Harry Styles: „Nagyobbak vagyunk, mint a Beatles”
2014. február 15. 17:25
Lehet hogy nekik most több rajongójuk van, mint anno a Beatles-nek, de mikor majd vége lesz a One Direction-nek, akkor is maradnak Directionerek?
2014. február 15. 17:57
yakarinagyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 210270 offline |
Azért ne hasonlítsuk össze a Beatlest és a One Directiont. Régen (és szerintem most is) a Beatlest MINDENKI ismerte az 5 évestől a 80 évesig. Viszont ha most megkérdezel, nem ugrom nagyon előre, egy 45 éves embert, fogalma sincs róla (persze vannak kivételek), hogy mi/ki az a One Direction. Ezért mondom, hogy ne hasonlítsuk össze...
2014. február 16. 02:03
nagy gabriella97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 214769 offline |
Örülnék ha leszálnának a földre mert már rohadtul elegem van ezekből öntelt nyomorékokból.
1 felhasználónak tetszik:
Mrs.KiryuZero
2014. február 16. 16:47
Penny Laneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.09. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 218919 offline |
Semmi esélyük a Beatles nyomába érni!!!
A hírnévnek semmi köze a sikerhez!!!
A hírnévnek semmi köze a sikerhez!!!
2014. február 16. 21:22
Nem tudom melyik pizsamájában álmodta ezt, de hatalmasat fog koppanni, ha tényleg így gondolja. A kis klónhadseregük pedig nyugodtan bizonygathatja, sz*rb*l akkor sem lehet várat építeni.
Mrs.KiryuZero
2014. február 16. 22:23
Siena Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.01. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 220371 offline |
Egyetertek veled Harry.
2014. február 17. 18:00
Zeneileg meg sem tudják közelíteni a Beatlest. Még csak a majdnemfélút felénél sem járnak.
Rajongótáboruk talán nagyobb, de közrejátszik a népesség növekedése, az internet elterjedése, és az is, hogy nem a zenéjükért rajonganak sokan, hanem a kinézetükért (bár megjegyzem, vannak náluk sokkal helyesebbek, ők csak ilyen "lepkefiúk")
Rajongótáboruk talán nagyobb, de közrejátszik a népesség növekedése, az internet elterjedése, és az is, hogy nem a zenéjükért rajonganak sokan, hanem a kinézetükért (bár megjegyzem, vannak náluk sokkal helyesebbek, ők csak ilyen "lepkefiúk")
Mrs.KiryuZero
2014. február 17. 21:36
hanna_oneDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 180818 offline |
Azért számomra a hírnév említése is meredek téma..(nyilván nehéz is összehasonlítani a két együttest,fél évszázad nem kevés)
Zeneileg meg jelenleg abszolút senki nem érhet a nyomukba szóval felesleges ilyen kérdéseket felhozni.Nem lesz még egy zenekar vagy előadó aki akkorát fog alkotni mint ők anno <3
Zeneileg meg jelenleg abszolút senki nem érhet a nyomukba szóval felesleges ilyen kérdéseket felhozni.Nem lesz még egy zenekar vagy előadó aki akkorát fog alkotni mint ők anno <3
2014. február 19. 13:39
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline |
Most őszintén! Mit ér a hírnév, ha amögött nincsen igaz érték? Mert a Beatles igeneis sokkal jobb, mint a One Direction. És sajnálom, hogy nagyon sok embert megtévesztenek a "cuki" kis pofijukkal és a gagyi dalszövegeikkel.
2014. február 19. 20:42
kingus smileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 73 Csatolások: 13 Azonosító: 180705 offline |
Egy nagy fenet..meg a nevuket se tudom.. Ez Harry gyerek vagy micsoda nm tudja h mit beszel..
2014. február 21. 18:49
helna65új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 221539 offline |
Hát már bocs de ők csak ócska tehetségtelen kamaszok akik kb.soha soha sem lesznek olyan jók mint a beatles már azért sem mert a beatles létrehozott egy új zenei stílust john lenon pedig egy utánozhatatlan figura volt a one direction pedig csak azt a nyálas maszlagot nyomatja amit most a tudatlan emberek jónak tartanak
2014. február 21. 19:00
Akármennyire szeretem a srácokat, ezt azért én nem mertem volna ilyen bátran kimondani...
2014. február 21. 19:09
Mrs.KiryuZerovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 491 Csatolások: 120 Azonosító: 221524 offline |
Ugyan már . Mégis ki ez az ember, és hogy jön ő ahhoz hogy olyan sztárokhoz hasonlítgassa a nyomorult bandáját, mint a Beatles? A One Direction 2 év múlva sehol nem lesz. A Beatles egy legenda.
Nem tudom, és nem is akarom felfogni, hogy volt bátorsága ezt így kijelenteni.
Nem tudom, és nem is akarom felfogni, hogy volt bátorsága ezt így kijelenteni.
2014. február 21. 19:25
vikkkkkkktóriaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 221527 offline |
Hát drágám, majd meglátjuk
2014. február 21. 20:22
Nem! Egyáltalán nem nagyobbak mint a Beatles! A Beatles örök. A sok rajongójuk még ilyen sok év után (és Lennon meg Harrison halála után) is hallgatják a Beatlest, szeretik a Beatlest és ismertetik a mai fiatalsággal a világ egyik legjobb zenekarát. 20 év múlva (el nézést minden 1direction rajongótól) az embereknek fogalmuk sem lesz arról hogy mi az az 1D. Viszont a Beatlest még akkor is rengetegen fogják ismerni, és szeretni. LUV BEATLES!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.