Megjelent a Szürke ötven árnyalata legújabb posztere, amelyen Anastasia Steele látható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szürke 50 árnyalata: itt a második poszter
2014. február 15. 16:53
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline |
Hihetetlen, hogy mennyire nem Christian ez a pasi. Még csak jól sem néz ki, nem, hogy überszekszuális macsónak, akitől minden nő elolvad.
A poszterrel kapcsolatban pedig jó. Túl jó. Gondolom ez az első találkozásukat jeleníti meg, ha Ana a filmben is ilyen csinos lesz, az egész alapkoncepció ugrik.
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen negatív, nekem az első perctől nem tetszik, ahogy meglettek a színészek.
A poszterrel kapcsolatban pedig jó. Túl jó. Gondolom ez az első találkozásukat jeleníti meg, ha Ana a filmben is ilyen csinos lesz, az egész alapkoncepció ugrik.
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen negatív, nekem az első perctől nem tetszik, ahogy meglettek a színészek.
2014. február 15. 16:53
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
én is nagyon kíváncsi vagyok már a filmre *-* a könyv jó volt...
2014. február 15. 17:19
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Jó poszter.
2014. február 15. 17:33
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Jamie szerintem egész megfelelő Greynek, csak hát a casting körüli szenvedés miatt mindenki Matt Bomert akarta - ugyebár. Viszont ez a Dakota... Olyan kiélt, cseppet sem szűzies, ártatlan feje van, hogy rossz ránézni. Már első pillantásra is unszimpatikus.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. február 15. 18:05
Nagyon dögös poszter lett.
Hú,ennek most nagyon megörültem.
§ One Year
Valentine's Day 2O15 §
Minden bizonnyal a következő Valentin napom sokkal jobb lesz.
Hú,ennek most nagyon megörültem.
§ One Year
Valentine's Day 2O15 §
Minden bizonnyal a következő Valentin napom sokkal jobb lesz.
2014. február 15. 18:52
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
A poszter nekem nem nyerte el a tetszésemet,de a filmet már rohadtul várom.. A könyv annyira vastag,hogy lusta vagyok elolvasni,remélem nem sok változás lesz a filmben... Nagyon várom!
2014. február 15. 19:26
babybogyo95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 93901 offline |
Most az a vicc hogy a könyvben Ana kinyúlt pulcsit viselt össze nem illő darabokkal, amikor először találkozott Grey-jel, itt meg tök csinos.
2014. február 15. 19:29
Juhúú, ezek a Valentinnapi filmek úgyis csak ilyen kis legyen valami filmek voltak...ezt fiszont nagyon fogom várni
2014. február 15. 19:29
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Hát, nem tudom ... az eddigi poszterek valóban nem a legjobbak, de örüljünk, hogy legalább kaptunk valamit.
Ami a színészeket illeti - aki már olvasta a könyvet az mindenki, én is elképzeltünk egy Anát és egy Christiant. Ami engem illet nekem nincs problémám egyik választással sem, talán a Miát alakító Rita Ora akit nem még nem tudok hova tenni, de összességében szerintem jól választottak. Én azt mondom Anát és Taylort találták el leginkább
Ami a színészeket illeti - aki már olvasta a könyvet az mindenki, én is elképzeltünk egy Anát és egy Christiant. Ami engem illet nekem nincs problémám egyik választással sem, talán a Miát alakító Rita Ora akit nem még nem tudok hova tenni, de összességében szerintem jól választottak. Én azt mondom Anát és Taylort találták el leginkább
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. február 15. 19:36
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Shenayla @ 2014.02.15. 19:31)
A poszter nem Ana és Grey első találkozását ábrázolja!
Annyiszor előjön a szilvaszín ruha, hogy már herótom van tőle, én azt hiszem ez az a jelenet amikor a szerződést beszélik meg.
Annyiszor előjön a szilvaszín ruha, hogy már herótom van tőle, én azt hiszem ez az a jelenet amikor a szerződést beszélik meg.
upsz képfeltöltés közben írtál.
2014. február 15. 19:41
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline |
:/ nem túl érdekes, el se olvastam XD :S
2014. február 15. 20:17
Cinti1999 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.06. Hozzászólás: 751 Csatolások: 0 Azonosító: 197302 offline |
Tegnap olvastam ki a 3. E.L. James konyvet,es ezt a kepet is tegnap lattam facebookon. Megmondom oszinten nekem sem jonnek be a szereplok es szerintem a film nem lesz olyan jo,de adjunk neki egy eselyt. Az biztos,hogy a szereplovalasztas borzalmas es a masik dolog amin csodalkoztam,az Rita Ora volt. O sem illik bele a kivalasztott szerepebe,Mia teljesen mas. Mindegy,azert varjuk.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Angelina Jolie újra szerelmes! Brit rapperbe szeretett bele!
Kiderült, ki lehet az új választott.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.