A t.A.T.u. 2002-ben vált népszerűvé világszerte, amikor is a sokakat megbotránkoztató All the Things She Said című videóval álltak elő. Pár éve különvált ugyan az útjuk, de úgy tűnik ismét összeállnak egy fellépés erejéig.
A teljes cikkhez kattints ide!
A téli olimpia megnyitójára visszatér az orosz popduó
2014. január 31. 11:43
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline |
Remélem, hogy így lesz mert szerintem bár jók így külön külön is de együtt a legjobbak Imádom minkét lányt és örülök, hogy újra együtt lépnek fel. Valamint igen dicséretre méltó amit ők csináltak ezzel a homofóbia dologgal
2014. január 31. 11:47
Ők sem leszbikusok, csak annak idején elhitették mindenkivel az image miatt. Egyébként örülök, hogy visszatérnek, és tesznek rá, hogy ki mit gondol. Ez az "oroszok szemetek, mert tiltják a melegfelvonulást" hullám az Olimpia végeztével úgyis megszűnik. Addig viszont az amerikai hírességek részéről egyrészt jó reklám, másrészt jó propaganda, mert pontosan tudják, hogy a rajongóik - főleg a fiatalok - minden szavukat szentírásnak veszik. Aztán ők sem tudnak többet az ottani helyzetről, mint mi.
Plusz, undorítónak tartom, hogy az Olimpiát is belekeverik, ami egy sportrendezvény és ki kéne belőle hagyni a politikát. Az Olimpia a békéről, sportszerűségről, összetartásról szól. Vagyis erről kéne szólnia.
De ha ennyire odavannak a melegjogokért, miért nem mennek pl. Szaud-Arábiába vagy Észak-Koreába, ahol halálbüntetés vár a melegekre. Ja, hogy a Téli Olimpia nem az említett két ország egyikében van? Attól még a halálbüntetés nagyobb gond, minthogy nem engedik a melegeket parádézni az utcán. Sőt, tovább megyek, vannak a melegek jogainál fontosabb dolgok, mint a nők jogai (amik pl. egyes arab országok nem is léteznek), az AIDS, az afrikai éhezők helyzete és még sorolhatnám. Ezekhez képest a "csúnya, gonosz oroszok" semmik.
Nem vagyok homofób, de a felvonulgatást én is ellenzem. Van, amit nem illik kivinni az utcára. Megjegyzem, a közbotrányokozás minden formáját - mert a melegfelvonulás szerintem már az - elítélem, legyen szó heterókról, melegekről, biszexuálisokról, vagy akármilyen emberekről. Sokkal hamarabb elfogadnák őket, ha nem vonulgatnának fel félmeztelenül minden évben. Igen, olyan és? Emberek, de attól még nem kéne mindenkinek az orra alá dörgölni. Én sem nyomom senki képébe, hogy heteró vagyok, de nem érzem magam ettől kevesebbnek.
Remélem, nem vágtam ki a biztosítékot, bár szerintem nem sértettem meg senki nemi, faji, szexuális, stb. hovatartozását. Ha mégis, akkor elnézést.
Plusz, undorítónak tartom, hogy az Olimpiát is belekeverik, ami egy sportrendezvény és ki kéne belőle hagyni a politikát. Az Olimpia a békéről, sportszerűségről, összetartásról szól. Vagyis erről kéne szólnia.
De ha ennyire odavannak a melegjogokért, miért nem mennek pl. Szaud-Arábiába vagy Észak-Koreába, ahol halálbüntetés vár a melegekre. Ja, hogy a Téli Olimpia nem az említett két ország egyikében van? Attól még a halálbüntetés nagyobb gond, minthogy nem engedik a melegeket parádézni az utcán. Sőt, tovább megyek, vannak a melegek jogainál fontosabb dolgok, mint a nők jogai (amik pl. egyes arab országok nem is léteznek), az AIDS, az afrikai éhezők helyzete és még sorolhatnám. Ezekhez képest a "csúnya, gonosz oroszok" semmik.
Nem vagyok homofób, de a felvonulgatást én is ellenzem. Van, amit nem illik kivinni az utcára. Megjegyzem, a közbotrányokozás minden formáját - mert a melegfelvonulás szerintem már az - elítélem, legyen szó heterókról, melegekről, biszexuálisokról, vagy akármilyen emberekről. Sokkal hamarabb elfogadnák őket, ha nem vonulgatnának fel félmeztelenül minden évben. Igen, olyan és? Emberek, de attól még nem kéne mindenkinek az orra alá dörgölni. Én sem nyomom senki képébe, hogy heteró vagyok, de nem érzem magam ettől kevesebbnek.
Remélem, nem vágtam ki a biztosítékot, bár szerintem nem sértettem meg senki nemi, faji, szexuális, stb. hovatartozását. Ha mégis, akkor elnézést.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. január 31. 12:19
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline |
Minek keverik bele az Olimpiát?
2014. január 31. 12:41
Idézet (Ruki chibi @ 2014.01.31. 12:19)
Minek keverik bele az Olimpiát?
Ez az, amit én sem értek. Egy sporteseménynek rohadtul nincs köze a politikához! De hát ugye most ez a trendi.
2014. január 31. 13:35
Idézet (Ninaa. @ 2014.01.31. 13:31)
Istenem, hogy imádtam őket régen...Tényleg ők voltak az első kedvenceim:)) Csak hát feloszlottak... Egyébként, Androsamanak igaza van...
Köszönöm, de én asszem ezek után most már tényleg kivonom magam ebből a témakörből, mielőtt a kemény mag egyik tagja esetleg vérszemet kap. Elmondtam, amit akartam, és ennyi.
2014. január 31. 13:40
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline |
De jó Annyira szeretem őket
2014. január 31. 13:55
oksa, én csak azt mondom hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz
2014. január 31. 13:57
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline |
kifejezetten örültem amikor olvastam a címet a főoldalon, A Mainapig hallgatom a számaikat, és kb meg van az összes albumuk, örülnék is, ha ezen felbuzdulva kidobnának újra egy ütős számot, vagy méginkább albumot.
Így utólag belegondolva nem is csodálom ,hogy a tatutra esett a választás, mert nem sok náluk sikeresebb és ismertebb előadókat termelt ki az ország
Így utólag belegondolva nem is csodálom ,hogy a tatutra esett a választás, mert nem sok náluk sikeresebb és ismertebb előadókat termelt ki az ország
2014. január 31. 14:25
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Mindig is szerettem a t.A.T.u.-t, és kíváncsian várom, mivel térnek vissza. De a tény, hogy pont ők fognak fellépni, miközben karrierjük során többször csattant el a két lány közt csók, Oroszországban pedig manapság "hajtóvadászatot" hirdettek a melegek ellen... Ez olyan kétélű.
Viszont azt végképp nem értem, miért kell ez az óriási cirkusz a melegjogok körül, mikor EZ EGY SPORTESEMÉNY.
Viszont azt végképp nem értem, miért kell ez az óriási cirkusz a melegjogok körül, mikor EZ EGY SPORTESEMÉNY.
2014. január 31. 15:06
InLoveWith1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 202720 offline |
ennek úgy örülök nagyon szeretem őket,biztos nézni fogom a fellépést *-*
2014. január 31. 17:25
Tök jó a reklám
Ami pedig az amerikai sztàrok hozzá állását illeti( mármint az idei Olimpiához) Ordít az egészről,hogy az amerikai kormány,média hadműveletet folytat Oroszország ellen! Gonoszság!
Ami pedig az amerikai sztàrok hozzá állását illeti( mármint az idei Olimpiához) Ordít az egészről,hogy az amerikai kormány,média hadműveletet folytat Oroszország ellen! Gonoszság!
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.