Véget ért Harry Styles és Kendall Jenner románca
2014. február 23. 15:41
BlackRose69|100% CUTE| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1123 Csatolások: 145 Azonosító: 196491 offline |
Tőlük szeretném hallani az igazságot. Most komolyan mit kell mindent elhinni?!? Nem is jártak...bár higgyen bárki azt amit akar...
2014. február 23. 15:46
Istenem Tök vicces, hogy mindenki azt hiszi, hogy együtt vannak/voltak. Holott sem nem volt köztük, csak barátság. Ugyan ez volt a Niall/barbi kapcsolatnál. Kétlem, hogy együtt voltak, semelyikük sem erősítette meg. Egyszer elmentek valahova, és ennyi. Úgy imádom ezeket az eltúlzott cikkeket. #se
2014. február 23. 15:50
Milyen érdekes, hogy Niall és Palvin Barbi "kapcsolata" is pont hasonlók miatt ért véget. Nem is voltak együtt, hiszen nem erősítették meg. Attól még, hogy párszor látták együtt őket nem biztos, hogy együtt voltak. De ha együtt is lettek volna kétlem, hogy a szabadidő hiánya szét tudta volna őket szakítani..
2014. február 23. 15:50
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline |
Visszhangzik a fejem az örömükben sikítozó Directionerektől... LOL
2014. február 23. 16:07
¤ Én úgy tudtam,hogy nem jártak,mégis mindenhol azt írják.
¤ Nemrégiben még úgy volt,hogy Harry bemutatja a családjának.
¤ Kezdek már nagyon besokallni.
¤ Nemrégiben még úgy volt,hogy Harry bemutatja a családjának.
Idézet
– árulta el egy forrás
¤ Kezdek már nagyon besokallni.
2014. február 23. 16:17
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9491 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline |
amúgy gondolkozzatok már egy csöppnyit, tudom, hogy nehezetekre esik, de próbáljátok csak meg, ártani nem fog. Attól hogy nem erősítették meg, Harry és Kendall, illetve Barbi és Niall is rohadtul de rohadtul valószínű, hogy együtt jártak. Szerintetek mégis miért nem mondják ki nyíltan, szilárdan, hogy, bocs, igen, igaz, szeretjük egymást és járunk? Pont a sok kis directioner miatt, akik lehet az ereiket kezdenék el vagopsni, de ha nincs így nagyon hivatalosan megerősítve egy sztárkapcsolat, csak sokan találgatnak, igaz-e vagy sem, nyilván akad remény a naiváknak, hogy talán mégsem járnak meg csak barátok meg sok ilyen gyönyörségek. de attól még csak együtt jár(t)nak, ha egy csomószor találkozgattak meg randiztak egy jó ideje, kicsit sem feltűnő ám, á...csak így talán kisebb feneket kerítenek a dolognak, hogy nem vállalják fel. Remélem sejtitek, mit akarok mondani..
Amúgy úgysem lesz egyiküknek soha egy normális barátnője, mármint így mostanság, esetleg régi barátjukkal vagy akiknek régebbóta van csajuk, na ők talán megmaradnak egy párnak, de egy ilyen kis friss kapcsolatot nagyon nehéz elkezdeni. A rajongóknak is új egyrészt és rögtön "bevadulnának" úgymond meg mindenki rákap a témára meg ilyet olyat pletykálnak meg elküldik a sírba az adott csajt, ami nyilván a kapcsolat rovására is megy és ezt több időn keresztül persze hogy nehéz elviselni. Én régen a Haylort is imádtam meg most a Handallt is szerettem, két nagyon szép és teljesen normális lányról beszélünk, csak ugye sokan a helyükbe akarnak inkább lenni...Mert az aztán kevésbé lenne botrányos meg rossz, ha valamelyikük egy RAJONGÓJUKKAL jönne össze, ami remélem, soha nem fog bekövetkezni. Másrészt tényleg rengeteget hajszolják a bandatagokat is és jó kevés idejük juthat a barátnőikre, akkor is a sajtó meg a rajongók a s.ggükbe vannak mindig. Fantasztikus lehet.
Amúgy úgysem lesz egyiküknek soha egy normális barátnője, mármint így mostanság, esetleg régi barátjukkal vagy akiknek régebbóta van csajuk, na ők talán megmaradnak egy párnak, de egy ilyen kis friss kapcsolatot nagyon nehéz elkezdeni. A rajongóknak is új egyrészt és rögtön "bevadulnának" úgymond meg mindenki rákap a témára meg ilyet olyat pletykálnak meg elküldik a sírba az adott csajt, ami nyilván a kapcsolat rovására is megy és ezt több időn keresztül persze hogy nehéz elviselni. Én régen a Haylort is imádtam meg most a Handallt is szerettem, két nagyon szép és teljesen normális lányról beszélünk, csak ugye sokan a helyükbe akarnak inkább lenni...Mert az aztán kevésbé lenne botrányos meg rossz, ha valamelyikük egy RAJONGÓJUKKAL jönne össze, ami remélem, soha nem fog bekövetkezni. Másrészt tényleg rengeteget hajszolják a bandatagokat is és jó kevés idejük juthat a barátnőikre, akkor is a sajtó meg a rajongók a s.ggükbe vannak mindig. Fantasztikus lehet.
2014. február 23. 16:18
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Nem azert..de az ilyen kapcsolatok sose fognak mukodni. Elobb utobb vege lesz. Marmint en itt arra gondolom hogy mas mas kontinensen elnek es igyis elfoglalt fiatalok nagyon. De sose akartam oket egyutt, ugyhogy nekem nem gaz..
2014. február 23. 16:36
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline |
Valahogy éreztem... Mért pont Harry az, akinek nem volt fél évnél hosszab kapcsolata? Megérdemelné, hiszen tehetséges, kiérdemelne végre egy értelmes, megbecsülhető nőt. Akár Selenának is örülnék <3
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.