Hét sztori, amiről lemaradhattál
2014. március 01. 22:12
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline |
Nem lesz pici Cory :'( Annyira el vagyok keseredve...
Nem tudom Lea-nak hogy sikerült ilyen hamar átesnie... én még mindig az egereket itatom ha csak eszembe jut. Nagyon hiányzol Cory!!! :'(
Nem tudom Lea-nak hogy sikerült ilyen hamar átesnie... én még mindig az egereket itatom ha csak eszembe jut. Nagyon hiányzol Cory!!! :'(
2014. március 01. 22:57
k. júlia lucaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 210613 offline |
Mièrt nem írtad alá Justin? Neked is jobb lett volna!
2014. március 02. 01:04
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Backstreet Boys rajongo vagyok es ha magyaron elnek tuti kiakadnek :/ azert 20 ev az 20 es es sok..de holnap veszem a jegyemet Londoni allomasukra mar nagyon varom <333
Lee nagyon jo pasi mazlista csaj
Hat Justin..erre mar nem tudok mit mondani. Rehab vagy szunet egy szigeten..nemtudom :/
Ahj Lea Persze Cory se akarna, hogy egyedul legyen es szomorkodjon.
Lee nagyon jo pasi mazlista csaj
Hat Justin..erre mar nem tudok mit mondani. Rehab vagy szunet egy szigeten..nemtudom :/
Ahj Lea Persze Cory se akarna, hogy egyedul legyen es szomorkodjon.
2014. március 02. 13:03
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline |
"lilienns" énse rajtad xd
2014. március 02. 13:19
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Justin lehet hogy bele is hal ebbe az életmódba...
2014. március 02. 16:55
hencikeeh000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.08. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 199790 offline |
Crystalnak gratulálok, Justin pedig folytassa csak, hiszen vagy börtönbe meg vagy belehal. Nekem mindkettő jó.
2014. március 02. 17:43
husikaBrigittus1129visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.10. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 211560 offline |
Lea megérdemli hogy újra szerelmes legyen és Cory is ezt akarná Igaz hogy Coryból csak egy van <3
2014. március 02. 17:43
SerenaBiebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 218346 offline |
Én ezt tényleg nem értem.Justin csak akkor tudna segíten MÁR magán, ha valaki fenékbe billenti.Már pedig a hülye is látja, hogy segítségre van szüksége.Ilyenkor azok az emberek, akik körülötte vannak és ajnározzák, hogy mennyire tehetséges, mennyire szeretik, mennyire sokat jelent számukra ez a fiú, na ők hol vannak?Legszívesebben most megkeresném és beszélnék a fejével, de én nem tehetem!Azokat az embereket, akik körülötte vannak azért is fizetik, hogy mellette álljanak BÁRMI VAN!
2014. március 02. 21:12
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline |
bárcsak jönne a back sreet boys,vagy legalább a 1d,vagy enrique, nicole....
ilyen érdekes kanye élete,h film készül belőle?
rendes,h a párját rakja be szerepelni,kim szerintem ha nem is jó énekesnő,de jó színész lehet
ilyen érdekes kanye élete,h film készül belőle?
rendes,h a párját rakja be szerepelni,kim szerintem ha nem is jó énekesnő,de jó színész lehet
2014. március 03. 10:19
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Most már 100%,hogy Justinnak semmi esze nincsen..Még vannak olyan szerencsétlennek (már bocsánat,hogy ezt mondom) akik hisznek benne,de ő saját magán kívül semmivel nem képes törődni.Innentől kezdve akármit kap is megérdemli..Csak vigyázzon nehogy a kis szórakozásával végül ne a sitten hanem a temetőben kössön ki,mert komoly esélye van rá..
Lea-t meg még mindig sajnálom azért amin keresztül kellett mennie.Valahogy nem hiszem,hogy mostanában összejönne bárkivel is,akármit is mond.Azért elveszíteni egy olyan embert akit ennyire szeretett...nem mostanában lesz túl rajta
Lea-t meg még mindig sajnálom azért amin keresztül kellett mennie.Valahogy nem hiszem,hogy mostanában összejönne bárkivel is,akármit is mond.Azért elveszíteni egy olyan embert akit ennyire szeretett...nem mostanában lesz túl rajta
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2014. március 03. 14:14
Justinak megjöhetne az esze Belieberek mindig mellette lesznek!
2014. március 03. 17:39
Idézet
A Backstreet Boys nem jön Magyarországra
Ez várható volt,mert Magyarország nem éppen az a hely ahová tolongnak a nagyobbnál-nagyobb hírességek.
2014. március 05. 13:19
leonetta0813új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.08. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 220804 offline |
Justin Annyira nem bírom Justin csak Selena Gomez által ismertem meg.De akkor is utálom ha valaki a kábítószerbe vagy az alkoholba menekül.Nem a legjobb hangú énekes de akkor is.Igazán mehetne koncertezni mert szerintem az Amerikai tinik bolondulnak érte.Amúgy meg mindig is elítéltem hogy azt állítják hogy Justin meleg.Ha kicsit is lenne eszük és elgondolkodnának hogy ez igaz-e akkor talán rájönénnek hogyha tényleg meleg akkor miért volt/van Seli Gomezzel.Na jó mind1.Szóval nem tartom helyesnek azt amit JUSTIN bIEBER MŰVEL.
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.