Ariana Grande szerint a 21 éves botrányhősnő olyan, akárcsak egy rocksztár.
A teljes cikkhez kattints ide!
Ariana Grande olyan akar lenni, mint Miley
2014. január 25. 20:48
2014. január 25. 20:51
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline |
Szerintem semi köze sincs a rocksztárokhoz.
2014. január 25. 20:54
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Fényesebbre nem tudná kinyalni, Miley és Justin s*ggét? Eddig se szimpatizáltam, ezzel a lánnyal, de valószínűleg ezek után se fogok. Ilyen feltűnően nyalizni..
2014. január 25. 20:55
Dorkika Radicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 271 Csatolások: 0 Azonosító: 215022 offline |
Szerintem ez nem jo Arianát többnek gondolam Mileynál aki egy büdös kis lotyó lett
2014. január 25. 20:57
Ezt hívják úgy hogy benyalás. Miley- t mindennek lehet nevezni csak rocksztárnak nem, Justin-ról már ne is beszéljünk!
2014. január 25. 21:00
Dodoxpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.04. Hozzászólás: 91 Csatolások: 0 Azonosító: 208248 offline |
Lefagytam... Miley nem rocksztár, és justin megérdemli a tetteinek a következményeit. Ez a két sztár akit ki nem állhatok, és mostmár lehet, h ariana sem lesz a kedvenceim közt..
2014. január 25. 21:02
Mi köze van Miley-nak a rockhoz?! Az igazat megvallva, soha nem volt nekem szimpatikus ez a lány, most viszont még lejjebb csúszott a szememben. Természetesen, azzal semmi probléma nincs, ha egy húsz év körüli előadó szórakozóhelyekre jár, netán bulikat tart, de az, hogy szinte napi rendszerességek kreálja a botrányokat, kissé elgondolkodtató.
2014. január 25. 21:02
Ariana csak szeretné,ha a V mit Viktoria-i szerepe miatt,nem viselkednének vele úgy,mint egy 8 évessel...
2014. január 25. 21:04
Ariana egyre hülyébb lesz. Justin megérdemli, gondolkozott volna előre, és most nem lenne ilyen helyzetben, Miley Wrecking Ball klipje pedig nem merész, hanem szánalmas, undorító, botrányos, nincs benne semmi, ami mókával dobná fel a popkultúrát. Mintha nyalizna nekik, vagy ezáltal akar nagyobb hírnévre szert tenni, hogy megvédi azokat, akik megérdemlik azt, ami van velük? (Na jó ez kicsit hülyén jött ki. xD)
2014. január 25. 21:06
Annyira irritál ez a csaj a popónyalásával, a h*lye nyilatkozataival meg az esetlen őzike tekintetével, hogy a falnak tudnék menni tőle. Inkább mutasson fel ő is valamit, amivel egyáltalán lesz fogalmuk az embereknek arról, hogy ki is ő, mert amiket eddig láttam/hallottam tőle, azok elég gyatrák.
2014. január 25. 21:06
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline |
neneneneneneneneneeeeeeeeeeeeeeeee Ariana,NEEEEEE!!!!!ne kövesd Miley példáját!!!
ja,am meg Miley nem rocksztár
ja,am meg Miley nem rocksztár
2014. január 25. 21:07
Sarah0315The Book Thief |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 0 Azonosító: 214155 offline |
Háát ég és föld van Miley meg a rockszárok között.. Most egy szinttel még lejjebb csúszott a szememben..(nekem is) Ugyan, justint nem érdeklik a következmények...
2014. január 25. 21:09
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Szerintem ezt a vágyát jobb ha gyorsan elfelejti, én a helyében biztos nem akarnék semmiképpen sem hasonlítani Miley-ra. Justin pedig megérdemli hogy letartóztatták, oké hogy berúgott és bedrogozott, de miért ült autóba? És ha balesetet okoz? Mindazonáltal valamilyen szinten sajnálom őt, mert úgy vélem nem tudja feldolgozni a hirtelen jött sikert, hírnevet, és nem segít neki ebben senki! Miley Wrecking ball klipjéről pedig annyit, hogy inkább mondható ízléstelennek a videó mint klassznak!
2014. január 25. 21:11
RusherGirl112visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 210257 offline |
hát ne akarjon!!!!!!!!!!
Miley nem egy rocksztár hanem egy botrányhős!
Miley nem egy rocksztár hanem egy botrányhős!
2014. január 25. 21:17
Bődületes nagy fogalomzavarban van. Mileyt és a rocksztár szót egy szövegkörnyezetben használni?! Le vagyok sokkolva.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!