Starity

A kanadaiak kiállnak Justin Bieber mellett

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 01. 15:48 #61
mind1neked
mind1neked
A Starity macskásnénije^^

StátuszI need weed and speed ;)) :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5547
Csatolások: 0
Azonosító: 194508
Én is kiállok mellette! #Belieber4ever
2014. február 01. 15:51 #62
AxxelXXel
AxxelXXel
új tag

StátuszWe are one.!~ ^^
Hozzászólás: 61
Azonosító: 217878
Én ezen ledöbbentem.. ohmy.gif
2014. február 01. 15:52 #63
helena2000
helena2000
új tag
Hozzászólás: 19
Azonosító: 217470
Amikor Demi drogozott nem szidták..legalább is nem ennyien..Amikor Zay Efron drogozott őt is kevesen szidták..Jusatn elkezdett drogozni?! Támadás...Mi ütött belétek emberek? :/ Belieber vagyok, védem Justint és néha én sem nézem jó szemmel azt amit csinál, de attól még őt sem kell ennyire elítélni. Mindenki téveszt kisebb nagyobb hibákat, de őket mégsem ítélitek el annyira mint Justint.Gondoljat bele..nem bir egy nap kimenni nyugodtan az utcára, mert az arcába nyomják a kamerát, paparazzók mindenhol..Tudom, hogy ez a hírnévvel jár..és ő nem kis sztár...hanem a világ egyik leghíresebb csillaga.De gondoljatok bele, hogy milyen lenne nektek.Erre a hozzászólásomra is sok negatív komment fog jönni, ugyanúgy, mint a többire amiben Justint védem, de végre rájöhetne az emberiség, hogy ő is olyan, mint mi. EMBER.HIBÁKKAL.Hány ember halt már bele a drogozásba, és az ivásba?! Ott van például Amy Winehouse...Ő is meghalt..Mitől? Hát ezektől a cuccoktól.Őt mégsem szidta senki agyra-főre.Sajnálom Justint hogy ide jutott..Nagyon.Egy beliebernek nagyon fáj, hogy így kell látnia a példaképét.És most jön az, hogy ő a legszarabb példakép.De nekünk nem.Ő sem maradhat mindig az a 16 éves aranyos srác(már akinek aranyos)...Felnőtt és azt tesz, amit akar.Igen gazdag és ezt kihasználja.Melyik 19.20 éves nem használná ezt ki? Ottvan Dósa Fanni.. XD Ő is nem tudom hányszor mondta, hogy mennyire gazdag, meg hogy mindent megkap..Fanni is kiéli magát...De azért Justin nem ennyire.Ő nem hajtogatja, hogy mennyire gazdag...Sőt.Amennyire csak tud segít a beteg gyerekeknek, az iskoláknak..És rengeteget adományoz.Szóval csak azt szeretném mondani, hogy gondolkodjatok kicsit..Nagyon nehéz neki.És ne ítéljétek el.Amugy meg amior lecsukták nem volt benne 0,4% alkohol meg nem is drogozott akkor.Szóval a két rendőr ellen, akik ezt állították nyomozás indult.
2014. február 01. 15:54 #64
- törölt felhasználó -    
Kis hülye majom!!
2014. február 01. 16:01 #65
DylanSmith
DylanSmith
Hozzászólás: 768
Azonosító: 202974
Itthon már 14. év felett büntethető vki. ergo tudatában kell lennie a tetteivel és azok következményeivel, mert valószínűleg 19 évesen felfogja, hogy mit tesz. Csak azt hiszi h bármit megtehet......pedig nem!
2014. február 01. 16:03 #66
- törölt felhasználó -    
Idézet (helena2000 @ 2014.02.01. 15:52)
Amikor Demi drogozott nem szidták..legalább is nem ennyien..Amikor Zay Efron drogozott őt is kevesen szidták..Jusatn elkezdett drogozni?! Támadás...Mi ütött belétek emberek? :/ Belieber vagyok, védem Justint és néha én sem nézem jó szemmel azt amit csinál, de attól még őt sem kell ennyire elítélni. Mindenki téveszt kisebb nagyobb hibákat, de őket mégsem ítélitek el annyira mint Justint.Gondoljat bele..nem bir egy nap kimenni nyugodtan az utcára, mert az arcába nyomják a kamerát, paparazzók mindenhol..Tudom, hogy ez a hírnévvel jár..és ő nem kis sztár...hanem a világ egyik leghíresebb csillaga.De gondoljatok bele, hogy milyen lenne nektek.Erre a hozzászólásomra is sok negatív komment fog jönni, ugyanúgy, mint a többire amiben Justint védem, de végre rájöhetne az emberiség, hogy ő is olyan, mint mi. EMBER.HIBÁKKAL.Hány ember halt már bele a drogozásba, és az ivásba?! Ott van például Amy Winehouse...Ő is meghalt..Mitől? Hát ezektől a cuccoktól.Őt mégsem szidta senki agyra-főre.Sajnálom Justint hogy ide jutott..Nagyon.Egy beliebernek nagyon fáj, hogy így kell látnia a példaképét.És most jön az, hogy ő a legszarabb példakép.De nekünk nem.Ő sem maradhat mindig az a 16 éves aranyos srác(már akinek aranyos)...Felnőtt és azt tesz, amit akar.Igen gazdag és ezt kihasználja.Melyik 19.20 éves nem használná ezt ki? Ottvan Dósa Fanni.. XD Ő is nem tudom hányszor mondta, hogy mennyire gazdag, meg hogy mindent megkap..Fanni is kiéli magát...De azért Justin nem ennyire.Ő nem hajtogatja, hogy mennyire gazdag...Sőt.Amennyire csak tud segít a beteg gyerekeknek, az iskoláknak..És rengeteget adományoz.Szóval csak azt szeretném mondani, hogy gondolkodjatok kicsit..Nagyon nehéz neki.És ne ítéljétek el.Amugy meg amior lecsukták nem volt benne 0,4% alkohol meg nem is drogozott akkor.Szóval a két rendőr ellen, akik ezt állították nyomozás indult.

Azért azt tegyük hozzá hogy ez a Dósa Fanni vagy ki a franc egy hülye ask fm-es tinipics@, akit nem lehetne párhuzamba hozni egy hírességgel sem, akár olyannal, akinek van tehetsége, akár a bíbor félékkel. És az is hozzá tartozik az igazsághoz, hogy Demire is mondtak ezt-azt, sőt, nincs olyan sztár, akit ne szólnának meg legalább néhányan, ha iszik/drogozik stb. stb. Justinnak ez pedig már nem az első, második vagy akár harmadik hibája, hanem az elmúlt másfél(?) év folyamatos baklövéseinek egyike. Megszámlálhatatlanul sok p@rasztságot művelt mostanában, és kár is őt védeni, mert nem fog megváltozni, hacsak nem dugják be idejében egy jó kis rehabra. Különben meg oly' mindegy, mert aki utálja, az úgyis szidni fogja, és szeretné, ha eltakarodna végre a színről, aki meg szereti, az kiáll mellette, és egyik felet sem lehet meggyőzni.
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Szandi0820
2014. február 01. 16:14 #67
- törölt felhasználó -    
Amikor Demi drogozott nem szidták..legalább is nem ennyien..Amikor Zay Efron drogozott őt is kevesen szidtákű

Akár szeretem Justint, akár nem egyetértek ezen a ponton Helenával, hogy a drága Demikét - aki folyamatosan nyomatja a Stay Strong dumáját - nem ítélték el ennyien, pedig ő is magától drogozott, és őt ennyien mégse kövezték meg... blink.gif

Azonban amit tett, annak következménye van, drogozni mindenhol tilos, ezért pedig vállalnia kell a következményeket. Abba pedig bele se gondolt, hogy drogozott&ivott és simán elüthetett vagy megölhetett volna akárkit, de ő, Justin Bieber ezt is tuti hogy meg fogja úszni. Arról nem is beszélve, hogy drogozás helyett a rengeteg pénzt adományozhatna a rászorulóknak és talán lenne is oka az embereknek szeretni őt. rolleyes.gif
2014. február 01. 16:18 #68
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (SerenaBiebs @ 2014.02.01. 13:48)
Igen, egy NORMÁLIS ember, NORMÁLIS élettel.De ő sztár, tehát már nem tartozik a normális életet élők közé.Valakinek az a vágya, hogy diplomát szerezzen a főiskolán illetve az egyetemen, valakinek az, hogy énekelhessen a világnak.

És Biebernek mi a vágya? Mert se tanulni, se énekelni nem tud.
3 felhasználónak tetszik: baisée, Szandiiii, Szandi0820
2014. február 01. 16:19 #69
fanni099
fanni099
visszatérő vendég

StátuszDon't worry! Just be yourself!
Hozzászólás: 155
Azonosító: 214685
Egyet értek helena2000-rel, kivéve a Dósa Fannys részt. Azért Justin és egy internetk.rv.a egész más kategória.

Azoknak viszont, akik azzal érvelnek, hogy más hírességek nem csinálnak ilyeneket, mondom, hogy másokat (pl.Selena,Austin, Taylor stb.) nem készít ki ennyire a sajtó.
Justint 16 éves kora óta a világ egyik fele imádja, a másik pedig utálja.
Neki el kell viselnie az utálók beszólásait ( mert másoknak nincs ennyi utálójuk, vagy nem utálják őket ilyen szinten), el kell viselnie, hogy a TMZ ennyi kamu sztorit gyárt róla( persze nem mindegyik az, de a nagy részük igen. Mert mennyetek csak fel a TMZ honlapjára, 3 óránként(!) raknak fel cikkeket Justinról és arról, hogy miket csinál. Mert ez hoz nekik bevételt, hiába kamu a nagy részük.)
Ezen kívül még ott van pár őrült rajongó, akik sokszor még ha a testőrök is ott vannak szinte szétszedik Justint.
És most hiába mondjátok, hogy 'ez a sztár élettel jár, tudta mit vállal', mert NEM. Másokat nem követi ennyi paparazzo és nem gyártanak róluk ennyi kamu sztorit. Nem kritizálják, b.z.izzák őket ennyien.
Én is kiállok Justin mellett, mert ezen felül minden ember életében vannak mély pontok.

Ui: bocs ha elírtam valamit, telóról vagyok.
2014. február 01. 16:23 #70
- törölt felhasználó -    
Én is ki állok mellette bár igaz nem helyeslem mindet amit csinál de ő sem tökéletes mert ő is ember és szerintem egy jó pár tini csinálja ugyan ezt mint ő lehet még durvábbakat is csak őket nem veszik nagy ügynek mert nem ismertek de nem akarom tovább ragozni és aki ki áll mellette az tudja miről beszélek a többiek meg nem nagyon érdekelnek.
2014. február 01. 16:40 #71
Heni18
Heni18

StátuszYou are and always have been my dream
Hozzászólás: 754
Csatolások: 63
Azonosító: 133350

Csak éppenséggel Demi és Zac is belátták, hogy ez így nem lesz jó és klinikára vonultak. Nézz rá most Demire, mennyire sikeres, és nem csinált ekkora botrányokat. Én biztos nem használnám ki. 20 éves vagyok, és ilyen dolgok meg sem fordultak a fejemben. Oké, hogy nem vagyok gazdag, de nem minden gazdag csinálja ezt. Ő miért teheti meg? Ilyen felfogással már bocs de érdekes jövő állhat előtted, ha normálisnak tartod, hogy 19 évesen meg bárhány évesen valaki drogozzon, és folyton botrányt csináljon.
2014. február 01. 16:47 #72
Nitta2001
Nitta2001
visszatérő vendég

StátuszPretend to be truthful until you succeed perfectly! :)
Hozzászólás: 109
Azonosító: 217741
Jó lehet hogy 19 éves de én 19 évesen nem szeretnék drogozni és ennyire sok alkoholt fogyasztani...
2014. február 01. 16:50 #73
AvrilFanxxx
AvrilFanxxx

Státusz
Hozzászólás: 2659
Csatolások: 136
Azonosító: 212105
Heni18 1et értek
2014. február 01. 16:50 #74
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
Hozzászólás: 1693
Azonosító: 217986
Idézet (Sappho @ 2014.02.01. 13:29)
Bármennyire is szép, hogy kiáll Bieber mellett, merész kijelentés volt ez tőle, ugyanis neki is voltak problémái a droggal és az alkohollal. Tavaly például egy tanácsülésen fellökött egy képviselőnőt.

Aha,így már érthető... Persze,hogy védi,mert ő is valószínűleg ezen ment keresztül fiatalkorában.. Biztos úgy gondolja,hogy ez normális,mert ő is ilyen volt.. dry.gif
Jah meg a másik dolog..a cikk címe: a kanadaiak kiállnak Bieber mellett.. Csak egy(!) város egy(!) polgármestere állt ki mellette,az csak 1 ember a több millióból.. Nem értem miért általánosítanak..
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2014. február 01. 16:53 #75
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3202
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Persze, nem akarja, hogy kiutasítsák az USA-ból, ne adj isten visszatérne Kanadába. biggrin.gif
2014. február 01. 17:01 #76
- törölt felhasználó -    
Jajj ,de elegem van ebből a gyerekből de most komolyan, csak vegyen vissza és tűnjön el egy időre jót tenne neki...
2014. február 01. 17:04 #77
adrilimo
adrilimo
visszatérő vendég

StátuszTom Hiddleston a Londoni metróban!!!Emberek ,hirtelenen metrózni támadt kedvem !
Hozzászólás: 175
Azonosító: 197090
-Toto- teljesen igazad van XD
2014. február 01. 17:07 #78
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Istenem, ne mentegessék már az emberek ezt a semmirekellő kölyköt! Lehet, hogy csak 19 éves, de legyen már benne annyi gerinc, hogy vállalja a tetteit, és vezekeljen a tetteiért, ha nem börtönnel, akkor házi őrizettel, elvonóval, közhasznú munkával.
Ők is emberek, noha, kiemelkedtek a szürke tömegből, és többet értek el, mint mások, de a hírnév nem azt jelenti, hogy ők különleges bánásmódot érdemelnek, és rájuk nem vonatkozik a törvény.

Azon felül pedig igenis, kapja meg a világtól, a rajongóktól azt, amit érdemel, mert az nem fair, hogy egyes sztárok a mai napig vezekelnek, és kapják a bántó kritikát az évekkel ezelőtti félrecsúszásaik miatt.
Amúgy meg azt kérdezném ilyenkor, hogy hol van Justin hite?
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Szandiiii
2014. február 01. 17:08 #79
vikinguyen
vikinguyen
visszatérő vendég

StátuszBitch please, I'm a BELIEBER<3
Hozzászólás: 349
Azonosító: 199111
Noni00 ha annyira eleged van belole minek olvasol rola, irsz rola es foglalkozol vele??!! Es most mondtak hogy a rendorseg csak kitalalta az egeszet...vegyetek mar eszre hogyha valaki hires sikeres lesz akkor a media tonkre akarja tenni...
2014. február 01. 17:13 #80
LucienneB
LucienneB
visszatérő vendég

Státuszthese girls born in the 90s are dangerous
Hozzászólás: 124
Azonosító: 217437
Megértem, hogy 19 éves de az unokatestvéreim is voltak ennyi idősek, és az egyik szuper egyetemen tanul, a másik pedig oda készül. Ők sosem voltak ilyenek. Szóval ennyit arról, hogy szegény meg nem értett 19 éves. Pff.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok