legalább van bátorsága
de azért nevetséges
Taylor Swift nevetségessé tette magát a Grammyn
2014. január 28. 15:41
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline |
A táncolása nem nagy gond, persze, hogy én is önfeledten "bulikáztam" volna egy ilyen eseményen. viszont az albumos dolognak utána nézek:D kiváncsi vagyok,de azért, voltak már durvább bakik is(:
2014. január 28. 15:43
Azért tegyük hozzá, hogy amikor az "Év albumát" kimondták, akkor szerintem semmi gáz nem volt abban, hogy egy pillanatra fellelkesült, hiszen az a hosszú "RRR"-zés az elején elég megtévesztő volt. A táncban sem találok semmi olyat, voltak ennél durvább megnyilvánulások különféle eseményeken, szerintem.
2014. január 28. 15:50
Egyáltalán nem a szívem csücske Taylor, de valamiért nekem az jön le, hogy ez egy szép kis lejárató cikk akart lenni a kedves szerző részéről. Mért kellene magát szégyellnie csak azért, mert jól érezte magát, emellett reménykedett a győzelemben?!
2014. január 28. 15:54
Halott Csodaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.23. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 219792 offline |
Miért lenne ez nevetséges? A fiatalok nagy többsége így táncol a koncerteken, főleg ha jó pasit lát a színpadon. Egyébként pedig ha így elhúzzák azt a R betűt, miért ne reménykedhetne abban, hogy Ő nyert? Isten óvjon meg az ilyen utálkozó emberektől, mint aki ezt a cikket írta.
2014. január 28. 15:58
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline |
Szerintem inkább az a vicc, hogy valaki összehozott egy ilyen cikket Süt belőle, hogy csak le akar járatni egy fantasztikus énekesnőt, aki, csak halkan megjegyzem, összehozott egy fantasztikus albumot, úgyhogy bátran reménykedett abban, hogy elnyeri a Grammyt. És szerintem ugyanúgy megérdemelte volna, mint a Daft Punk albuma.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2014. január 28. 15:58
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
Miért baj ha csalódott?? Minden joga megvan hozzá, nyilván örült volna neki ha díjjal tér haza! Ebben mi ciki van? o.0 A tánccal meg nincs semmi baj, az a lényeg, hogy ő jól érezte magát!Attól még, hogy a cikk írójának ehhez nem lenne elég mersze és önbizalma nem kéne őt így lehúzni!
2014. január 28. 16:04
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline |
Kedves LaTasha! Ebben semmi kínos nincs, legalább is annyi, hogy díj nélkül távozott. Az azonban biztos, hogy még ez sem elég indok arra, hogy olyan stílusban írd meg a cikket, mintha felrohant volna Kendrick mellé és ott tette volna magát!
1. Azt hitte, hogy az ő albuma nyert? Talán azért, mert bízott benne & elég félreérthetően hangzott a nyertes album kihirdetése.
2. Riszált? Ahogy láttam, a körülötte lévő 15647564132156 ember is ugyanezt csinálta. Jómagam is ugyanezt tettem volna, ha egy ilyen előadó koncertjén vagyok - főleg ilyen közel hozzá.
Taylort a hátam közepére sem kívánom, de nem szeretem az ilyen utálatból megírt cikkeket!
1. Azt hitte, hogy az ő albuma nyert? Talán azért, mert bízott benne & elég félreérthetően hangzott a nyertes album kihirdetése.
2. Riszált? Ahogy láttam, a körülötte lévő 15647564132156 ember is ugyanezt csinálta. Jómagam is ugyanezt tettem volna, ha egy ilyen előadó koncertjén vagyok - főleg ilyen közel hozzá.
Taylort a hátam közepére sem kívánom, de nem szeretem az ilyen utálatból megírt cikkeket!
2014. január 28. 16:05
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 582 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline |
Nem tudom én nem szeretem Taylort,de bajom sincs vele az utóbbi a cikk írójáról talán már nem mondható el....(tényleg bocsi ha tévedek)
2014. január 28. 16:20
halidirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.31. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 188773 offline |
nem a kedvencem taylor,de a riszálásba semmi gáz sincs b+ még táncolnise szabad... az albumosnál meg lehet látni hogy úgy mondja be a müsorvezető,hogy rrrrrrrrrrandom...... persze hogy reménykedik hogy azt mondják hogy rrrrrrred.
2014. január 28. 16:25
LaTasha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.14. Hozzászólás: 17816 Csatolások: 223645 Azonosító: 46320 offline |
Szia SweetyAngel!
Taylor az egyik nagy kedvencem,azért írtam róla
A cikk nem szubjektívan íródott,csupán lefordítottam a cikket.
Ha érdekel,és tudsz angolul,Neked is ajánlom!
Légyszíves előbb gondolkozz,mielőtt elítélsz másokat:
http://www.usmagazine.com/entertainment/news/taylor-swift-dances-rocks-out-to-kendrick-lamar-imagine-d...ormance-2014261
LaTasha
Taylor az egyik nagy kedvencem,azért írtam róla
A cikk nem szubjektívan íródott,csupán lefordítottam a cikket.
Ha érdekel,és tudsz angolul,Neked is ajánlom!
Légyszíves előbb gondolkozz,mielőtt elítélsz másokat:
http://www.usmagazine.com/entertainment/news/taylor-swift-dances-rocks-out-to-kendrick-lamar-imagine-d...ormance-2014261
LaTasha
2014. január 28. 16:31
Szerintem ez nem nevetséges. Taylor nagy forma >.<
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.