Starity

Harry Styles: „Nagyobbak vagyunk, mint a Beatles”

21 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. április 04. 20:58 #381
- törölt felhasználó -    
Ilyet ember, hogy mondhat? Nem adok ennek a One Direction-nek néhány évet és eltűnik a süllyesztőbe ahogyan illik, a Beatles meg még a mai napig ismert zenekar akikért szerintem sokkal jobban rajonganak. A One Direction-nek mi van? Egy csomó tini lány akik visítoznak értük, ráadásul a Beatles ezerszer többet tett le az asztalra.
2014. április 05. 15:36 #382
Lalcsicsi
Lalcsicsi
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 23
Csatolások: 0
Azonosító: 214644
Komolyan , ez a suttyó mit képzel magáról? Pfff....lyukadna ki a tapla wink.gif
2014. április 07. 19:39 #383
- törölt felhasználó -    
Jolvan most már le lehet szállni a 1D-ről! Mindenkinek megvan a saját véleménye, még Harry-nek is, akár tetszik, akár nem! Én személy szerint teljesen egyet érte Harry-vel biggrin.gif
2014. április 17. 17:42 #384
- törölt felhasználó -    
Idézet (prikijuli @ 2014.02.12. 16:23)
A Beatles legenda. Ez tény. A Beatles anno marha nagyot alkotott. Ez is tény. Viszont az is tény, hogy a One Direction rajongótábora nem 2 főből áll... És az is igaz, hogy a One Direction napjaink leghíresebb fiúbandája. Lehet őket szidni. Miért ne lehetne? De azt be kell látnia az utálkozóknak is, hogy nem egy díjat kaptak már meg és nem egy kritikus szerint jó az, amit csinálnak. Szerintem amúgy a Beatlest és az 1D-t nem lehet hasonlítgatni, mert mások...

Na, itt van az a hozzászólás, ami beletrafál a lényegbe, s nem utolsó sorban kulturált vélemény nyilvánítást tartalmaz!
2014. április 23. 11:38 #385
- törölt felhasználó -    
Le lehet szállni a One Directionről! Minden hater felfoghatná, hogy abban, amit Harry mondott, van valami... zeneileg mindkét banda más szinten van/volt, és tény, hogy a Beatles nem hétköznapi együttes volt, ők tényleg igazi legendák. De a 1D sem tehetségtelen!
2014. április 23. 11:40 #386
- törölt felhasználó -    
Ja, és kedves haterek, csak akkor utálkozzatok, ha megtanultok helyesen írni... wink.gif Eddig minden gonosz megjegyzésben hemzsegtek a hibák (tisztelet a kivételeknek).
2014. május 06. 17:19 #387
LennonGirl
LennonGirl
új tag

Státusz"Imagine all the people live in life n' peace" - John Lennon
Hozzászólás: 3
Azonosító: 214646
Baszd meg magad. A Beatles-nél csak a Beatles nagyobb... azaz senki más!! Remélem nem gondolta komolyan, és csak azért mondta mert John Lennon egyszer azt mondta "Híresebbek vagyunk mint Jézus" . Nem tudom, hogy egy takonynak, aki csak énekelni tud, hagy van mersze ilyet mondani? Georfe Harrison 15(!!) hangszeren játszott! John Lennon egy legenda, és ezt mindenkii tudja, még az ostoba is. Persze zeneileg tényleg nem tartanak ott, ahol a Beatles tartott, és nem adok ennek a tini bandának három évet, és eltűnik. Akkor csak legendák születtek. Ma meg? Ilyen nyáladzó, tinilányok kedvence, akik csak a szép(???) hangjukkal képes levenni őket a lábukról. Persze ezzel nem azt mondom, hogy ma nincsenek igazi zenészek, de sajnos a nyálfoszlányok többségbe vannak. Remek. Néha én szégyellem magam... Mindegy.
2014. május 13. 11:35 #388
emelcsi2
emelcsi2
visszatérő vendég

StátuszMég mielőtt mindent rám fogsz gondold át miért teszed. léccives.
Hozzászólás: 170
Azonosító: 197208
a Beatlesnél nincs jobb, se zenekar, se énekes, ez a kis b_zi és a hasonló identitású bandája, a béka s_gge alatt van, már megbocsássanak a ,,rajongóik"
2014. május 18. 14:55 #389
- törölt felhasználó -    
Na már csak ezért sem szeretem a One Directont. Inkább csak annyi véleményt fűznék ehhez,hogy lehet,hogy az 1D nagy rajongótáborral büszkélkedhet,de nem tudom mennyi ideig lesznek 'menők'...Viszont ha a Beatlest nézzük,nem 5 évig voltak népszerűek az emberek körében. Brutális mennyiségű rajongóik voltak és még most is vannak. Ami a zenéjüket illeti,a One Directon sehol nincs a Beatleshez képest. ..
2014. május 25. 16:17 #390
Csillla
Csillla
visszatérő vendég

StátuszAz élet egy színjáték, rajtad áll, hogy dráma-e, vagy vígjáték!<3 I'm in love!:)
Hozzászólás: 288
Azonosító: 215803
Harry annyira tudatos azzal hogy mit hogyan kell elmondania!heart.gif
2014. május 28. 18:03 #391
- törölt felhasználó -    
Azért ne hasonlítsuk őket a Beatleshez smileeee.gifÉn szeretem az 1D-t de nem nagyobbak
2014. június 03. 19:20 #392
- törölt felhasználó -    
Egyetértek! Egoista nyálgépek, akik most még összeszerencsétlenkedtek egy-két számot, aztán majd a kutya sem fog emlékezni rájuk, mert egyszerűen nem jók!
2014. június 11. 16:01 #393
guns_n_roses
guns_n_roses
visszatérő vendég

StátuszLiving like a runaway
Hozzászólás: 211
Csatolások: 39
Azonosító: 220059
De bírom azokat a személyeket, akik olyanokat írnak, hogy "nem tudom, mi az a Beatles". Igen? Akkor menj szépen, és húzd le magad a vécén. Csodálom, hogy még nem nyelt el a föld szégyenedben. Mellesleg ezt szerintem nem lehet megállapítani, ezt csak egy olyan ember tudná megmondani, aki ott is volt a Beatles korában, mert innen, 2014-ből rohadtul nem tudjuk megmondani, hogy kevésbé voltak népszerűek, mint ez a csapat. Szerintem minimum ekkora, de - szerény véleményem szerint - inkább (sokkal) nagyobb népszerűségnek örvendett akkoriban a Beatles, de mondom, ezt mi így nem tudjuk megállapítani. Amúgy tényleg, én nem is mernék más bandákat hasonlítani a BEATLEShez (semmilyen téren, sem zeneileg, se sehogy), mert azért valljuk be, (enyhén szólva) nem egy súlycsoport ez a két zenekar. Egy mondatban sem lehet őket említeni.
2014. június 11. 16:07 #394
- törölt felhasználó -    
Az a baj, hogy manapság a hírnevet nézik és nem a tehetséget.
2014. június 11. 16:15 #395
guns_n_roses
guns_n_roses
visszatérő vendég

StátuszLiving like a runaway
Hozzászólás: 211
Csatolások: 39
Azonosító: 220059
És igen, ahogy itt előttem is mondták már: a Beatles ÖNERŐBŐL ért el ilyen rohadt nagy világsikert, és nem egy béna kis tehetségkutatóban fedezték fel a tehetségüket. A one direction sehol sem lenne anélkül a béna műsor nélkül, a rohadt internet nélkül, ahol úgy terjednek mint egy vírus, és lássuk be: sehol sem lennének a mai technika nélkül, amik olyan tökéletesre tudnak javítani egy hangot, amennyire csak kell. A Beatlesnek ez mind nem kellett, nem kellett feljavítani a zenéjüket gépekkel, nem kellett internet ahhoz, hogy mindenki ismerje őket, és nem kellett tévéműsor, hogy megadja a kezdő lökést, mert nekik van az, amit nem kell kutatni, mert akinek van, az elboldogul saját erejéből is: TEHETSÉG. Na ezután hasonlítgassák magukat hozzájuk.
2014. július 16. 13:24 #396
- törölt felhasználó -    
Most találtam rá erre a cikkre és ne haragudjon most meg senki,de késztetést érzek arra,hogy elmondjam a véleményemet. Először is,ki Harry,hogy ilyet mondjon? Ő csak egy srác,akit meghallgattak egy tehetségkutatóban,de nem volt elég tehetséges ahhoz,hogy egyedül folytassa útján.De láttak benne valamit,ami NEM a tehetség volt,hanem a kinézet. "Jól néz ki,csináljunk belőle meg a többi srácból sztárt. A lányok imádni fogják a tehetségtelen,de szép pofájukat."-gondolhatták abban a bizonyos tehetségkutatóban. Ekkor jött a sok 13-14 éves agymosáson átment,nyálát csorgató kislány és szólt anyucinak meg apucinak,hogy vegyenek neki 1D CD-t meg koncertjegyet. De ez még nem jelenti azt,hogy az 1D nagyobb lenne a Beatles-nél. A Beatles az egyik képviselője az IGAZI ZENÉNEK .A Beatles-re még mindenki emlékszik,mindenki szereti őket. De hol lesz az 1D tíz vagy harminc év múlva? Hát megmondom én nektek: valószínűleg,hogy SEHOL. Senki nem fog emlékezni rájuk. De ez lényegtelen. Most jön az igazi kérdés: az előttem hozzászólók,ismertek ti egyáltalán legalább 5 Beatles számot? Oké,oké,hogy megvéditek a Beatles-t,de tudjátok ti egyáltalán,hogy mi mellett álltok ki? A Beatles előtti tisztelgés nem csak annyiból áll,hogy minősíthetetlennek nevezed a másik zenekart,hanem hallgatod is a Beatles-t.
Összehasonlításképpen pedig csak annyit(hogy megvédjem magam): hallottam 1D számokat és még véletlenül sem nevezhetők olyannak,mint amilyennek a tinilánykák tartják. Csak a látvány megtéveszti őket. A Beatles számomra az igazi és jó zenét képviselik. És ez szerintem nem csak az én véleményem.
2014. július 29. 17:15 #397
kiss.julianna01
kiss.julianna01
új tag

Státusz~Ha az élet 100 okot ad ara, hogy sírj, te adj neki 101 okot arra, hogy nevess!~
Hozzászólás: 94
Azonosító: 206860
Öhm...hát...
Én személy szerint imádom az 1D-t és nem. Nem azért, mert 'cukik', nekem teljesen más az ízlésem fiúk terén, hanem a zenéjük miatt. Megnyugtat
A Beatlest is nagyon szeretem, ezért is esett rosszul, amit Harry mondott. Ilyet nem mondhat! Igaz, 4 év alatt sokmindent elértek, de a Beatles egy örök legenda lesz. ♥
Az utálkozók és a rajongók is tanulhatnak a véleményemből..mert akármennyire is szeretem az 1D-t ezt a kijelentést hülyeségnek tartom, mert nem igaz.
Az utálkozóknak is igaza van, mert nincsennek a Beatles közelében sem, de a directionereknek is, mert tényleg sok mindent letettek az asztalra és sokat dolgoztak azért, hogy ott leheseenek, ahol most vannak. És mielőtt bármely' antidirectioner pofázna, hogy nem igaz, annak üzenem, hogy nézze meg a TIU.-t meg az interjúkat! Ennyi!
Nem értem mire jó a vita, mert mindenkinek lehet véleménye, bár szerintem egyik utálkozónak sem esne jól, ha így szidná valaki a kedvencét!
2014. augusztus 02. 02:54 #398
Ingród16
Ingród16
új tag

StátuszI'm just waiting here...
Hozzászólás: 9
Azonosító: 206221
Nos... Háátt...
Én is szeretem az 1D-t, de nem a cuki pofikájuk miatt. Egyszerűen jóleső borzonás fut végig rajtam. Még azt sem értem, hogy miért kell ennyit foglalkozni a témával. Én személy szerint nem ismerem a Beatles-et, de szerintem jól énekeltek, ha ennyien emlékeznek rájuk. Lehet Harry-t utállni, meg van engedve. De az, hogy némelyik ember undorítóan, ízléstelenül, és mindenféle káromkodással illeti őket, az lyukat üt némelyik Directioner szívébe. És aki még leáll vele vitázni, annak gratula! Ne süllyedjen le senki ilyen szintekre, mert egyszerűen semmi értelme.
És Harry tényleg nem azt mondta, hogy letiporták a Beatles népszerűségét, hanem úgy érzi, lehet, hogy elérték azt a szintet, mint ők 50 évvel ezelőtt.
Szeretném, ha némelyik tagok lezárnák a vitát, majd gondolkozzanak el azon, hogy Harry nem mindig mond butaságot.
Ja és köszönöm annak aki végig olvasta ezt a töménytelenül sok szöveget. wink.gif
2014. augusztus 02. 03:34 #399
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Nagy Beatles rajongóként jót kuncogtam ezt olvasva. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2014. augusztus 07. 21:28 #400
Gemma21
Gemma21
Hozzászólás: 1114
Azonosító: 212314
jasmine98_rock imádlak !! Úgy megfogalmaztad, ahogy én nem lette volna képes rá. A Beatles-szel kezdődött ez az egész műfaj. Ráadásul az ő számaik eredetiek voltak. A 1D-é pedig csak feldolgozások. Meg néhány saját. A zongoratanárom ha látja rajtam, hgy kicsit szét vagyok csúszva elkezd nekem Beatles-t játszani. Ezek korszakalkotó dalok voltak, amit a mai napig sokan szeretnek és hallgatnak. Megnézem, hogy a One Direction mikor lesz legenda !!!
21 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!