A showbiznisz királyáról ismét sokkoló fotó került elő: jó barátjával egy sztripper mellein osztozkodik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Sztripper mellét nyalogatja Justin Bieber — fotó
2014. február 01. 23:23
2014. február 01. 23:27
Utolsó mondat. Bieber, ezzel még nem bizonyítottad, hogy a nőkhöz vonzódsz.
2014. február 01. 23:30
Big time rushervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 209209 offline |
oké.... O.O ez undorító....na de... az ő magánélete és szerintem ezek a fotósok tették ilyenné... :/
2014. február 01. 23:32
Pizsama07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.01. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 218100 offline |
Miért csinálja eeeeeeeeeeezt??!?!?! :'((( komolyan mondom most már teljesen elment az esze... Fuu ha találkozok vele tuti megmobdom neki hogy haggya abba és ne barátkozzon azzal a Khalilal mert ez mostmár szörnyű... :@ :'(
2014. február 01. 23:36
Heni18 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.16. Hozzászólás: 754 Csatolások: 63 Azonosító: 133350 offline |
Más is a fotósok keresztüzében el, és nem teszik tönkre, ha akarna meg tudna változni, de semmi jelét nem mutatja. Sok sztár drogozott is, mégis belátták, hogy így nem lehetnek, elmentek rehabra, és az segített nekik. Biebernek sem ártana elvonulnia egy ilyen klinikára, hátha észhez térne.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. február 01. 23:38
Míraaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.01. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 220384 offline |
Eddig sem szívleltem ezt a gyereket, de amiket mostanában művel az egyszerűen undorító eddig azt hittem ennél jobban nem is tudnám utálni.. és akkor megláttam ezt a cikket..
2014. február 01. 23:46
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline |
Legalább valakinek jó estéje volt: ))
2014. február 01. 23:53
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline |
most ő nagyon menő lett
2014. február 02. 00:11
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Engem ez nem sokkol. Melyik srác ne élne a helyzet adta lehetőséggel, pénzzel vagy pénz nélkül. A többiek előtt való menőzésből vagy csak élvezetből. A privát bulikon pedig nyilván nem hímző szakkör folyik. Ezt a fotót egy poénból készült privát felvételnek tartom. Próbálom ebben a nyikhajban látni azt a fene nagy közellenséget, de valahogy nem megy.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2014. február 02. 00:24
Bonjourúj tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.10.28. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 214236 offline |
EMBEREK! HAHÓ! Vegyétek már észre, hogy nincs rajta a tetkó! Mindenkiben csak a hibát keresitek, de azt nem tudjátok észre venni, hogy ps! És amúgy is egy vele bulizó fiú kiírta Twitterre, hogy Justin semmi ilyensmit nem csinált, valami élettelen készítette ezt a képet! Mert, hogy ez ps, az 100%.
2014. február 02. 00:35
Csak nem megmutatkozott az anya komplexusa? Ez a kép inkább szánalmas, mint hogy botrányos. Komolyan kész röhej ez a srác, amiket leművel. Szerintem ez a kép még több okot adhat arra - Obamának is egyben - hogy száműzzék Amerikából.
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!