Újra együtt Selena Gomez és Justin Bieber?
2014. március 09. 06:56
Kittistervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 344 Csatolások: 1 Azonosító: 207481 offline |
ha újra együtt vannak én annak csak örülök de ez az ittas és szivott állapotnak biztosan nem örülök.ha megint eyütt lennének akkor Justin megint normális lenne.
2014. március 09. 06:57
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline |
Fanni0712
És hogyha csak beszélgetni akartak. Attól mert odamegyek az egyik volt barátomhoz nem azt jelenti,hogy szeretem.A sztárok ugyan így vannak, csak ha egy kicsit nem figyelnek oda a találkozásból ilyen oda vissza pletyka lesz.Mert már Selena nem szereti Justint és szerintem J.B se S
Teljesen igazad van...
De ezt sajna az újságírók nem fogják fel (nemitt)....
És hogyha csak beszélgetni akartak. Attól mert odamegyek az egyik volt barátomhoz nem azt jelenti,hogy szeretem.A sztárok ugyan így vannak, csak ha egy kicsit nem figyelnek oda a találkozásból ilyen oda vissza pletyka lesz.Mert már Selena nem szereti Justint és szerintem J.B se S
Teljesen igazad van...
De ezt sajna az újságírók nem fogják fel (nemitt)....
2014. március 09. 07:56
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline |
Idézet (Janka7 @ 2014.03.08. 22:01)
EMBEREK!! ITT MINDENKI AZT IROGATJA HOGY JAJ ISTENEM NEM UNJÁK MÉG??? BLA BLA BLA!!! AKKOR MÉRT KATTINTOTOK A CIKKRE?? HA ENNYIRE IRRITÁLNAK TITEKET AKKOR MENJETEK INNEN!! (TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!) NEM KÉREM SENKI VÉLEMÉNYÉT!!!
Azért, mert minden 2. cikknek gúnyolt kis szösszenet, ezekről a kis megcsinált sztárocskákról szól. Justinka fingott egyet, Selenácska meg belélegezte.. Herrike ebédelt egy Londonban, majd elrohant a budira LosAngeles-be. Aki meg valami érdekeset csinál, vagy letesz valamit az asztalra, arról meg sehol semmi. Arról meg nem is beszélve, ha vmelyik hazánk fiáról/lányáról jelenik meg valami, akkor pont ezeknek a .. rajongói pocskondiázzák őket! Utálom Justinkát, Selenácskát, Májlikát meg Herrikét is..
Csupán ezért.
2014. március 09. 08:00
evipontötvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.01. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 199233 offline |
Nem kell a hiszti. Összejönnek, szakítanak ennyi. Az, hogy most nincsenek együtt... Nem baj, egy hónap múlva már a cikk címe: Újra együtt !!!!
(Egyébként én is unom már)
(Egyébként én is unom már)
2014. március 09. 08:18
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Én Selena helyében végleg elfelejteném, pláne azok után, hogy milyen ügyekbe keveredett...
2014. március 09. 09:14
hidasicaszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 513 Csatolások: 83 Azonosító: 208582 offline |
Hát azért már én nem tudok mit mondani Justinra és Selenára mert egyszer ősze jönnek egyszer szakítanak, fura egy kapcsolat
2014. március 09. 09:43
elavan2000Bexi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.05. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 9 Azonosító: 218658 offline |
Jöjjenek össze, költözzenek el egy kis faluba és éljenek ott együtt boldogan és ne is halljunk semelyikről semmit!
2014. március 09. 10:00
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Selena talán jó hatásra lesz Justinra...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.