Szemtanúk szerint Niall Horan és Selena Gomez vasárnap együtt töltötték az estét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Niall Horan és Selena Gomez egymásra találtak?
2014. február 18. 19:48
Ha esetleg igaz - bár kétlem - még mindig jobb, mintha Niall Palvin Barbarával járna...
2014. február 18. 19:49
Láttam korábban a képet de nem gondoltam volna hogy ekkora lavina lesz belőle. És az a szemtanú aki azt állítja hogy csókolóztak is...szerintem kamu. De nem bánnám ha összebarátkoznának! ^^
2014. február 18. 19:51
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8820 Csatolások: 219569 Azonosító: 59785 offline |
Kedvelem az állítólagos szemtanúkat. Olyan sok mindent tudnak... De attól még barátok lehetnek.
2014. február 18. 19:52
Komolyan? Egyszer, egyszer együtt lógtak, és máris szerelmesek? Ennyi erővel én a bátyám haverjaival járok együtt, mert együtt lógtam velük.
Gratulálok minden újságírónak!
Gratulálok minden újságírónak!
1 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories
LittleZsófiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.13. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 221115 offline |
Az a bizonyos 'állítólagos szemtanú' , mindig hazugság. És mi van akkor, ha találkoztak, meg buliztak? Nem mozdulhatnak ki otthonról, és még nem is barátkozhatnak? Persze, ha már egyszer buliztak, tuti együtt vannak.. Szeretem mindkettőjüket, de az, hogy már egy találkozás után minden újság kitalálja, hogy együtt vannak.. az már nevetséges.
ez akkora hülyeség,ezek ketten ég és föld !! Sel túl jó hozzá...ez röjhej
2014. február 18. 19:55
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline |
Azért mert van egy közös képük egyből járnak? Bitch please.... its bullshit...
2014. február 18. 19:56
a barátnőm kurvára ideges lesz
ez a nő nem bír leállni hogy ü.................. :agry:
ez a nő nem bír leállni hogy ü.................. :agry:
2014. február 18. 19:57
Kezd elegem lenni ezekből a bugyuta pletykákból. Csak mert egyszer elmentek valahova, akkor az már ezt jelenti, hogy járnak? Ha gyűrűt húznak az ujjára, eljegyezték? Ez most komoly?!? Miért nem lehet azt megvárni, hogy megerősítsék? Miért kell már megint hamis pletykákat terjeszteni? Már nem mehet el két sztár szórakozni anélkül, hogy ne hoznák össze? Kétlem, hogy együtt vannak. Biztos vagyok benne, hogy holnap jönnek a cikkek, hogy "Niall és Selena még sincsenek együtt"...
2014. február 18. 20:00
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline |
Imádom ezeket az "állítólagos szemtanúkat". Amúgy meg nekem valahogy furcsák lennének együtt, vagy ezt csak én látom. Selena ellen nincs kifogásom, egész szimpatikus csaj, szóval remélem boldogok lesznek, ha tényleg együtt vannak. Amúgy már én teljesen össze vagyok zavarodva, hogy ki-kivel van együtt, vagy nem.
2014. február 18. 20:00
Szerintem ez is úgy fel lesz fújva mint mikor Palvin Barbival volt. ..Nem hiszem hogy barátságnál több lenne köztük jelen pillanatban.
2014. február 18. 20:01
annus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 199221 offline |
ugye nem? ugye neeeemm!!!!??? én ezt nem hiszem el akkor se. szegény Niall! Minden lány akivel csinál egy fotót arról elkezdenek pletykálni hogy jajajj ők járnak. komolyan egy csomó rajongóval fotózkodnak a fiúk és udvariasak is minden lánnyal! egyébként meg ez a Niall magánélete....!!!
2014. február 18. 20:02
Egyre fárasztóbb az, hogyha két híresség együtt lóg, akkor már rögtön egy párnak kell titulálni őket. Az pedig csak mellékes, hogy Gomez mindig azoknak a férfiaknak a közelében van, akik épp 'menőnek' számítanak... [Nick Jonas, Taylor Lautner, Justin Bieber, most meg Niall]
2 felhasználónak tetszik:
Midnight Memories,
Szandi0820
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.