Aggódnak a barátai Selena Gomezért
2014. február 25. 19:17
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1653 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline |
Istenem, csak nehogy baja legyen... Hajrá, Sel, szeretlek.
2014. február 25. 19:25
Fruzsii2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 220580 offline |
Szegény Selena Remélem jobban lesz.
2014. február 25. 20:08
Curikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 353 Csatolások: 0 Azonosító: 193972 offline |
Na nee miért? Miért kell a sztároknak elveszteni az eszüket? Mi értelme annak? Ne talán tényleg ő volt a kevés közül egy aki bírta, ne b***a el legyen szíves én nem akarom.
2014. február 25. 21:16
Selena a toppon marad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. február 26. 10:11
Alina J. Westúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.13. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 205993 offline |
Nem tudom mi baja lehet, de minde Selenator mellette áll és őszintén reméljük hogy minnél hamarabb felépül! Hajrá Selena!
2014. február 26. 12:26
Hm...rem nem változik meg..Hajrááá Selena!!!!!!!!!!
2014. február 26. 16:49
Szegény Selena.... remélem nem lesz valami baja.
Hisz végkimerülésig Ő sem bírhatja!
Hisz végkimerülésig Ő sem bírhatja!
2014. február 26. 18:36
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Ki tudja, majd meglátjuk hogy ő is úgy végzi-e.
2014. február 26. 19:37
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline |
Jaj istenem remélem semmi baja nem lessz már Selenának
2014. február 26. 19:39
Oké, kezdjük azzal, hogy MEGINT névtelen a forrás, ilyen esetekben valahogy MINDIG névtelen a forrás. De ezen a zavaró tényezőn (lehet egyébként, hogy csak az én szememet bántja) túlléphetünk. Selena állítólagos munkássága (elnézést, nem akarok senkit sem megsérteni) nekem teljes mértékben közömbös, csak néha kapom fel a fejem, amikor nagy ritkán a vele kapcsolatos problémákkal kapcsolatban íródik cikk (micsoda egy kárörvendő, gonosz nőszemély vagyok, nem igaz?). Demi Lovato "Stay Strong" szlogenje is abszolút hidegen hagy, én csak a zenéje miatt szeretem, de tisztelem azért, mert képes volt összekaparnia magát. Miley "twerk-királynő" Cyrus-ról alkotott véleményem pedig nem biztos, hogy nyomdafestéket eltűrő szavakat tartalmazna, tehát ezt most elkerüljük. De az felettébb idegesítő, hogy Selena kimerültség miatt vonul be a rehabra, és úgy adja el magát, mintha sohasem érezte volna úgy magát, hogy igazán elege van már ebből. Mert biztosan érezte már ezt. Legalább felvállalná a betegeskedésének valódi okát, hiszen a legnagyobb rajongóinak életkora kb. 8-12 (szélsőséges esetben akár 13)ig terjed, akik meg nem fognak tőle elpártolni, ha esetleg kiderül egy-két sötét titka... (azt hiszem, ezt most nagyon értelmesen leírtam). És hogy miért nem fognak? Mert a következő nap már felkerül egy videó/üzenet/beszéd/akármi, amelyben elfeledteti az emberekkel, hogy igen, ő sem az a kis tökéletes, lelkiismeretes tinihercegnőcske, akinek megismertük. (persze ezt felfoghatjuk úgy is, hogy eme eszmefuttatásom teljesen fölösleges volt, de nem probléma). Szóval igen, egyszer Selena lelkiismeretes-becsületes-aranyos kis álcája is berepedezik, olyan szinten, hogy azt képtelenség lesz újra befoltozni, és az ő csillaga is hamarosan leáldozik...
2014. február 26. 20:57
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Remélem hogy felépül,mert kár lenne érte.
2014. február 27. 08:43
Lili Szabóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.18. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 219519 offline |
Remélem Selena felépül majd!!!!!!!!!!! <3
2014. február 27. 19:43
impeacegirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.21. Hozzászólás: 138 Csatolások: 0 Azonosító: 221528 offline |
Remélem hogy rendbe jön.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
"Nem hittem el" - Perrie Edwards is nyilatkozott Liam Payne haláláról
Az énekesnőt nagyon szíven ütötte.