Óriáskolbászt lovagolt meg Miley Cyrus
2014. február 21. 00:22
sarah200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.16. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 221279 offline |
igazából régen szerettem sőt hani montani fan voltam (fúú azok az idők xd) még most is van egy párnám róla jó kényelmes. De mégis mi lett belőle? egy utolsó ribanc ez elég gáz. azt hittem rövid időszak lesz ez nála de úgy tűnik nem. Nem ezzel az énével szerették meg az emberek vagy lett híres jó ha erre emlékezteti valaki hogy honnan indult és hogy most hol tart mert ez így csak egy híres kurva.
2014. február 21. 00:23
Szerintetek miért csinálja? Pont ezért, hogy állandóan vele foglalkozzon a média. Mert ebből van a pénz Kicsit unalmas már, hogy hosszú hónapok óta még mindig tart ez a nagy megbotránkozás. Rengeteg sztár van, és egyik-másik inkább a botrányokat választja, hogy kitűnjön a másik 1 millió közül Ennyi. Minél megosztóbb egy sztár, annál többet halljuk a nevét Akinek tetszik, az nézze, akinek nem jön be, úgy látom az is állandóan azt lesi, hogy mi van vele, hogy aztán oda kommentelhessen, hogy: "Jaj, olyan undorító!" vagy "Nem értem, miért csinálja, olyan aranyos volt." Na látjátok, így érik el igazán azt, amit akarnak. Szóval mindenki szerint undorító, elítélendő és senki nem kíváncsi rá. De azért mindenki nyomon követi, hogy mit csinál. Ez kicsit álszent dolog, nem gondoljátok?
2014. február 21. 13:31
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline |
Beteg nőszemély!
Azért bírom őt...
Azért bírom őt...
2014. február 21. 14:03
Ha ő feszengetni akarja a határt akkor csinálja azt. Az ő dolga és nem a miénk.
Nessi45: Miért nem normális? Azért mert ő ilyen? Ha ilyen akkor ilyen. Nem kell vele foglalkozni.
Viktiella: Ha szerinted undorító akkor miért nézed?
Aki utálja az ne foglalkozzon vele!
Nessi45: Miért nem normális? Azért mert ő ilyen? Ha ilyen akkor ilyen. Nem kell vele foglalkozni.
Viktiella: Ha szerinted undorító akkor miért nézed?
Aki utálja az ne foglalkozzon vele!
2014. február 21. 16:16
Mrs.KiryuZerovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 491 Csatolások: 120 Azonosító: 221524 offline |
Feltűnési viszketegségben szenved, és már nem tudja, mivel tűnjön ki a tömegből...
2014. február 21. 17:02
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline |
Nem szeretem ha valaki ilyen szinten közönséges, de ha ez kell a népnek, ha ez kell a hírnévhez... Érdekes, más előadók nem a testükkel próbálják eladni gyengécske dalaikat, mégha nem is világszerte híresek vagy hírhedtek...
Egyébként az effajta viselkedéshez lassan már hozzászokhattunk volna, nem értem miért olyan nagy szenzáció minden egyes ilyen fajta viselkedése ennek a ...lánynak. (nőnek nem nevezném)
Egyébként az effajta viselkedéshez lassan már hozzászokhattunk volna, nem értem miért olyan nagy szenzáció minden egyes ilyen fajta viselkedése ennek a ...lánynak. (nőnek nem nevezném)
2014. február 21. 18:47
ella.bella99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.08. Hozzászólás: 123 Csatolások: 7 Azonosító: 211425 offline |
Undorító amit csinál , de ez mellett egy hatalmas egyéniség
2014. február 21. 19:37
iluvdemilovato1119új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.27. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 215948 offline |
Hogy tud valaki végignézni egy ilyen koncertet??? Mivé lett Miley?????
2014. február 21. 20:56
ViolettaFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.02. Hozzászólás: 56 Csatolások: 84 Azonosító: 218288 offline |
Ez a nő egy perverz k...a.
2014. február 21. 23:39
Nem kéne ezt csinálnia továbbra is. Szerintem mindenki felfogta már, hogy szexhiánya van..:DDD
2014. február 22. 10:11
LittleDirectionerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 51 Csatolások: 0 Azonosító: 204913 offline |
Ez már a gusztustalanság határait súrolja.Hova lett az a Miley aki 3 évvel ezelőtt volt?
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.