Egy nigériai nő kétségbeesetten próbál megszabadulni az állattól, miután rájött, a kandúrokat kergeti nőstények helyett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kidobná meleg macskáját a homofób gazda
2014. január 30. 17:46
2014. január 30. 17:48
Azt az istentelen barmot, aki a világra hozta ezt a szerencsétlent. Hogy sorvadna el a képe mindkettőnek. Még hogy lenézzük és elítéljük embertársainkat, egy dolog, de egy nyamvadt állaton is ki kell élni a homofóbiát?
Most mondja azt valaki, hogy melegnek lenni trend.
Most mondja azt valaki, hogy melegnek lenni trend.
2014. január 30. 17:48
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
Milyen paraszt a gazdája!! És akkor mi van??
2014. január 30. 17:52
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Most nekiállnék szívesen szidni a nő összes felmenőjét, de inkább nem teszem. Szerencsétlen macska. Jobb is, ha valaki más fogja majd nevelni, mert kinézem, hogy ez a ** kinyírná szegény cicát, csak azért, mert ő idióta.
2014. január 30. 17:52
tyrus94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.21. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 202353 offline |
Én szívesen befogadnám a cicát A ''gazdit'' szívesen megütném -.-'' Ha már a cicát kidobja,mit csinálna a gyerekével ha meleg lenne? Bele se merek gondolni.
2014. január 30. 17:56
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline |
ez nem ember komolyan
2014. január 30. 18:00
Én sosem bírtam a homofóbiát,és az ilyen embereket.Ha valaki a saját neméhez vonzódik,legyen ember vagy állat,(nem kell átesni a ló másik oldalára,)nem fogom megsajnálni és jobban szeretni,de ugyanannyit ér,mint bármelyik másik ember,és ugyanannyi tiszteletet kap,mint a "normálisak".Na meg azt még jobban utálom,hogy ha egyszer valaki megszeret akár egy embert,akár egy állatot,arra nem gondolt,hogy amikor beleszeretett,akkor is homokos volt,csak ő éppen nem tudott róla?Ha például egy nap kiderül az igazság,akkor semmit sem változott az illető tegnap óta.Ha valakit megszeretett,fölösleges azért eldobni,mert a saját neméhez vonzódik.
2014. január 30. 18:01
Nem értem, hogy emiatt miért akar megszabadulni szegény cicustól. Lehet bármilyen "fura" tulajdonsága egy állatnak, attól még ugyanúgy lehet szeretni. Én szívesen befogadnám ezt a cicát, ha tehetném.
2014. január 30. 18:01
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline |
navazze.. az emberi hülyeség határtalan. -.- És milyen gyönyörű már ez a cica? *-* Én szívesen befogadnám a kis drágát, és nálam aztán pasizhatna, amennyit akar <3
2014. január 30. 18:05
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
sajnálom szegény ciát.. olyan cuki.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.