Egy nigériai nő kétségbeesetten próbál megszabadulni az állattól, miután rájött, a kandúrokat kergeti nőstények helyett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kidobná meleg macskáját a homofób gazda
2014. január 30. 17:46
2014. január 30. 17:48
Azt az istentelen barmot, aki a világra hozta ezt a szerencsétlent. Hogy sorvadna el a képe mindkettőnek. Még hogy lenézzük és elítéljük embertársainkat, egy dolog, de egy nyamvadt állaton is ki kell élni a homofóbiát?
Most mondja azt valaki, hogy melegnek lenni trend.
Most mondja azt valaki, hogy melegnek lenni trend.
2014. január 30. 17:48
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
Milyen paraszt a gazdája!! És akkor mi van??
2014. január 30. 17:52
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8818 Csatolások: 219475 Azonosító: 59785 offline |
Most nekiállnék szívesen szidni a nő összes felmenőjét, de inkább nem teszem. Szerencsétlen macska. Jobb is, ha valaki más fogja majd nevelni, mert kinézem, hogy ez a ** kinyírná szegény cicát, csak azért, mert ő idióta.
2014. január 30. 17:52
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline |
Én szívesen befogadnám a cicát A ''gazdit'' szívesen megütném -.-'' Ha már a cicát kidobja,mit csinálna a gyerekével ha meleg lenne? Bele se merek gondolni.
2014. január 30. 17:56
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline |
ez nem ember komolyan
2014. január 30. 18:00
Én sosem bírtam a homofóbiát,és az ilyen embereket.Ha valaki a saját neméhez vonzódik,legyen ember vagy állat,(nem kell átesni a ló másik oldalára,)nem fogom megsajnálni és jobban szeretni,de ugyanannyit ér,mint bármelyik másik ember,és ugyanannyi tiszteletet kap,mint a "normálisak".Na meg azt még jobban utálom,hogy ha egyszer valaki megszeret akár egy embert,akár egy állatot,arra nem gondolt,hogy amikor beleszeretett,akkor is homokos volt,csak ő éppen nem tudott róla?Ha például egy nap kiderül az igazság,akkor semmit sem változott az illető tegnap óta.Ha valakit megszeretett,fölösleges azért eldobni,mert a saját neméhez vonzódik.
2014. január 30. 18:01
Nem értem, hogy emiatt miért akar megszabadulni szegény cicustól. Lehet bármilyen "fura" tulajdonsága egy állatnak, attól még ugyanúgy lehet szeretni. Én szívesen befogadnám ezt a cicát, ha tehetném.
2014. január 30. 18:01
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline |
navazze.. az emberi hülyeség határtalan. -.- És milyen gyönyörű már ez a cica? *-* Én szívesen befogadnám a kis drágát, és nálam aztán pasizhatna, amennyit akar <3
2014. január 30. 18:05
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
sajnálom szegény ciát.. olyan cuki.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!