Megjelent a Szürke ötven árnyalata legújabb posztere, amelyen Anastasia Steele látható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szürke 50 árnyalata: itt a második poszter
2014. február 15. 16:53
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline |
Hihetetlen, hogy mennyire nem Christian ez a pasi. Még csak jól sem néz ki, nem, hogy überszekszuális macsónak, akitől minden nő elolvad.
A poszterrel kapcsolatban pedig jó. Túl jó. Gondolom ez az első találkozásukat jeleníti meg, ha Ana a filmben is ilyen csinos lesz, az egész alapkoncepció ugrik.
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen negatív, nekem az első perctől nem tetszik, ahogy meglettek a színészek.
A poszterrel kapcsolatban pedig jó. Túl jó. Gondolom ez az első találkozásukat jeleníti meg, ha Ana a filmben is ilyen csinos lesz, az egész alapkoncepció ugrik.
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen negatív, nekem az első perctől nem tetszik, ahogy meglettek a színészek.
2014. február 15. 16:53
DulceRBDfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.27. Hozzászólás: 947 Csatolások: 0 Azonosító: 207395 offline |
én is nagyon kíváncsi vagyok már a filmre *-* a könyv jó volt...
2014. február 15. 17:19
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Jó poszter.
2014. február 15. 17:33
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline |
Jamie szerintem egész megfelelő Greynek, csak hát a casting körüli szenvedés miatt mindenki Matt Bomert akarta - ugyebár. Viszont ez a Dakota... Olyan kiélt, cseppet sem szűzies, ártatlan feje van, hogy rossz ránézni. Már első pillantásra is unszimpatikus.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. február 15. 18:05
Nagyon dögös poszter lett.
Hú,ennek most nagyon megörültem.
§ One Year
Valentine's Day 2O15 §
Minden bizonnyal a következő Valentin napom sokkal jobb lesz.
Hú,ennek most nagyon megörültem.
§ One Year
Valentine's Day 2O15 §
Minden bizonnyal a következő Valentin napom sokkal jobb lesz.
2014. február 15. 18:52
mogyeszka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 0 Azonosító: 217986 offline |
A poszter nekem nem nyerte el a tetszésemet,de a filmet már rohadtul várom.. A könyv annyira vastag,hogy lusta vagyok elolvasni,remélem nem sok változás lesz a filmben... Nagyon várom!
2014. február 15. 19:26
babybogyo95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 93901 offline |
Most az a vicc hogy a könyvben Ana kinyúlt pulcsit viselt össze nem illő darabokkal, amikor először találkozott Grey-jel, itt meg tök csinos.
2014. február 15. 19:29
Juhúú, ezek a Valentinnapi filmek úgyis csak ilyen kis legyen valami filmek voltak...ezt fiszont nagyon fogom várni
2014. február 15. 19:29
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Hát, nem tudom ... az eddigi poszterek valóban nem a legjobbak, de örüljünk, hogy legalább kaptunk valamit.
Ami a színészeket illeti - aki már olvasta a könyvet az mindenki, én is elképzeltünk egy Anát és egy Christiant. Ami engem illet nekem nincs problémám egyik választással sem, talán a Miát alakító Rita Ora akit nem még nem tudok hova tenni, de összességében szerintem jól választottak. Én azt mondom Anát és Taylort találták el leginkább
Ami a színészeket illeti - aki már olvasta a könyvet az mindenki, én is elképzeltünk egy Anát és egy Christiant. Ami engem illet nekem nincs problémám egyik választással sem, talán a Miát alakító Rita Ora akit nem még nem tudok hova tenni, de összességében szerintem jól választottak. Én azt mondom Anát és Taylort találták el leginkább
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. február 15. 19:36
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (Shenayla @ 2014.02.15. 19:31)
A poszter nem Ana és Grey első találkozását ábrázolja!
Annyiszor előjön a szilvaszín ruha, hogy már herótom van tőle, én azt hiszem ez az a jelenet amikor a szerződést beszélik meg.
Annyiszor előjön a szilvaszín ruha, hogy már herótom van tőle, én azt hiszem ez az a jelenet amikor a szerződést beszélik meg.
upsz képfeltöltés közben írtál.
2014. február 15. 19:41
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline |
:/ nem túl érdekes, el se olvastam XD :S
2014. február 15. 20:17
Cinti1999 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.06. Hozzászólás: 751 Csatolások: 0 Azonosító: 197302 offline |
Tegnap olvastam ki a 3. E.L. James konyvet,es ezt a kepet is tegnap lattam facebookon. Megmondom oszinten nekem sem jonnek be a szereplok es szerintem a film nem lesz olyan jo,de adjunk neki egy eselyt. Az biztos,hogy a szereplovalasztas borzalmas es a masik dolog amin csodalkoztam,az Rita Ora volt. O sem illik bele a kivalasztott szerepebe,Mia teljesen mas. Mindegy,azert varjuk.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.