Újra együtt Selena Gomez és Justin Bieber?
2014. március 08. 22:01
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline |
EMBEREK!! ITT MINDENKI AZT IROGATJA HOGY JAJ ISTENEM NEM UNJÁK MÉG??? BLA BLA BLA!!! AKKOR MÉRT KATTINTOTOK A CIKKRE?? HA ENNYIRE IRRITÁLNAK TITEKET AKKOR MENJETEK INNEN!!!! (TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!) NEM KÉREM SENKI VÉLEMÉNYÉT!!!
2014. március 08. 22:01
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Jajj, már a holnapi cikket várom, amiben szakítanak, aztán meg azt, amiben még éjfél előtt újra összejönnek.
Döntse már el ez a kis ribizlilekvár, hogy kit/mit akar.
És a teszten már meg se lepődök. És még vannak emberek erre az igazán "példaértékű" buznyákra példaképként tekintenek.
Bár ezt szerintem magasról sz*rik, pont mikor leköpte a rajongóit, akik híressé tették.
Döntse már el ez a kis ribizlilekvár, hogy kit/mit akar.
És a teszten már meg se lepődök. És még vannak emberek erre az igazán "példaértékű" buznyákra példaképként tekintenek.
Bár ezt szerintem magasról sz*rik, pont mikor leköpte a rajongóit, akik híressé tették.
2014. március 08. 22:02
InLoveWith1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 202720 offline |
fanni099 csak hogy felvilágosítsalak,Dallas egy város Texasban
2014. március 08. 22:28
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline |
Imádom Selenát, de ha még egy ilyen cikkről kell olvassak, esküszöm sírva fakadok. Annyira nem érdekel, hogy Justin-nal mit csinálnak, de a csapból is ez folyik és ez már eszméletlenül unalmas. Egyébként meg PRIVACY, emberek. Oké?
2014. március 08. 22:46
Reni005❤️ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.27. Hozzászólás: 3035 Csatolások: 62 Azonosító: 204641 offline |
Idézet
Janka7 írta:
EMBEREK!! ITT MINDENKI AZT IROGATJA HOGY JAJ ISTENEM NEM UNJÁK MÉG??? BLA BLA BLA!!! AKKOR MÉRT KATTINTOTOK A CIKKRE?? HA ENNYIRE IRRITÁLNAK TITEKET AKKOR MENJETEK INNEN!!!! (TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!) NEM KÉREM SENKI VÉLEMÉNYÉT!!!
Hányszor mondjam, hogy azért, mert a nyúl szőrös és nem borotválkozik! Na ezért..-.-" Am a véleményeket nem neked írjuk!
2014. március 08. 23:00
Törpilla Csajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.22. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 192070 offline |
Együtt voltak Szombaton, Selena koncertjén. Van egy képük együtt. És akkor mi van? Egyből együtt kell lenniük? Lehet, hogy jó barátok. Akkor mi van? Egyből el kell kezdeni találgatni, persze! Engem nem zavar, csak hát szerintem attól még, hogy látjuk őket együtt, nem kell feltétlenül együtt lenniük ahhoz. Legjobb barátok is lehetnek. Addig nem ítélek, míg nem derül ki az igazság.
2014. március 08. 23:47
vikinguyenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 349 Csatolások: 0 Azonosító: 199111 offline |
Hajj istenem ok egymashoz vannak teremtve!!*-* Jelenaforever❤
2014. március 08. 23:57
Gabe LoganPrince of Playstation Platinum♛ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3343 Csatolások: 30 Azonosító: 210618 offline |
Enyhén szólva sem bírom egyiket sem főleg a Bieber-t!
2014. március 09. 00:09
Hát én szakadok...de komolyan mondom. Most őszintén, hányszor játszották már ezt velünk? A Jelena fanok persze tisztára örülnek a hírnek, el is hiszik, és holnap jön a hír, hogy még sincsenek együtt. Komolyan, ez a sajtó olyan gyerekes és szánalmas. Nem tölthet el együtt egy jó napot két celeb anélkül, hogy ne röppennének fel a hírek, hogy """járnak"""? A fanoknak meg okozzák századjára is a csalódást. Miért nem lehet megvárni azt a (finoman szólva) hülye bejelentést? És ez nem csak rájuk vonatkozik, szinte már tele van az internet az ilyen baromságokkal. "Hű, együtt töltöttek egy napot, TUTI JÁRNAK". Csak sajnos ez nem így megy. Mekkora szánalom ez a sajtó, komolyan mondom! -.-"
2014. március 09. 00:30
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline |
igazad van OCIANA! most abból mi van ha egy napot együtt töltenek..húú valószinűleg járnak..háth komolyan mondom...elegem van már ebből az egészből! "-_- .... (de remélem hogy nem fognak összejönni)
2014. március 09. 06:42
Már nem azért de kicsit unom hogy mindig ezt írják.Együtt vannak, nincsenek együtt, erről szól minden nekem már kicsit uncsi.
2014. március 09. 06:55
És hogyha csak beszélgetni akartak. Attól mert odamegyek az egyik volt barátomhoz nem azt jelenti,hogy szeretem.A sztárok ugyan így vannak, csak ha egy kicsit nem figyelnek oda a találkozásból ilyen oda vissza pletyka lesz.Mert már Selena nem szereti Justint és szerintem J.B se S.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.