Beteg rajongójával találkozott Miley
2014. március 12. 18:32
Idézet (wiky96 @ 2014.03.12. 18:26)
Hát mondhattok bármit, de pont miley az akiről nem tudom elképzelni, hogy önzetlenül, csak is kizárólag a jó cél érdekében, hogy valakinek örömet szerezzen meglátogatja ezt a "szerencsés" kislányt.
Szerintem meg inkább csak unta, hogy úton, útfélen ler*bancozzák, és gondolta, ha a sajtó már úgy is a fürdőszobáig követi, akkor csinál valami jót, hogy arról cikkezzenek. Legalább is ez lenne a logikus gondolkodás, bár nem tudom mennyire lehet logikáról vagy egyáltalán gondolkodásról beszélni, ha erről a leányzóról van szó.
Szerintem meg inkább csak unta, hogy úton, útfélen ler*bancozzák, és gondolta, ha a sajtó már úgy is a fürdőszobáig követi, akkor csinál valami jót, hogy arról cikkezzenek. Legalább is ez lenne a logikus gondolkodás, bár nem tudom mennyire lehet logikáról vagy egyáltalán gondolkodásról beszélni, ha erről a leányzóról van szó.
Nyilvánvaló, hogy te csak az itteni cikkekből tájékozódsz Miley felől, nem mellesleg nem is ismerted a WCS előtt. Semmit nem tudsz róla a "botrányain" kívül. A karrierje kezdete óta rengeteg jótékonykodott és a mai napig teszi. Nem egy beteg rajongóját látogatta már meg és szerintem nem is ez a lány volt az utolsó, aki találkozhatott vele. Az utálóknak is illene levenni a szemellenzőt és egy kicsit jobban utánanézni a dolgoknak, nem minden háttérinformáció nélkül, tájékozatlanul pocskondiázni Miley-t.
2014. március 12. 18:33
Idézet (wiky96 @ 2014.03.12. 18:26)
Hát mondhattok bármit, de pont miley az akiről nem tudom elképzelni, hogy önzetlenül, csak is kizárólag a jó cél érdekében, hogy valakinek örömet szerezzen meglátogatja ezt a "szerencsés" kislányt.
Nem úgy értettem, hanem inkább, hogy sztárokat ha a lakásukból kimozdulnak szinte mindenhová követ a lesifotós had és a sajtó. Így van valóban megőrült Miley a sok drogtól ami az ő hibája, és a prosti-imidzstől amit ráruházak, de attól a szíve még megmaradt (azaz adakozik). Szerintem is unhatta (attól, hogy nem azt nyilatkozta..) , de ha nem mondanák ezt az emberek, akkor is adakozott volna szerintem, mert ő nem rossz ember. Hiszen a haját sem elkérték tőle akkoriban, hanem ő adta.
2014. március 12. 18:54
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline |
Na ne mondjátok már hg Miley-ból nem nézitek ki ezt! Ő csak egy lázadó felnőtt nő, aki jószívű!!
2014. március 12. 18:56
Idézet (Tuncsi @ 2014.03.12. 18:33)
Nem úgy értettem, hanem inkább, hogy sztárokat ha a lakásukból kimozdulnak szinte mindenhová követ a lesifotós had és a sajtó. Így van valóban megőrült Miley a sok drogtól ami az ő hibája, és a prosti-imidzstől amit ráruházak, de attól a szíve még megmaradt (azaz adakozik). Szerintem is unhatta (attól, hogy nem azt nyilatkozta..) , de ha nem mondanák ezt az emberek, akkor is adakozott volna szerintem, mert ő nem rossz ember. Hiszen a haját sem elkérték tőle akkoriban, hanem ő adta.
Igen, csak az a baj, hogy a rossz tettek sajnos jobban megmaradnak az emberekben, mint a jók. Gondoljunk egy tök hétköznapi dologra, a köszönésre. Lehet, hogy mindennap köszönsz a feletteseidnek, egy hónap múlva se fogják tudni a neved, sőt talán az utcán se akarnak majd fölismerni. De egyszer, csak egyszer ne köszönj, és egy életre megjegyzik az arcod, és az ő szemükben egy illetlen kis bunkó leszel.
Miley is, lehet hogy egyszer kétszer hallani, hogy adakozott meg jótékonykodott, de hatszor annyit a botrányairól - drogok, vetkőzés, stb... Szerinted a mai tinik 90 százaléka melyiket fogja példaértékűnek tekinteni? Most akkor szükség van erre? Ettől ő nagyobb lesz? És mert egy drogbotrányt "kivált" egy látogatással, attól ő jó ember lesz?
Jöhetnek a sajnálgatások, hogy szegény Miley, mindenki csak a rosszat látja benne... De kinek is köszönheti ezt? Csakis saját magának, annak amiket művelt, saját magát ásta el vele.
2014. március 12. 19:06
Idézet (wiky96 @ 2014.03.12. 18:56)
Igen, csak az a baj, hogy a rossz tettek sajnos jobban megmaradnak az emberekben, mint a jók. Gondoljunk egy tök hétköznapi dologra, a köszönésre. Lehet, hogy mindennap köszönsz a feletteseidnek, egy hónap múlva se fogják tudni a neved, sőt talán az utcán se akarnak majd fölismerni. De egyszer, csak egyszer ne köszönj, és egy életre megjegyzik az arcod, és az ő szemükben egy illetlen kis bunkó leszel.
Miley is, lehet hogy egyszer kétszer hallani, hogy adakozott meg jótékonykodott, de hatszor annyit a botrányairól - drogok, vetkőzés, stb... Szerinted a mai tinik 90 százaléka melyiket fogja példaértékűnek tekinteni? Most akkor szükség van erre? Ettől ő nagyobb lesz? És mert egy drogbotrányt "kivált" egy látogatással, attól ő jó ember lesz?
Jöhetnek a sajnálgatások, hogy szegény Miley, mindenki csak a rosszat látja benne... De kinek is köszönheti ezt? Csakis saját magának, annak amiket művelt, saját magát ásta el vele.
Na igen! Azzal teljesen egyet értek, hogy a rossz az megmarad, és ez Mileynál is ugyan így van! Egy csomó emberhez el sem jut a jó hír, mert az újságok a szaftos pletykákat szeretik inkább megírni.. És a botráyokat. Meg a netes hírújságok is. Az, hogy valaki jótékonykodott azt már nem, mert "uncsi". Amúgy abban is egyet értek, hogy sok a botránya, és egyesek ezt menőnek látják. És ez neki remek pénzkeresési lehetőség. Nem lesz nagyobb (csak kisebb). Nem lesz jó ember, csak sok interjút néztem, amiben kedves volt, és tök más oldalakon adakozásairól is olvastam. És így van a sok vetkőzéssel magát szégyeníti, és az emberek undorát is ő váltja ki. Az is igaz, hogy extravagáns, de adakozni szokott. És nem nagyon sajnálom emiatt, mert ő érte el.
2014. március 12. 19:18
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline |
Ez igazán kedves volt Mileytól és attól hogy megváltozott a szíve még a helyén van
2014. március 12. 19:27
KPetra5000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.26. Hozzászólás: 340 Csatolások: 0 Azonosító: 217535 offline |
Alapból nem vagyok fan, de most Miley nagyot nőtt a szememben!!!
És a azoknak üzenem akik csodálkoznak:
Mileynak is van szíve, és a helyén van.
Ritkán vezi elő, mert mostanság elég felbolydult az élete a sok kritikátor miatt.
De közlöm: Ő IS LEHET JÓ AMBER HA AKAR, VAGY: Ő IS TUD JÓ LENI, HA AKAR!
na, erre lépjetek Mr. és Mrs. - ok
És a azoknak üzenem akik csodálkoznak:
Mileynak is van szíve, és a helyén van.
Ritkán vezi elő, mert mostanság elég felbolydult az élete a sok kritikátor miatt.
De közlöm: Ő IS LEHET JÓ AMBER HA AKAR, VAGY: Ő IS TUD JÓ LENI, HA AKAR!
na, erre lépjetek Mr. és Mrs. - ok
2014. március 12. 20:00
most Miley kis remenyt adott h vmire felnezhetek ra! h van szive..de masert nem..
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.