nap mint nap, hogy itt stúdiózik, ott stúdiózik, itt forgat, ott forgat, ilyen lemez lesz a következő, olyan lemez lesz a következő, de nem. Vagy a hajszínezését illetően kerül a lapokba, vagy azért, mert megsértődött valami miatt, esetleg Teréz anyaként akarja óvni a celeb társadalom becses tagjait. Láttam a Stay Strong dokumentumfilmjét és tényleg látszik a csajon, hogy ezt kényszerből csinálja. Fél percenkénti idegesítő vihorászása ad tanúbizonyságot arról, hogy megterheli őt ez a szakma és a háta közepére sem kívánja. Valóban csak a pénz az, ami motiválhatja, meg talán még az egocentrikusság. Voltak pillanatok a filmben, amikor a lány elfeledkezett magáról és totál az jött le, hogy iszonyatosan beképzelt. Én is sajnálom, hogy manapság az igazi zene nincsen megbecsülve. Mondjuk Demihez mérten Kiss egy kicsit más kategória, ám vannak sokkal jobb popénekesek is, akik megérdemelnék sokkal jobban azt a rivaldafényt amit Demi kap. Ha Lovato nem játszotta volna ki az öngyi-depi-sztéjsztrong kártyáját, akkor a neve már rég feledésbe merült volna.
Minden kötözködés meg rossz indulat nélkül, de attól, hogy nincs vele tele a média, Demi jelenleg is keményen dolgozik a két hét múlva megkezdődő turnéján, és már írja a dalokat a következő albumára, amit még idén kiszeretne adni. Az elmúlt időszakban nem is nagyon lehetett volna mit írni róla, mert elvonult a média elöl, mint ahogy a cikkben is írtam, hogy a családjával legyen, emellett, hogy a turnéra készüljön. Tegnap jelent meg először nyilvános eseményen 3 hét után, ahol például csak a turnéjáról és ezzel kapcsolatos dolgairól mesélt, amit majd később meg is írok cikkben.
Az meg, hogy ki nem állhatja a szakmájával járó dolgokat nem újdonság. Többször is mondta, hogy Ő csak a zenének él, és nem szereti a díjátadókat meg az ehhez hasonló eseményeket, ezért is nem jár el rájuk. (Az már csodaszámba megy ha egy évben mondjuk kettőn megjelenik, múltkor pont ezért haragudtak meg rá a rajongói, mert a barátait választotta a People's Choice Díjátadó helyett.) És ha egyszer abba hagyja a zenélést, akkor mindenképp a kamerák mögött szeretne dolgozni rendezőként, és dalszövegíróként.
Az évek során már megedződtem, és elviselek bármilyen jelzőt amit rá mondanak, egyet kivéve: beképzelt. Pont, hogy Ő az a lány aki nem az, erre a legjobb példa a tegnapi nap, amikor rengeteg emberrel találkozott, akik utána Twitteren nem győztek arról áradozni, hogy ennyire kedves, közvetlen és aranyos lánnyal még nem találkoztak.
Amúgy Beyla, szeretem amikor ilyen hangnemben fogalmazol róla, mert lehet hogy negatív vélemény, de olyan stílusban íródott, ami nem kelt az emberben rossz érzetet.
Beyla
2014. január 25. 17:01
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Jól áll neki, bár nem értem, hogy bírja a haja ezt a sok festést.
2014. január 25. 17:18
A hajfestés (a sok hajfestés) nem jó a hajnak, mert roncsolja. Az eredeti hajszíne volt a legszebb, mert az volt Ő.
2014. január 25. 17:21
nekem nagyon bejön ez a szín,szerintem jól áll neki
2014. január 25. 17:39
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline |
Jól áll neki
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.