Aggódnak a barátai Selena Gomezért
2014. február 23. 15:53
SweetyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 193 Csatolások: 0 Azonosító: 218937 offline |
Qurvára elegem van, hogy mindenhol csak a "névtelen forrás" kacsingat vissza rám! Elhiszem, hogy kimerült és zaklatott lehet, de azon lennék meglepődve, ha nem így lenne.
2014. február 23. 15:59
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
Én az ilyen ismeretlen forrásoknak soha nem hiszek, de hogyha igaz a cikk, akkor nagyon remélem, hogy Selena segítségért fordul és nem jár úgy, mint akár Demi, vagy akár Britney.
2014. február 23. 16:07
bohóc9wor(k)shipper |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 1330 Csatolások: 0 Azonosító: 200672 offline |
ColorBird büszke lehetsz, hogy ennyire örülsz annak, hogy egy ember(mindegy, hogy Selena vagy a szomszéd lány) most éli élete legnehezebb időszakát. igen, lehet hogy ő tehet róla, de neked és a magadfajtáknak fogalmam sincs, mitől olyan nagy a szájuk, hogy ész nélkül szidják azt, akik nem tartoznak a kedvenceik közé. nyilván senki nem erőltette Selenát, hogy drog után nyúljon, de ez nem azt jelenti, hogy nem volt oka rá. érdekes módon annyi gyereksztár köt ki itt valószínűleg a korán jött hírnév miatt. te se és én se tudjuk, milyen az, de a tényeket látva biztos nem valami jó. és még ha nem is gyereksztár lenne, akárki hibázhat és megbánhatja. ha Sel abba akarja hagyni a drogozást(és azt akarja), akkor inkább mindenkinek támogatni kéne, kárörvendés helyett. de ez csak az én véleményem, és bocs ha megbántottalak.
2014. február 23. 16:08
Mindenféle névtelen forrás és kitalációk hada forog körülötte mióta lemondta a turnéja utolsó állomásait. Nem csodálom hogy most időre van szüksége, meg egy kis segítségre hogy összeszedje magát.
2014. február 23. 16:13
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Csoda, h eddig bírta! Egyébként meg még névtelen, NEM HISZEK EL MINDEN MARHASÁGOT!
2014. február 23. 16:17
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
hat..nagyon nem szeretem ot, sose tettem, de azert nem akarom, hogy barmi gondja legyen..azert ez nem hangzik jol :/ de lehet csak hulyeseg az egesz es tok jol van..
2014. február 23. 16:17
Habár nem szoktam hinni a névtelen forrásoknak, el tudom képzelni, hogy Selena is lehet rossz állapotban. Persze, Ő választotta a hírnevet, de kívánom Neki, hogy minden rendben legyen.
2014. február 23. 16:27
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
N legyetek buták SELENA ERŐS, TÚLÉLI, HA SEGÍTÜNK NEKI! ♥
2014. február 23. 16:28
kami98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 1305 Csatolások: 0 Azonosító: 137470 offline |
Majd pont egy névtelennek fogok elhinni minden marhaságot. ._. És különben is, szerintem ez csak egy újabb pletyka. -.-" Már rohadtul elegem van belőlük, miért nem lehet végre békén hagyni szegény Selt?! -.-' Selena erős lány, biztos, hogy nem úgy fogja végezni, mint Miley!!!
PinkBarbie egyetértek!!
PinkBarbie egyetértek!!
2014. február 23. 16:29
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline |
itsbubble
Habár nem szoktam hinni a névtelen forrásoknak, el tudom képzelni, hogy Selena is lehet rossz állapotban. Persze, Ő választotta a hírnevet, de kívánom Neki, hogy minden rendben legyen.
Én is kivánom neki. Remélem nem lesz semmi komolyabb baja, min esetleges betegség (értsd: pl, egy hétig fekszik, és oké) bár nem nagyon hiszek ebben... Selena érett, felnőtt NŐ. Tud vigyázni magára, é tudja mit csinál. Ő bálasztota a hírnevet, és tudta mi lesz belőle.
Én is kivánom neki. Remélem nem lesz semmi komolyabb baja, min esetleges betegség (értsd: pl, egy hétig fekszik, és oké) bár nem nagyon hiszek ebben... Selena érett, felnőtt NŐ. Tud vigyázni magára, é tudja mit csinál. Ő bálasztota a hírnevet, és tudta mi lesz belőle.
2014. február 23. 16:40
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline |
Nem akarom hogy így végezze....bírd ki Selena :'(
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.