50 heroinzacskót találtak Hoffman otthonában
2014. február 04. 16:33
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
23 évig tiszta volt..Mi késztetett egy családapát arra, hogy feldobjon 23 évet pár kába pillanatért? Ilyen esetekben sokszor megfordítom a dolgokat, és félreteszem a sztárságot és arra próbálok gondolni, hogy szimplán egy jómódú embernek, akinek látszólag megvan mindene, miért akarna öngyilkos lenni? Sokan mondják hogy Philip nagyon érzékeny ember volt, talán voltak is problémái amikkel nem tudott megküzdeni, de az ilyen halált nem tudom elfogadni. Rettentően dühít, hogy ilyen tehetséges és fiatal emberek a rohadt kábítószer miatt veszítik el az életüket. Engem a droggal kapcsolatosan az sem érdekel, hogy orvosságként is használják, mert ezt is annak tudom be, hogy ennyire fejletlen még mindig az Orvostudomány, hogy nem voltak képesek kifejleszteni olyan gyógymódokat, amik nem teszik függővé az embert. A rák után, a drog a második legaljasabb "betegség". Ezt pontosan tudom, mivel a családban jelenleg is van olyan, aki nem képes felülkerekedni a függőségén, és jó irányba halad, ha a sírjában akar kikötni. Visszatérve a lényegre, nagyon sajnálom Philipet, igazán jó színész volt, habár én nem voltam különösebben a rajongója.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2014. február 04. 16:38
sztárszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.20. Hozzászólás: 594 Csatolások: 1 Azonosító: 194369 offline |
Ez annyira szomorú...úgy sajnálom a családját, és ott vannak a kisgyerekei, milyen fiatalok még 7, 10, meg 5 évesek, szegényeknek milyen rossz lehet, hiszen apa nélkül maradtak!!
2014. február 04. 16:43
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
Minek kell taglani ha elhunyt ??
2014. február 04. 16:46
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline |
sztárszandra, igazad van, én is sajnálom őt is, meg az egész családját... De ki is tehet róla? Ő maga... Szerintem ez a fajta halál kicsit "szánlmas". Nyilván volt oka ennek, de én ezt azért tartom szánalmasnak, mert:
1.Gondolja át, ha meghal a családtagjai mit fognak érezni?
2. AZ EMBEREK MIKOR FOGJÁK FEL, HOGY A SZAVAKNAK SÚLYA VAN?
Nyugodjon békében!!!!
1.Gondolja át, ha meghal a családtagjai mit fognak érezni?
2. AZ EMBEREK MIKOR FOGJÁK FEL, HOGY A SZAVAKNAK SÚLYA VAN?
Nyugodjon békében!!!!
2014. február 04. 16:53
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline |
nagyon sajnálom,hogy meghalt pedig jó színész volt! és a családnak részvétem. de remélem nem lett öngyilkos,mert akk nem igazán értem,hogy ennek mi értelme lett volna? ott volt neki a családja meg minden...hát nem is tudom én elgondolkodtam volna,hogy ez jó ötlet-e.
2014. február 04. 18:15
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Oké, R.I.P., satöbbi elcsépelt, közhelyes duma OFF. Nos, nekem elegem van ebből a sok depressziós, a "hírnevet és sikert feldolgozni képtelen" színészből, énekesből, emberből.
Gyerekes apák úgy dobják el maguktól az életet, mintha az egy egyszerű, jelentéktelen dolog lenne. Mit olvastam? Három gyereket hagyott maga után az önzőségével? Velük mi lesz? Számtalan rajongóval, családtaggal, baráttal?
Az öngyilkosok annyira, de annyira önzőek, hogy nem gondolnak másra, csak magukra, vissza se néznek...
Nyilván azt mondom, nyugodjon békében, de nem tartom sokra, amiért felhalmozott egy ménesnek elegendő heroint a lakásában, és teleszúrt a karját, hogy véget vessen az életének, és megfosszon három gyereket az apjuktól...
Gyerekes apák úgy dobják el maguktól az életet, mintha az egy egyszerű, jelentéktelen dolog lenne. Mit olvastam? Három gyereket hagyott maga után az önzőségével? Velük mi lesz? Számtalan rajongóval, családtaggal, baráttal?
Az öngyilkosok annyira, de annyira önzőek, hogy nem gondolnak másra, csak magukra, vissza se néznek...
Nyilván azt mondom, nyugodjon békében, de nem tartom sokra, amiért felhalmozott egy ménesnek elegendő heroint a lakásában, és teleszúrt a karját, hogy véget vessen az életének, és megfosszon három gyereket az apjuktól...
2014. február 04. 18:34
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
R.I.P.
2014. február 04. 18:58
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline |
Nagyon sajnálom őt,igaz nem sok filmjét láttam,csak az Éhezők viadalában nemrég,de olvastam,hogy tehetséges színész volt.Viszont azt nem tudom megérteni,hogy miért tette ezt,vagy hogy miért teszi ezt magával sok híres,vagy akár hétköznapi ember is.Családja volt,gyerekei,ráadásul pénze is.Mindene megvolt,ami csak kell.Ha igazán akarta volna,leszokhatott volna,vagy gondolhatott volna a gyerekeire.
2014. február 04. 21:14
Idézet (Diala @ 2014.02.04. 18:15)
Oké, R.I.P., satöbbi elcsépelt, közhelyes duma OFF. Nos, nekem elegem van ebből a sok depressziós, a "hírnevet és sikert feldolgozni képtelen" színészből, énekesből, emberből.
Teljesen egyetértek veled.
2014. február 04. 21:53
KatherineGatesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 216048 offline |
Oh, Rest In Peace.
2014. február 04. 23:14
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
50-et az igen tudott élni de rip!
2014. február 05. 10:20
littlevamp103visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 178367 offline |
Rendben,először is szögezzük le,hogy nem vagyok se szívtelen,se érzéketlen se semmi.Kívánom,hogy nyugodjék békében Mr.Hoffman.DE így,hogy egy éven belül ez a harmadik vagy negyedik sztárocska,aki drog túladagolásban hal meg,én is szeretnék egy megjegyzést hozzáfűzni.Az,hogy valaki drog túladagolásban meghal az egyedül a saját hibája,mert ha szeretne kijönni belőle számos módon megteheti,vagy legalább megpróbálhatja,például rehabilitációra megy.Ennek az embernek(ugyanúgy Corynak is például) volt fedél a feje fölött,pénze,amit valószínűleg nem is tudott volna elkölteni normális emberi mértékekben,és ami a legfontosabb:gyerekei.Na,most én megértem ha valaki öngyilkos akar lenni,mert nyomorban él,magányos,vagy hasonló,de ennek az embernek még látatlanban is volt egy csomó "kiútja" és "kapaszkodója".Volt már rá példa,hogy olyan,aki akart megkűzdött a függőségével,például Robert Downey Junior,vagy mostanság például Zack Efron(bár Robertet mérföldekkel jobban tisztelem).Ezért nem,nem tudom annyira sajnálni ezt a színész,mint ahogy például Paul Walkert sajnáltam,aki igazán jó ember volt,jótékonykodott,és családapa volt,mégis meghalt egy autóbalesetben...
2014. február 05. 18:16
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline |
Hát nem tudom, én nem akarnék végezni magammal csak azért, mert hírnév stb. úgy, hogy egy egész stáb, világ számít rám (Éhezők Viadala). Ezzel kb. el is cseszte a könyvnek hű változatát, pedig nagyon jól megcsinálták a 2-t. Ezért most az egész stáb szarban van, hogy mit csináljon. Ez az első ok. A második, hogy ki az az apuka akinek 3 gyereke van és végez magával? Szerető felesége? Normális? Sajnos most már nem tudnánk leszidni, de azért nyugodjon békében és a családjának legnagyobb részvétemet küldöm
2014. február 05. 18:31
Na emberek, lehet őt is k*rva anyázni és utálni mert drogozott, vagy ő kivétel?!?! Justin Biebert meg egyből elitélitek... szánalom!!!
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!