Ha a One Direction-nek TV műsora lesz - és valamelyik magyar,avagy Magyarországon is befogható adón játsszák majd - én leszek az első számú nézője
Louis kistesói pedig tündériek és a mai nappal Lou-nak 7 testvére van, habár mindegyik csak féltestvér. (Apai ágon Georgia, anyai ágon Lottie, Phobe, Daisy, Fizzy, Doris és Ernest)
Hét sztori, amiről lemaradhattál
2014. február 12. 22:16
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline |
2014. február 12. 22:32
chapshevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.30. Hozzászólás: 420 Csatolások: 19 Azonosító: 126090 offline |
Sharon!!!!!Mindig is imádtam és csodáltam,de most leborulok előtte!!!Jobban nem is lehetett volna megfogalmazni az igazságot az egész Bieber dologról!!!Elismerésem!
2014. február 12. 22:34
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
Hugh Jackman nem erdekel!
Owen Wilson ugyszinten!
Selena :/ <3 Hallottam rola, es remelem most mar jobban van es minden rendben!
One D realityshow?! Szerintem felesleges, a This Is Us is hatalmas sikert aratott, ez az egy film boven eleg! Felre ne ertsetek, imadom a sracokat meg minden, de sztem nem kene a show! :/ #Butthisisjustmyopinion
Taylornak nagyon jol all a rovid es barna haj!
Louis kistesoi nagyon edesek! :3 Gratulalok a Tomlinson-familianak! If Lou happy, I'm happy too! :') <3
Ja es Justint leszarom, de azert ez tenyleg durva volt Sharontol!! -.-
Owen Wilson ugyszinten!
Selena :/ <3 Hallottam rola, es remelem most mar jobban van es minden rendben!
One D realityshow?! Szerintem felesleges, a This Is Us is hatalmas sikert aratott, ez az egy film boven eleg! Felre ne ertsetek, imadom a sracokat meg minden, de sztem nem kene a show! :/ #Butthisisjustmyopinion
Taylornak nagyon jol all a rovid es barna haj!
Louis kistesoi nagyon edesek! :3 Gratulalok a Tomlinson-familianak! If Lou happy, I'm happy too! :') <3
Ja es Justint leszarom, de azert ez tenyleg durva volt Sharontol!! -.-
2014. február 12. 22:37
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Juhúúú, Louis kistesói! Ez olyan fura, amikor ilyen nagy a korkülönbség. Még ha csak féltestvérekről van szó, akkor is.
Taylornak minden haj jól áll, drop dead gorgeous.
Sharon meg jól odamondta. XD
Taylornak minden haj jól áll, drop dead gorgeous.
Sharon meg jól odamondta. XD
2014. február 13. 06:02
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline |
Sharon jól mondja, bár szerintem bibörnek soha sehogy nem lesz egy jó albuma se.
A vándireksön valóságsó meg tök fölösleges. Ha meg Mo-n id fogják adni,az lesz az első dolgom, hogy letiltom a csatornát amin adják :
A vándireksön valóságsó meg tök fölösleges. Ha meg Mo-n id fogják adni,az lesz az első dolgom, hogy letiltom a csatornát amin adják :
2014. február 13. 06:03
AvrilFanxxx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.20. Hozzászólás: 2659 Csatolások: 136 Azonosító: 212105 offline |
Wwîîîîî,de jôôô!!!) Lou tényleg imádja a családját,hàt még a tesóit! És már nincs ,egyedül'
fiúkênt! <3<3<3
fiúkênt! <3<3<3
2014. február 13. 06:05
icarlyluvAnti-Fairy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 1142 Csatolások: 1 Azonosító: 196679 offline |
Texy: tessék itt van:
Ez itt a semmi, még egyet se láttam nélkülük. És nem is igazán lesz, mert nemsokára arról is be kell majd számolni, hogy az egydé valamelyik tagja kiment az udvarra...
Ez itt a semmi, még egyet se láttam nélkülük. És nem is igazán lesz, mert nemsokára arról is be kell majd számolni, hogy az egydé valamelyik tagja kiment az udvarra...
2014. február 13. 08:08
Sharon nagyon is egyetértek veled, és minden belieber visszafoghataj magát, mert igaza van.
E mellet nem is értem mindek valami hülye valóságshow a 1D-nak, de most komolyan
E mellet nem is értem mindek valami hülye valóságshow a 1D-nak, de most komolyan
2014. február 13. 08:30
LoveDJMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 88 Csatolások: 0 Azonosító: 217458 offline |
Sharonnak nagyon igaza van! Az 1D show-t már nagyon várom és Louis tesói meg biztosan nagyon aranyosak Várom róluk a képeket
2014. február 13. 08:46
Sofi ChanNephilim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 4954 Csatolások: 539 Azonosító: 195516 offline |
Jajj nee fiúk, azért ennyire ne adjátok el magatokat..
Louis kis tesóihoz gratulálok, és biztos nagyon cukik lehetnek!
Owen kisfiának nagyon szép neve lett, és gratulálok!
Louis kis tesóihoz gratulálok, és biztos nagyon cukik lehetnek!
Owen kisfiának nagyon szép neve lett, és gratulálok!
2014. február 13. 09:07
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline |
Sel♥ neked mindigis itt leszunk. Támogatunk, jóban rosszban!
2014. február 13. 09:36
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline |
Sharon.. ezen szakadtam jobban én sem tudtam volna megfogalmazni
Selena♥
Selena♥
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.