A One Direction tagjai kávéházláncot nyitnak
2014. február 11. 14:22
rebeka444visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 206205 offline |
Szerintem nem rossz ötlet!!!(bár meg kell hagyni ,hogy az 1d szemüveg már túlzás!!!)Szerintem azért jó ötlet,mert össze hangolja a rajongókat!!!Megtudjuk,hogy Magyaroirszágon vagy más hol ki miért szereti őket.Az meg nem rossz ,hogy lehet cuccukat kapni mert azért valljuk be azért nem fogunk 5000 ft-ért bögrét lerendelni,+még szállítási díj meg stb.Bár tartok ettől a dologtól,mert ha nyílik itt Magyarországon akkor első sorba nagy városba fog nyílni(Budapest),másodszor meg aki nem szereti őket meg az ilyen idióta fiúk(tisztelet a kivételnek!!!)tuti oda megy és össze firkálja,betöri az ablakot és durvább dolgokat csinálnak!!!Én 1 valamit nem értek aki nem szereti őket miért kell leszólni??!!!Többet értek el 4 év alatt mint ti életetekbe!!!Meg a helyett hogy buzizátok őket a helyett vegyetek róluk példát.Köptek már le rajongót???Nem!!!Mutogatták magukat??Ütöttek el egy rajongót vagy fotóst??Nem akkor mi a baj??!!!Max az lehet a baj ,hogy millió csaj bele van zúgva ebbe az 5 srácba!!!
2014. február 11. 17:01
dorilauberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 220650 offline |
Drága haterek, MI A FRANCOT KERESTEK ITT, HA UTÁLJÁTOK ŐKET? válaszoljatok már nekem, légyszi, fel nem bírom fogni.
Amúgy ismételni tudom önmagamat, a Midnight Memories-ra az összes számot ők írták. benéztétek, lol.
amúgy ötletesek lesznek a kávéházak, de kicsit hasonlítanak az 1Dworld-ökhöz.
Amúgy ismételni tudom önmagamat, a Midnight Memories-ra az összes számot ők írták. benéztétek, lol.
amúgy ötletesek lesznek a kávéházak, de kicsit hasonlítanak az 1Dworld-ökhöz.
2014. február 12. 18:46
Yolandiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 214458 offline |
Idézet (milanskinwes @ 2014.02.11. 17:23)
doriluber egyáltalán nem ők írták az összeset, néhány sort a többit profi dalszövegírok írták ezeknek a kreténeknek. Best Song Evert se ők írták, one thingot se ők írták, makes you beautiful-t se ők írták és így tovább. Egyébként nem mindegy fölösleges itt veszekedni a zenéjük akkor is szar, semmi dallama. Mamámnak megmutattam ezt az őt fiút és megmondtam neki hogy ez a legjobb csapat, megmutattam neki a zenéket. Ő elmosolyodott és azt mondta: Hát ezek nagyon messze vannak attól a címtől mivel azt még mindig és örökké a Beatles, Rolling Stones, és a Queen tartja, a kislányok meg majd kinövik ezt az egészet
AK*RVAÉLETBEMÁR!! Hát, a pofám leszakad komolyan mondom, hogy TE MÁR MEGINT ITT VERED. Eddig tartottam magam a jómodorhoz, de most már tényleg vért hányok attól, ha meglátom valamelyik írásodat, vagy ezen a néven, vagy valamelyik átlátszó álneveden! Most sajna nincs időm rádszállni, de nemsokára rászánok egy hosszabb időtartamot arra, hogy folytassam a kioktatásodat kis fikapondró!!
2014. február 13. 14:23
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline |
Jó, inkább nem mondok erre már semmit...
2014. február 13. 14:25
LittleLillaDreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 385 Csatolások: 0 Azonosító: 211469 offline |
De azért van néhány realitással rendelkező Directioner, aki érzi, hogy ez már picit túlzás:D
2014. február 13. 16:28
bettike1130új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.09. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 203425 offline |
Jöhetne M.o-ra is:DD
2014. február 13. 16:30
nagy gabriella97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 214769 offline |
Na még egy hely ahova tuti nem megyek:-)
2014. február 14. 01:31
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline |
Idézet (LittleLillaDreamer @ 2014.02.13. 14:25)
De azért van néhány realitással rendelkező Directioner, aki érzi, hogy ez már picit túlzás:D
Igen, azt hiszem én.. ez már szerintem is egy kicsit túlzás..
2014. február 14. 01:57
Idézet (milanskinwes @ 2014.02.11. 17:23)
doriluber egyáltalán nem ők írták az összeset, néhány sort a többit profi dalszövegírok írták ezeknek a kreténeknek. Best Song Evert se ők írták, one thingot se ők írták, makes you beautiful-t se ők írták és így tovább. Egyébként nem mindegy fölösleges itt veszekedni a zenéjük akkor is szar, semmi dallama. Mamámnak megmutattam ezt az őt fiút és megmondtam neki hogy ez a legjobb csapat, megmutattam neki a zenéket. Ő elmosolyodott és azt mondta: Hát ezek nagyon messze vannak attól a címtől mivel azt még mindig és örökké a Beatles, Rolling Stones, és a Queen tartja, a kislányok meg majd kinövik ezt az egészet
Nem bírtam, ki. Nem bírtam ki!! Nem unod már b+?? Miért foglalkozol velük, ha ennyire utálod őket??? Képzeld, én sem szeretem őket (mondjuk nem is utálom, mert nem ismerem őket), nem is foglalkozom velük, és voálám, nem is hallok róluk. Te nem utálod őket, egyszerűen csak nem vagy képes felfogni, a csökött kis agyacskáddal, hogy értük talán több lány futkos mint utánad, és ez csak féltékenység és irigység. Meg hogy a rákba utálhatod őket, ha most az elöbb kapásból 3 számot mondtál tőlük?? A nagyidtól kérdezted meg?? Szerinted a One Diretcion kiknek lett kitalálva??? nemhiszem, hogy az idős korosztálynak, nekik jóhogy nem tetszik, és igaza van a nagymamádnak, egy részben, de különbség van a-között, hogy hányan ISMERIK, és hogy hányan SZERETIK azt a bandát. én is ISMEREM, de nem nagyon SZERETEM. az már kapásból egy, elmondom már alig van ember, aki ne ismerné őket, mert elég gyorsan elterjedt a hírük. na-má, és itt nem megvédeni akarom az 1d-t, csak már elegem van a sok utálkozó üzenetedből, máshoz hozzá sem szólsz, csak ilyenekhez, mit foglalkozol velük ha annyira nem érdekel???
2014. február 15. 16:51
HappyCatLoveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 221224 offline |
milanskinwes minek irogatsz ha nem szereted őket?? Komolyan mondom akik ilyenek mint te, azok annyira szánalmasak! Nem vagy menő vagy király vagy nem tom minek érzed magad ilyenkor...
2014. február 20. 19:54
Nikki_Directionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 179745 offline |
milanskinwes írta:
Ha nem szereted őket, miért foglalkozol velük? Érdekes... Én ha valamit/valakit nem szeretek, nem foglalkozom vele. Igen, vannak számaik amiket nem ők írtak, de az mind feldolgozás, és egyiket sem tüntették fel saját szerzeményként. Mielőtt bármit is állítasz, ajánlanám, hogy nézz utána a dolgoknak! A Beatles, a Rolling Stones és a Queen hogy jön ide?! Akkoriban ők voltak a nagyok, most a 1D. Minden kornak lesz legjobbja, nem kell őket idekeverni.
Ha nem szereted őket, miért foglalkozol velük? Érdekes... Én ha valamit/valakit nem szeretek, nem foglalkozom vele. Igen, vannak számaik amiket nem ők írtak, de az mind feldolgozás, és egyiket sem tüntették fel saját szerzeményként. Mielőtt bármit is állítasz, ajánlanám, hogy nézz utána a dolgoknak! A Beatles, a Rolling Stones és a Queen hogy jön ide?! Akkoriban ők voltak a nagyok, most a 1D. Minden kornak lesz legjobbja, nem kell őket idekeverni.
2014. március 20. 14:18
adrikah1995visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.09. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 222464 offline |
Jó lenne ha itt is nyilna!!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.