Kidobná meleg macskáját a homofób gazda
2014. január 30. 18:09
Cappy-1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.19. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 219575 offline |
Még meleg a macska Hát az furcsa de vicces!
Na de akkoris, kidobni?:/ Ennyiért szegény ciciust? Én szivesen elfogadnám hisz olyan cuki :3
Bár egy kicsit bizzar. De végülis ha embereknél vannak melegek akkor állatoknál is lehet ezek szerint
Na de akkoris, kidobni?:/ Ennyiért szegény ciciust? Én szivesen elfogadnám hisz olyan cuki :3
Bár egy kicsit bizzar. De végülis ha embereknél vannak melegek akkor állatoknál is lehet ezek szerint
2014. január 30. 18:22
szegény ciculi.Undorítóak azok az emberek akik ezt művelik az állatokkal!!!!!!!!!!!!felháborító!!!4
2014. január 30. 18:26
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 705 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline |
Undorodom ezektől, elsüllyednék a helyükben
2014. január 30. 18:33
Én őt dobnám ki... Egy emeletes ház legtetejéről.
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Lizania
2014. január 30. 18:34
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline |
((( szegény cica...hogy lehtnek ilyenek az emberek...és még rosszabbak is....ahh -.-"
2014. január 30. 18:38
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
Szegény. Pedig milyen szép cica.
2014. január 30. 18:45
Ez....mekkora.....hülyeség.... "Megtagadja a természet törvényeit." Nem hiszem hogy egy macskától felborulna az egész világ... Főleg akkor, ha csak ennyi baja van, hogy nem hetero.
De ez még önmagába is hülyeség. Én eleve nem ítélem el a melegeket, főleg akkor nem, ha ÁLLATOK! xD Ez már önmagában is vicces, nemhogy még leírva
De ez még önmagába is hülyeség. Én eleve nem ítélem el a melegeket, főleg akkor nem, ha ÁLLATOK! xD Ez már önmagában is vicces, nemhogy még leírva
2014. január 30. 18:47
KocskyBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.11. Hozzászólás: 402 Csatolások: 0 Azonosító: 134645 offline |
Mi a pénisz????
Az állatok nem "melegek" vagy "heterók".... hanem állatok!
Van az az ostoba vita, hogy van-e lelkük vagy nincs, de ha van is, ne hozzuk már őket egy szintre az emberekkel...
Édes Istenem...
Az állatok nem "melegek" vagy "heterók".... hanem állatok!
Van az az ostoba vita, hogy van-e lelkük vagy nincs, de ha van is, ne hozzuk már őket egy szintre az emberekkel...
Édes Istenem...
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.