Starity

Beteg rajongójával találkozott Miley

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. március 12. 18:30 #81
- törölt felhasználó -    
Ez az igazi Miley!!!!smileeee.gif
2014. március 12. 18:32 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2014.03.12. 18:26)
Hát mondhattok bármit, de pont miley az akiről nem tudom elképzelni, hogy önzetlenül, csak is kizárólag a jó cél érdekében, hogy valakinek örömet szerezzen meglátogatja ezt a "szerencsés" kislányt.  dry.gif 
Szerintem meg inkább csak unta, hogy úton, útfélen ler*bancozzák, és gondolta, ha a sajtó már úgy is a fürdőszobáig követi, akkor csinál valami jót, hogy arról cikkezzenek. Legalább is ez lenne a logikus gondolkodás, bár nem tudom mennyire lehet logikáról vagy egyáltalán gondolkodásról beszélni, ha erről a leányzóról van szó.  rohog.gif

Nyilvánvaló, hogy te csak az itteni cikkekből tájékozódsz Miley felől, nem mellesleg nem is ismerted a WCS előtt. Semmit nem tudsz róla a "botrányain" kívül. A karrierje kezdete óta rengeteg jótékonykodott és a mai napig teszi. Nem egy beteg rajongóját látogatta már meg és szerintem nem is ez a lány volt az utolsó, aki találkozhatott vele. Az utálóknak is illene levenni a szemellenzőt és egy kicsit jobban utánanézni a dolgoknak, nem minden háttérinformáció nélkül, tájékozatlanul pocskondiázni Miley-t.
2014. március 12. 18:33 #83
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2014.03.12. 18:26)
Hát mondhattok bármit, de pont miley az akiről nem tudom elképzelni, hogy önzetlenül, csak is kizárólag a jó cél érdekében, hogy valakinek örömet szerezzen meglátogatja ezt a "szerencsés" kislányt.  dry.gif 
Szerintem meg inkább csak unta, hogy úton, útfélen ler*bancozzák, és gondolta, ha a sajtó már úgy is a fürdőszobáig követi, akkor csinál valami jót, hogy arról cikkezzenek. Legalább is ez lenne a logikus gondolkodás, bár nem tudom mennyire lehet logikáról vagy egyáltalán gondolkodásról beszélni, ha erről a leányzóról van szó.  rohog.gif

Nem úgy értettem, hanem inkább, hogy sztárokat ha a lakásukból kimozdulnak szinte mindenhová követ a lesifotós had és a sajtó. Így van valóban megőrült Miley a sok drogtól ami az ő hibája, és a prosti-imidzstől amit ráruházak, de attól a szíve még megmaradt (azaz adakozik). Szerintem is unhatta (attól, hogy nem azt nyilatkozta..) , de ha nem mondanák ezt az emberek, akkor is adakozott volna szerintem, mert ő nem rossz ember. Hiszen a haját sem elkérték tőle akkoriban, hanem ő adta.
2014. március 12. 18:41 #84
HRéka0000
HRéka0000

StátuszHRéka0000 még nem állította be a státuszát Nem a fenét! Itt van! --->Jól vagyok!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 562
Csatolások: 0
Azonosító: 217712
Szerintem ez szép volt! Nem csípem Mileyt, de most megérdemel egy képzeletbeli vállveregetést! biggrin.gif
2014. március 12. 18:54 #85
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
Na ne mondjátok már hg Miley-ból nem nézitek ki ezt! Ő csak egy lázadó felnőtt nő, aki jószívű!!
2014. március 12. 18:56 #86
- törölt felhasználó -    
Idézet (Tuncsi @ 2014.03.12. 18:33)
Nem úgy értettem, hanem inkább, hogy sztárokat ha a lakásukból kimozdulnak szinte mindenhová követ a lesifotós had és a sajtó. Így van valóban megőrült Miley a sok drogtól ami az ő hibája, és a prosti-imidzstől amit ráruházak, de attól a szíve még megmaradt (azaz adakozik). Szerintem is unhatta (attól, hogy nem azt nyilatkozta..) , de ha nem mondanák ezt az emberek, akkor is adakozott volna szerintem, mert ő nem rossz ember. Hiszen a haját sem elkérték tőle akkoriban, hanem ő adta.

Igen, csak az a baj, hogy a rossz tettek sajnos jobban megmaradnak az emberekben, mint a jók. Gondoljunk egy tök hétköznapi dologra, a köszönésre. Lehet, hogy mindennap köszönsz a feletteseidnek, egy hónap múlva se fogják tudni a neved, sőt talán az utcán se akarnak majd fölismerni. De egyszer, csak egyszer ne köszönj, és egy életre megjegyzik az arcod, és az ő szemükben egy illetlen kis bunkó leszel.
Miley is, lehet hogy egyszer kétszer hallani, hogy adakozott meg jótékonykodott, de hatszor annyit a botrányairól - drogok, vetkőzés, stb... Szerinted a mai tinik 90 százaléka melyiket fogja példaértékűnek tekinteni? Most akkor szükség van erre? Ettől ő nagyobb lesz? És mert egy drogbotrányt "kivált" egy látogatással, attól ő jó ember lesz? blink.gif
Jöhetnek a sajnálgatások, hogy szegény Miley, mindenki csak a rosszat látja benne... De kinek is köszönheti ezt? Csakis saját magának, annak amiket művelt, saját magát ásta el vele.
2014. március 12. 18:59 #87
- törölt felhasználó -    
EZ az igazi Miley heart.gif
2014. március 12. 19:02 #88
Lilly066
Lilly066
visszatérő vendég

StátuszWhat’s the secret? Just turn your can’ts into cans and your dreams into plans!
Hozzászólás: 116
Azonosító: 204896
JeanetteG. és Tuncsival értek egyet!
2014. március 12. 19:04 #89
- törölt felhasználó -    
Nagyon kedves volt tőle! smileeee.gif
2014. március 12. 19:04 #90
Norix6
Norix6

StátuszNem vagyok flegma sem bunkó, egyszerűen csak nincs kedvem hozzád.....
Hozzászólás: 1174
Azonosító: 220435
Nagyon kedves gesztus volt tőle!!
2014. március 12. 19:06 #91
- törölt felhasználó -    
Idézet (wiky96 @ 2014.03.12. 18:56)
Igen, csak az a baj, hogy a rossz tettek sajnos jobban megmaradnak az emberekben, mint a jók. Gondoljunk egy tök hétköznapi dologra, a köszönésre. Lehet, hogy mindennap köszönsz a feletteseidnek, egy hónap múlva se fogják tudni a neved, sőt talán az utcán se akarnak majd fölismerni. De egyszer, csak egyszer ne köszönj, és egy életre megjegyzik az arcod, és az ő szemükben egy illetlen kis bunkó leszel. 
Miley is, lehet hogy egyszer kétszer hallani, hogy adakozott meg jótékonykodott, de hatszor annyit a botrányairól - drogok, vetkőzés, stb... Szerinted a mai tinik 90 százaléka melyiket fogja példaértékűnek tekinteni? Most akkor szükség van erre? Ettől ő nagyobb lesz? És mert egy drogbotrányt "kivált" egy látogatással, attól ő jó ember lesz?  blink.gif 
Jöhetnek a sajnálgatások, hogy szegény Miley, mindenki csak a rosszat látja benne... De kinek is köszönheti ezt? Csakis saját magának, annak amiket művelt, saját magát ásta el vele.

Na igen! Azzal teljesen egyet értek, hogy a rossz az megmarad, és ez Mileynál is ugyan így van! Egy csomó emberhez el sem jut a jó hír, mert az újságok a szaftos pletykákat szeretik inkább megírni.. És a botráyokat. Meg a netes hírújságok is. Az, hogy valaki jótékonykodott azt már nem, mert "uncsi". Amúgy abban is egyet értek, hogy sok a botránya, és egyesek ezt menőnek látják. És ez neki remek pénzkeresési lehetőség. Nem lesz nagyobb (csak kisebb). Nem lesz jó ember, csak sok interjút néztem, amiben kedves volt, és tök más oldalakon adakozásairól is olvastam. És így van a sok vetkőzéssel magát szégyeníti, és az emberek undorát is ő váltja ki. Az is igaz, hogy extravagáns, de adakozni szokott. És nem nagyon sajnálom emiatt, mert ő érte el.
2014. március 12. 19:13 #92
Fozi Dodi
Fozi Dodi
ForthePolarbears

StátuszThe Scout
Hozzászólás: 1396
Csatolások: 224
Azonosító: 133896
Nálam már el ástad magad Édes drága,és onnan ki nem ás senki! biggrin.gif
2014. március 12. 19:18 #93
Esztii. SellykeFan
Esztii. SellykeFan
Hozzászólás: 933
Csatolások: 17
Azonosító: 197399
Ez igazán kedves volt Mileytól és attól hogy megváltozott a szíve még a helyén van wink.gif
2014. március 12. 19:24 #94
Fanci15
Fanci15
visszatérő vendég

StátuszKe$ha Forever!!
Hozzászólás: 300
Csatolások: 52
Azonosító: 216343
Lehet, hogy a külső (amiből Miley mutatott eleget) nem minden. Mert,hogy a belső a lényeg. De ettől még nem vagyok Miley fan.
2014. március 12. 19:27 #95
KPetra5000
KPetra5000
visszatérő vendég

StátuszLive While We're Young!
Hozzászólás: 340
Azonosító: 217535
Alapból nem vagyok fan, de most Miley nagyot nőtt a szememben!!!
És a azoknak üzenem akik csodálkoznak: wtf.gif
Mileynak is van szíve, és a helyén van.
Ritkán vezi elő, mert mostanság elég felbolydult az élete a sok kritikátor miatt.
De közlöm: Ő IS LEHET JÓ AMBER HA AKAR, VAGY: Ő IS TUD JÓ LENI, HA AKAR!
na, erre lépjetek Mr. és Mrs. wtf.gif - ok
2014. március 12. 19:30 #96
CukiKata
CukiKata
új tag
Hozzászólás: 28
Azonosító: 215089
én miley már egyátalán nem tetszesz mert
nár lkeztál drogozni stb....
2014. március 12. 19:43 #97
BarbieFan
BarbieFan
asshole™
Hozzászólás: 6816
Csatolások: 315
Azonosító: 166047
Esztii. SellykeFan teljesen egyetértek veled smileeee.gif
2014. március 12. 19:50 #98
Pocok2001
Pocok2001
freestyler

Státusznemigen járok fel az oldalra, max a NW tagokat szerkeszteni, a többit vigyétek
Hozzászólás: 3503
Csatolások: 483
Azonosító: 189007
májli de csúnya ezeken a képeken biggrin.gif
2014. március 12. 20:00 #99
- törölt felhasználó -    
most Miley kis remenyt adott h vmire felnezhetek ra! h van szive..de masert nem..
2014. március 12. 20:10 #100
evipontöt
evipontöt
visszatérő vendég

Státusz...game of thrones...season 5.!♥ ~ awesome
Hozzászólás: 415
Azonosító: 199233
Miley legalább valami jót (és normálisat) tett...
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok