Harry Styles: „Nagyobbak vagyunk, mint a Beatles”
2014. február 12. 17:21
tothbogivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.30. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 212744 offline |
háááááááááát...
Ott a 1D...
Igen, népszerűek.
Igen, millió rajongójuk van.
viszont nem fognak fennmaradni pár év múlva, a Beatles pedig mgé most is élő legenda.
Érdekes.
Szóval, gyerünk, Harryy, nyugodtan nyilatkozz ilyeneket! Aztán MAJD MEGNÉZHETITEK MAGATOKAT!!!
Ott a 1D...
Igen, népszerűek.
Igen, millió rajongójuk van.
viszont nem fognak fennmaradni pár év múlva, a Beatles pedig mgé most is élő legenda.
Érdekes.
Szóval, gyerünk, Harryy, nyugodtan nyilatkozz ilyeneket! Aztán MAJD MEGNÉZHETITEK MAGATOKAT!!!
2014. február 12. 17:26
bazsi888visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.24. Hozzászólás: 163 Csatolások: 0 Azonosító: 128015 offline |
Hehh, nevetséges. De pofonegyszerű dönteni.
BEATLES bakelitlemeze szinte mindnekinek volt otthon szüleinknek, nagyszüleinknek, legalább egy! OneDirection lemeze kinek van otthon?
Na itt hagyjuk is abba. El van szállva magától ez a kis tapló. 12-16 éves korosztályban a lányok között lehet, hogy nyerő a csapat, de amúgy nem nagy durranás.
BEATLES bakelitlemeze szinte mindnekinek volt otthon szüleinknek, nagyszüleinknek, legalább egy! OneDirection lemeze kinek van otthon?
Na itt hagyjuk is abba. El van szállva magától ez a kis tapló. 12-16 éves korosztályban a lányok között lehet, hogy nyerő a csapat, de amúgy nem nagy durranás.
2014. február 12. 17:27
Akelavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 146 Csatolások: 6 Azonosító: 155994 offline |
Arc az van, abban lehet nagyobbak. A Beatles óta eltelt 50 év, és most is hozzájuk mérik magukat. De ha el telik újabb 50 év, és lesz egy hasonló tingli-tangli fiú zenekar, ők is a Beatleshez mérik majd magukat. És nem ezekhez a majmokhoz, akikre akkor már nem is fognak emlékezni.
2014. február 12. 17:32
Kincsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 170241 offline |
Hát szerintem ez nagyon nem igaz, a Beatles számait még ma is sokan hallgatják ők legendák. A One Direction fényévekre jár tőlük. Azért arra is kíváncsi lennék, hogy milyen lennének külön-külön. A Beatlesből Paul McCartneynak számai szerintem nagyon jók.
2014. február 12. 17:37
Szerettem az 1D-t, de most már egyre jobban idesegít; kávéház: még mit nem!, szemüveg: fogsz egy tollat és ráírod.
2014. február 12. 17:38
DiaKatonavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 211467 offline |
Cassie3 - Te, most komolyan, a cikkben azt is leirja, hogy zeneileg NEM tartanak ott ahol a Beatles de népszerüségből vannak ott ahol a Beatles .... erre írtan, hogy Harrynek igaza van, képzeld én is jól tudom, hogy mi az a Beatles, nem manapság estem le a falvédőről... De, hogy népszrüséggel vannak ott ahol a Beatles az is biztos, akármennyire is fáj neked... Fogadd el...
Ezért most nem Harry-t kéne lehordani! Nem csak ő állítja ezt, hanem egy csomó másik ember (köztük én is), és ezzel nem csak a rajongókra céloztam. Én pl. kb egy hónapja tudtam meg, hogy mi az a Beatles... Meghallgattam a zenéjüket, és valami FÖRTELEM.
100%-ig egyet értek Harry-vel Nekem a 1D a világ legjobb bandája, bárki bármit mond! Aztán majd jöhettek a hülye kommentjeitekkel, hogy ekkora meg akkora "picsa" vagyok...De nekem ez a saját véleményem.
100%-ig egyet értek Harry-vel Nekem a 1D a világ legjobb bandája, bárki bármit mond! Aztán majd jöhettek a hülye kommentjeitekkel, hogy ekkora meg akkora "picsa" vagyok...De nekem ez a saját véleményem.
ZsocchanD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 184302 offline |
Imádlak titeket srácok, de ez sajnos nem igaz. A Beatles sokkal jobban meg fog maradni az emberekben, mert biztos több Cd-t adtok el, több a nézettség meg minden, de a Beatles volt az első banda aki igazi fiúbanda volt. Ami 50 évvel ezelőtt sláger volt, azt még ma is sokan hallgatják, De az a kérdés, hogy titeket is fognak hallgatni 50 év múlva?
deaddreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.15. Hozzászólás: 582 Csatolások: 84 Azonosító: 219343 offline |
Miután elolvastam a címet telejesen idegbeteg letem.Nagyon fedühitett.Most,hogy az egész cikket elolvastam megnyugodtam.Viszonz szerintem csak akkor lesznek úgyan olyan híresek ha tíz év után is ilyen sikeresek lesznek.
2014. február 12. 17:45
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
1: Úgy ne írogasson senki, hogy nem olvasta el a cikket, mert a cím nagyon megtévesztő. 2: Amit Harry mond az így van, hiszen akkoriban nem volt ennyi lehetősége egy zenekarnak népszerűsítenie magát, mint manapság. És zeneileg, amit ők alkottak.... Nos ahhoz még sokat kell dolgoznia fiúknak. 3: Nem összehasonlítható a két banda. Akkor a "korkülönbség" a ét zenekar között, hogy egyszerűen nem lehet őket összehasonlítani. A Beatles és a One Direction is egy teljesen más generációban/generációnak zenél.
Szóval fölösleges vitatkozni, és megmondogatni, hogy 'fúú ez szar', 'hogy mer ilyet mondani', és társaik. Értelmetlen.
Szóval fölösleges vitatkozni, és megmondogatni, hogy 'fúú ez szar', 'hogy mer ilyet mondani', és társaik. Értelmetlen.
2014. február 12. 17:46
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 211467 offline |
És nem tudom még hányszor mondjam ( írjam le ), hogy Harry azt mondta: „Nem arra gondolunk, hogy zeneileg ugyanazon a szinten vagyunk. Azért ennyire mi sem vagyunk ostobák. De a hírnevünk talán nagyobb, mint nekik, viszont zeneileg tényleg nem tartunk ott, ahol ők.” aztán: Persze azt is kihangsúlyozta az énekes, hogy zeneileg a nyomukba se érhetnek a legendás együttesnek... akkor meg nem értem, hogy ebben hol van szó arról, hogy Jobbak mint a Beatles... Igen baromi jól néznek ki, ami +pont nekik, és azok a '' tini*...-k'' pont ezért szeretik 1 vagy több fokkal jobban, továbbá + mág a hangjukat is kell, hogy szeressék ha hallgatják őket, mivel szerintem is kurva jó pasi Justin de nm hallgatok tőle számokat, mert nem jön be annyira a hangja....
2014. február 12. 17:48
Igen, igazad van, hogy nem biztos, sőt több mint valószínű, hogy az 1D 10 év múlva sehol sem lesz és felfújhatják a kávézós meg efféle dolgokat, de még egyelőre itt vannak :*
2014. február 12. 17:48
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
Szerintem Harry hülyeségeket beszél, már bocsi, de egy videó alapján mindezt honnan tudta leszűrni? Mellesleg a Beatles nem éppen mai zene, honnan tudhatná sok mai fiatal, aki itt okoskodik, hogy milyen rajongói voltak az adott bandának 50 évvel ezelőtt, elvégre nem voltak abban a korszakban. És az 1D még sajnos tényleg nem tart ott, ahol a Beatles régen és egy darabig tuti nem is lesz, kezdve azzal, hogy a rajongóik lehúzzák az értelmiségi szintjüket, a sok bolondozásukról nem is beszélve, soha nem fogják őket komolyan venni, mint együttes, ha mindent elbohóckodnak szerintem. Én nem szerettem soha a Beatlest, de ha rajongójuk lettem volna és most felváltaná őket egy új csilivili fiúbanda elvakult rajongókkal, akik leszólják a régi együttest, hát biztos rosszul esne.
És már bocsánat, de hogy képes egy állítólagos 'directioner' ilyen aljas módon kiforgatni Harry szavait?
És már bocsánat, de hogy képes egy állítólagos 'directioner' ilyen aljas módon kiforgatni Harry szavait?
2 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
deaddreamer
2014. február 12. 17:49
Idézet (DóryStyles @ 2014.02.12. 17:38)
Ezért most nem Harry-t kéne lehordani! Nem csak ő állítja ezt, hanem egy csomó másik ember (köztük én is), és ezzel nem csak a rajongókra céloztam. Én pl. kb egy hónapja tudtam meg, hogy mi az a Beatles... Meghallgattam a zenéjüket, és valami FÖRTELEM.
Én a helyedben nem hangoztatnám, hogy 1 hónapja ismerem a Beatlest. A förtelem pedig kib@szottul nem itt kezdődik!!!
2014. február 12. 17:53
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
És nem mellesleg a The Beatles egy rakat énekkönyvbe benne van és oktatják is őket úgymond mint tanyanyag (legalábbis erre mifelénk...) Kétlem, hogy lesz valaha One Direction nevezetű anyag...
2014. február 12. 17:54
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Idézet (Elody @ 2014.02.12. 17:48)
És már ne bocsánat, de hogy képes egy állítólagos 'directioner' ilyen aljas módon kiforgatni Harry szavait?
Az kiforgatás, ha lefordítok egy külföldi cikket magyarra? Köszönöm, legalább ma is tanultam valami újat.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.