Klippremier: Little Mix - Word Up!
2014. március 04. 21:50
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline |
Nekem nem nagyon tetszik ez a szám, a klippje sem annyira nyűgözött le.
2014. március 04. 23:44
Nitta2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 217741 offline |
THELTB hadd en dontsem mar el hogy mikor megyek aludni am meg ha a"2001"-bol azt vetted le hogy abban az evben szulettem akkor azt benezted de rohadtul!Szerintem te menj alukalni nehogyfaradtlegyen a Tökélyke!
2014. március 05. 10:50
Igazából ez egy tucat-popszám, ritmusban és úgy alapból nem tud semmi újat mutatni. Egy átlagember nem műszempillával és szabadon lobogó, begöndörített hajjal meg sportolni, edzeni. Fogadni mernék, hogy még életükben nem vettek részt egy normális edzésen sem, akár a szabadban, akár teremben. A hangjuk pedig brutális módon fel van javítva, vagy csak nekem tűnt fel, hogy Perrie hangja eredetileg sokkal mélyebb? Nincs különösebb bajom a Little Mix-szel, ha már megnyerték az X-faktort, akkor azért tettek is valamit, de ez az új dolog, hogy itt rázzák magukat, ahelyett, hogy értelmes dalokat gyártsanak (mert tudnak)... Persze, az is egy lehetőség, hogy sportolásra buzdítsák az embereket, de azt egy kicsit máshogy is el lehetett volna adni. Nem tehetségtelenek, de nem azt csinálják, amiben a legjobbak lennének... Nekik nagyon szép hangjuk van, nem értem, miért kell torzítani. Tudnak értelmes üzenetet hordozó, gyönyörű dalokat is csinálni, akkor nem értem, miért kell kisnadrágban, agyonsminkelve rázni a feneküket, hogy sportoljanak az emberek. Mert ez nem így működik...
1 felhasználónak tetszik:
samteatime
2014. március 16. 13:11
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 945 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 offline |
Idézet (Panty @ 2014.03.03. 22:07)
Nem értem, hogy engedhették át ezt a cikket! Most kb minden Little Mix rajongó azt fogja hinni, hogy ez az ő számuk! Nem ártott volna tudatni a cikkben, hogy ki a szám EREDETI ELŐADÓJA!
Ezt én is meg tudom erősíteni. Korábban ezt hallgattam éjjel-nappal, a Little Mix előtt.
2014. március 21. 08:03
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline |
Ez állati joo lett *-*
2014. május 03. 17:17
Idézet
prettyprinces írta:
Igazából ez egy tucat-popszám, ritmusban és úgy alapból nem tud semmi újat mutatni. Egy átlagember nem műszempillával és szabadon lobogó, begöndörített hajjal meg sportolni, edzeni. Fogadni mernék, hogy még életükben nem vettek részt egy normális edzésen sem, akár a szabadban, akár teremben. A hangjuk pedig brutális módon fel van javítva, vagy csak nekem tűnt fel, hogy Perrie hangja eredetileg sokkal mélyebb? Nincs különösebb bajom a Little Mix-szel, ha már megnyerték az X-faktort, akkor azért tettek is valamit, de ez az új dolog, hogy itt rázzák magukat, ahelyett, hogy értelmes dalokat gyártsanak (mert tudnak)... Persze, az is egy lehetőség, hogy sportolásra buzdítsák az embereket, de azt egy kicsit máshogy is el lehetett volna adni. Nem tehetségtelenek, de nem azt csinálják, amiben a legjobbak lennének... Nekik nagyon szép hangjuk van, nem értem, miért kell torzítani. Tudnak értelmes üzenetet hordozó, gyönyörű dalokat is csinálni, akkor nem értem, miért kell kisnadrágban, agyonsminkelve rázni a feneküket, hogy sportoljanak az emberek. Mert ez nem így működik...
Valahogy így...
2014. május 05. 09:12
Horváth Grétavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.08.14. Hozzászólás: 430 Csatolások: 32 Azonosító: 183443 offline |
Nekem a kedvenc számom tőlük a wings meg a word up
2014. november 21. 15:30
Drága prettyprinces!Csak hogy tudd nincs eltorzítva a hangjuk csak profi énekesek és többféle hangon tudnak énekelni a cikkben meg oda van írva hogy Feldolgozás...PERRIE-t meg hagyd mert khib@szott jól énekel benne és magas meg mély hangon is jól tud énekelni!!
2014. december 19. 09:44
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline |
Barátnőm kiakadt rendesen, amiért átdolgozták a Korn dalát. Szerinem nem rossz, de ezt sem hallgatom szívesebben, mint a Korn verzióját...
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.