Adam Lambert stops by 'Good Morning America' in New York City, 6th March, 2014
2014. március 06. 22:01
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline |
Jaaaj, zokogok, olyan gyönyörű és helyes és édes és... Olyan pasis! Baromi jóvágású egy pali, azt kell mondanom! Egyre jobban! Annyira jól áll ez a szemcsi, és ez a haj meg a szakállka! Minthogyha picit rövidebb lenne a hajacskája, nem? És olyan jól áll ez a szín... Hát, én nem bírom... Beborulok helyben az asztal alá... Én széjjel szedném, ha most megjelenne előttem... El sem ereszteném!
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2014. március 07. 07:36
Glamster, te meg akarsz ölni?
Ez a haj annyira jól áll neki plusz ez a szerelés még rá is tesz egy lapáttal arra, hogy tökéletes legyen. Mostanában tényleg nagyon pasis, de én személy szerint egyáltalán nem bánom sőt, kifejezetten örülök neki. A mosolya pedig megöl, mint mindig.
Ez a haj annyira jól áll neki plusz ez a szerelés még rá is tesz egy lapáttal arra, hogy tökéletes legyen. Mostanában tényleg nagyon pasis, de én személy szerint egyáltalán nem bánom sőt, kifejezetten örülök neki. A mosolya pedig megöl, mint mindig.
2 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889,
Glamster
2014. március 07. 15:15
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (JeanetteG. @ 2014.03.07. 07:36)
Glamster, te meg akarsz ölni?
A második "adag" messze az év legjobb paparazzi képei! Hogy lehet egy pasi eennnyiree szép? Kiegyensúlyozott, boldog, jó látni, szinte csak ragyog! :3 És valóban jó, hogy felnőtt, így sokkal komolyabban fogják szerintem venni De emellett úgy gondolom, hogy minden stílust a magáévá tudja tenni teljes mértékben, így valószínűleg hippiként is imádnám
Fan-ily6889
2014. március 09. 11:39
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Több HQ
PART I
PART I
Fan-ily6889
2014. március 09. 11:40
Glamster☾ |
Part II
Fan-ily6889
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
J.Lo első férje szerint P. Diddy miatt ért véget a házasságuk
Ojani Noa kitálalt a válásról.
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Nicole Scherzinger SMS-ezett Liam Payne-nel a halála napján
Éppen aznap írt neki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Sarah Hyland elmesélte, hogyan élte meg a bántalmazást
Családon belüli erőszak áldozata volt.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.