Vanessa Hudgens a férfi a háznál
2014. február 03. 14:01
Imádom őket, remélem még sokáig együtt lesznek Austin egy álom, így megértem, hogy megragadta a lehetőséget és belevágott, én is ezt tettem volna:D ♥
2014. február 03. 14:58
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
a lepkés sztori tök cuki:)) amúgy meg tök aranyos párost alkot együtt Vani és Austoin,remélem még sokáig együtt lesznek!
2014. február 03. 18:28
Mit nem adnék egy olyan hétvégéért, mint amilyen nekik lesz
2014. február 03. 19:04
selena gomez fan22Mad Hatter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 1097 Csatolások: 6 Azonosító: 209928 offline |
Nagyon aranyos
2014. február 03. 20:01
Nagyon cukik együtt remélem tökéletes lesz a Valentin napjuk!:$
2014. február 03. 20:47
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nem szeretem a Valentin napot, pláne, hogy ez is újabban csak átvett amerikai szokás, hogy majmoljuk a nyugati országokat. Hányok ettől az ünneptől, pláne, hogy minden kis sz*rt képesek eladni olyan áron, hogy az ember szeme kiesik. Párom az első Valentin napunkra vásárolt nekem egy rózsát, ami azért nem volt olyan hatalmas. Utólag kiderült, hogy igen csak borsos ára volt. Közöltem vele, hogy ilyen baromságokra ne költsön pénzt! Ha meg akar lepni, akkor vigyen el kajálni. Egyébként attól, hogy megszervezett valamit még attól nem ő a férfia háznál. Volt olyan velem is, hogy én szerveztem meg a mozit vagy valami kiruccanást, mert a párom nem ért rá. Ettől függetlenül a kapcsolatunkban még mindig ő hordja a nadrágot. A pillangós sztori tényleg aranyos egyébként. Úgy tűnik, hogy megérezte azt, hogy új jövevény fog a világra jönni.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 05. 10:28
patko-petravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 471 Csatolások: 25 Azonosító: 200376 offline |
Sok ilyen van, de nagyon aranyosak együtt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.