Bizarr szépítészeti hóbort ütötte fel a fejét
2014. január 24. 20:27
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline |
Ez nem normális... Inkább menjen el kozmetikus, és vele csináltassa meg szépen, ha már valaki béna.. És lehet, hogy valakinek nem tetszik a saját szemöldöke, de változtatni nem tud sokat rajta (ha azt szeretné, normálisan nézzen ki), max formázni tudja sminkkel, és úgy még igényes is... Amúgy meg, Cara Delevingne-nek undorító szemöldöke van...
2014. január 24. 20:32
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (LittleWalker @ 2014.01.24. 20:23)
Sokan látszólag csak felületesen olvasták el a cikket. Igen, elég lenne egy szemöldökcsipesz is, ha mondjuk nem naponta szedné egy-egy ember. Hála az égnek, nekem elég, ha három-négy havonta kiszedek néhány szálat, de van egy barátnőm, akinek minden másnap kell, annyira sűrű és kusza. Ilyen esetben hasznos a műtét - bár nem ennyiért -, de holmi divat érdekében nem érdemes, mert pár éven belül más fog tetszeni az embereknek.
Szerintem te is elég felületesen olvastad el a cikket, mert itt tulajdonképpen nem a kusza szemöldökről van szó, hanem arról ami már szinte nincsen. Ilyen szinten úgy tudják kiirtani, hogy folyamatosan kiszedetik egyre vékonyabbra vékonyabbra és vékonyabbra. A mellékelt képen is látható, hogy a hölgy úgy kiritkíttatta a szemöldökét, hogy a hagymák elhaltak és így nem tud visszanőni neki. Ebből le lehet vonni a tanulságot, hogy ízlésesre szedessük ki és ne egy csíkot nevezzünk szemöldöknek. Ezért kell a műtét és nem azért, mert sűrű. Ha valaki "kicserélteti" a szemöldökét attól az ugyanolyan kusza lesz a tesztoszteronnak köszönhetően.
2014. január 24. 20:36
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1798 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline |
Szerencse, hogy nekem van szemöldököm
2014. január 24. 20:51
Hát ezek nem normális emberek akik ezt a műtétet választják...
2014. január 24. 21:09
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline |
Sosem nem szedettem eddig és később sem fogom.Írtózatosan nagy baromság.Most pedig kiderült,hogy még rondább képes lenni az ember ha nem jól csinálja.De hát ha nektek nőknek ez kell csináljátok,aztán meg dobáljáto ka sok pénzt a helyreállítására. Ehh.
2014. január 24. 21:15
Na a tanulság, hogy nem kell soha agyon szedni. Sok tizenévest látok egy épp pár szálból álló csík szemöldökkel, hát azok most magukba nézhetnek, hogy 10-20 év múlva mire kell gyűjteniük.
Soha nem is értettem az ilyen fokú szemöldök kiszedést, de hát persze a divat mindenek előtt...
Soha nem is értettem az ilyen fokú szemöldök kiszedést, de hát persze a divat mindenek előtt...
2014. január 24. 21:24
Bogi9903visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 179921 offline |
Ha már ennyi felesleges pénzük van, odaadhatnák azoknak, akik nyomorban élnek. Az emberek betegek, szegények stb. Ezeknek meg a legnagyobb gondjuk a szemöldökük. Gratulálok.
2014. január 24. 21:43
Érdekes módszer, én minden esetre nem próbálnám ki
2014. január 24. 21:51
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline |
Hát igen, engem is elfog a hányinger, mikor meglátok egy-két ilyen miliméteres vastagságúra szedett szemöldököt. Brrr. Nem kéne túlzásokba esni, és akkor nem lenne szükség szemöldök-transzplantációra.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Férjhez ment a 13 okom volt sztárja
Igent mondott a szerelmének.