Selena megszakította a kapcsolatot Justin Bieberrel
2014. február 07. 23:10
Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.02.07. 22:12)
Végre egy értelmes ember. A baráti társaságomba senki nem él ilyen szerekkel, így csak a sima cigit tudom felhozni példának. Körülbelül a társaság fele dohányzik, és valahogy sose éreztem késztetést, hogy én is rászokjak. Ha pedig véletlen úgy alakulna, hogy mégis, akkor sem vádolnék senkit semmivel, hogy 'na te h*ülye, miattad szoktam rá'. Ez a legszánalmasabb viselkedés, és egyben igazi gyenge jellemre vall.
Egyetértek, az én baráti társaságomban is mindenki cigizik, bulikban isznak... és egyáltalán nem érzek késztetést rá, hogy nekem is kéne. Plusz nem tudom mit vár a csaj, tudtommal nincsenek együtt, miért kellett volna meglátogatnia, akkor csak felszakadtak volna a sebek. Baromira nem kedvelem egyiket se, de Selena most szerintem vicces. Plusz azt nyilatkozta, hogy Bieber miatt került oda... Akkor meg miért van ennyire oda azért, hogy látogassa... én ha így tisztában vagyok vele, hogy valaki rossz hatással van rám, akkor nem hisztizek, hogy miért nem látogat meg.
Ha meg így vélekedik a srácról, akkor ne csodálkozzon, hogy ejtve van.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. február 07. 23:14
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Ezt nem hiszem el. :/ :/
2014. február 07. 23:44
Idézet (Maise93 @ 2014.02.07. 23:10)
Egyetértek, az én baráti társaságomban is mindenki cigizik, bulikban isznak... és egyáltalán nem érzek késztetést rá, hogy nekem is kéne. Plusz nem tudom mit vár a csaj, tudtommal nincsenek együtt, miért kellett volna meglátogatnia, akkor csak felszakadtak volna a sebek. Baromira nem kedvelem egyiket se, de Selena most szerintem vicces. Plusz azt nyilatkozta, hogy Bieber miatt került oda... Akkor meg miért van ennyire oda azért, hogy látogassa... én ha így tisztában vagyok vele, hogy valaki rossz hatással van rám, akkor nem hisztizek, hogy miért nem látogat meg.
Ennyi! Beletrafáltál a lényegbe. Ez az egész sztori lassan felér egy szappanoperával...
2014. február 08. 00:13
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Idézet (Szandiii_1992 @ 2014.02.07. 23:44)
Ennyi! Beletrafáltál a lényegbe. Ez az egész sztori lassan felér egy szappanoperával...
Áh, ezekhez képest a szappanoperák Győzzüke-show-féle délutáni kabarék.
Egyébként Maise93 de igazad van... ebbe a részébe bele sem gondoltam. Akkor meg pláne éhetetlen a vinnyogása. Én ha a helyében lennék és tényleg Jusztina vitt volna bele a rosszba, kerülném messziről. De Szelenítának kell, hogy sajnálják.
2014. február 08. 07:37
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline |
Egyik kutya másik eb. De komolyan. Ez a Selena Gomez valami felháborítóan ostobának tűnik. Egyszerűen már nevetséges ez a hiszti. Mintha minden áron be akarná a világnak bizonyítani, hogy ő milyen 'tündi-bündi'. Mert amúgy ismerek olyanokat akik isznak, meg cigiznek, de mégsem csinálom én is azt mint ők. Ha meg mégis innék v. cigiznék, akkor nem értem miért kéne őket hibáztatom?
Mondjuk Justin se jobb, de valljuk be a 'miss tökély' most csak magát járatja le.
Mondjuk Justin se jobb, de valljuk be a 'miss tökély' most csak magát járatja le.
2014. február 08. 08:17
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Jól tette Selena,hogy megszakitotta Justinnal a kapcsolatot
2014. február 08. 08:32
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
hat en nem tudom mit hidjek.. Selena sem volt ott,mikor Justinnak volt ra szuksge. kvittek!
2014. február 08. 08:45
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
hát mit is mondjak... nekem eddig sem volt szimpatikus Justin... és most hogy még a híradóba is bekerült a "mozzanataival.." nos... nem csodálom, hogy Selena megszakította vele a kapcsolatot. Sőt inkább úgy mondom, hogy jól is tette!!! Azért jó látni hogy van olyan ex disney sztár akire nem volt olyan nagy hatással a korai felnőtté válás. és megmaradt normális embernek, akarom mondani sztárnak. (nem szeretnék ellen példát mondani, de gondolom sokan értik kire gondolok :/ )
2014. február 08. 09:02
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Hála Sel is észre vette!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.