Bár még az esküvő részleteit sem árulták el, Perrie saját elmondása szerint már egy nagyon szeretne egy kisbabát a családba.
A teljes cikkhez kattints ide!
Perrie Edwards kisbabát szeretne
2014. január 29. 15:20
2014. január 29. 15:24
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Szerintem még picit fiatal, de a lényeg, hogy ők boldogok legyenek.
2014. január 29. 15:31
Phannvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 224 Csatolások: 0 Azonosító: 207595 offline |
Zerrie utálók, pacsi! Zayn...ez most komoly?Egy pszihopatához megy hozzá...
Persze, mi is lenne más megoldás, minthogy Zayn-nel lesz egy kisbabájuk, aztán már összeköti Őket valami.Így már nem lehet szakítani.Zayn itt rontja el az életét.Ennyi a véleményem, nem kérem, hogy kommenteljenek a hozzászólásomhoz.Ez az én véleményem.
Persze, mi is lenne más megoldás, minthogy Zayn-nel lesz egy kisbabájuk, aztán már összeköti Őket valami.Így már nem lehet szakítani.Zayn itt rontja el az életét.Ennyi a véleményem, nem kérem, hogy kommenteljenek a hozzászólásomhoz.Ez az én véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
kiss.julianna01
2014. január 29. 15:34
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
Nem, nem neeem! Ha egy kisbaba is képbe jönne, két lehetséges jövő elé néznénk:
1. A kiskölyök elvenné tőlünk Zaynie-t, mert valljuk be egy gyerek sok melót és időt igényel
2. A csemete szülei szarnának a csöppségre és a karrierjükkel foglalkoznának továbbra is.
Kegyetlenül fog hangzani, de a második nekem jobban tetszik, mert az én érdekeimet az szolgálná, nem akarok még Zerrie babát
1. A kiskölyök elvenné tőlünk Zaynie-t, mert valljuk be egy gyerek sok melót és időt igényel
2. A csemete szülei szarnának a csöppségre és a karrierjükkel foglalkoznának továbbra is.
Kegyetlenül fog hangzani, de a második nekem jobban tetszik, mert az én érdekeimet az szolgálná, nem akarok még Zerrie babát
2014. január 29. 15:34
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline |
Veszélyes ötlet, Perrie... Hiába nem vagyok 1D fan, örülök, hogy gyereket szeretne/szeretnének, mert ez így szép szerintem. Hogy miért veszélyes? A sok elmebeteg és szociopata (remélem jól írtam, de nem biztos) rajongó miatt. Simán kinézem belőlük, hogy még a pici irányába is halálos üzeneteket küldenek. -.-
Hát azért sok boldogságot a jövendőbeli házasoknak!
Hát azért sok boldogságot a jövendőbeli házasoknak!
2014. január 29. 15:37
Imádom őket, de még fiatalok. Perrie még nem gondolt arra, hogy ilyen fiatal fejjel nem bírná egy gyerek árnyoldalait.
2014. január 29. 15:44
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline |
sok boldogságot
2014. január 29. 15:44
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline |
Biztos cuki lenne!
2014. január 29. 15:45
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline |
Tudja egyáltalán mivel jár az anyaság?
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. január 29. 15:46
Lili0120If I can take it, I can make it |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 1432 Csatolások: 0 Azonosító: 169896 offline |
Idézet (Phann @ 2014.01.29. 15:31)
Zerrie utálók, pacsi! Zayn...ez most komoly?Egy pszihopatához megy hozzá...
mégis mért lenne Perrie pszihopata? És Zayn nem rontaná el az életét azzal, hogy ha Perrie-vel lenne egy közös gyerekük! am Zayn nem is egyszer mondta, hogy nagyon boldog Perrie-vel
2014. január 29. 15:50
Szeretem őket,de szerintem még ez túl korai lenne.Sok mindent tisztázniuk kell még mielőtt meghozzák ezt a nagyon fontos és egy életre szóló döntést.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.